Dodaj do ulubionych

Prośba o wróżbę

23.12.22, 09:40
Witam serdecznie.
Mam prośbę o postawienie kart na pracę.
Mam ciężki okres w pracy, już sama nie wiem czy to wypalenie zawodowe czy problemy z przełożonym. Jeszcze jakiś czas temu szłam do pracy wykonywać swoje obowiązki bardzo chętnie, teraz idę jak za karę. Jest ciężka atmosfera, mam wrażenie,że robiony mi jest czarny PR przed dyrektorem i szefem. Zazwyczaj sobie sama kładę karty, ale teraz mam wrażenie że karty pokazują moje odczucia w związku z pracą.
Będę bardzo wdzięczna na wróżbę.
Obserwuj wątek
    • algaria Re: Prośba o wróżbę 26.12.22, 13:42
      Ale o co konkretnie pytasz, bo "karty na pracę" to zbyt ogólnie. Chcesz wiedzieć. czy ją zemniesz, czy raczej jak będzie w tej, a może chcesz wiedzieć co robić - zmienić - zostać?
      • dzastir Re: Prośba o wróżbę 26.12.22, 14:23
        Ja będzie w tej pracy.
        • algaria Re: Prośba o wróżbę 26.12.22, 15:58
          Tak będzie w tej pracy dla dzastir w ciągu pół roku

Sedno Król buław - szef rządzi, ale tu też jest zmęczenie, niepokój, niecierpliwość i niepewność.
          Tak nie będzie 8 kielichów - nie odejdziesz z tej pracy
          Tak będzie gwiazda - jest szansa na unormowanie, nie ma tu ani zawirowań, ani klęsk - spokój cisza pitu pitu i pewna poprawa.
          wynik 6 kielichów 4 buław as monet - ugrzęźnięcie w tym bagienku ale to ty nie chcesz z tego wyjść bo boisz się że gdzie indziej jest gorzej - a tu znale choć mało lubiane i niewygodne ale własne (bagienko). Stabilizacja przez większość czasu, dopiero może pod koniec maja może początek czerwca coś nowego może się pojawić, szansa na zmianę, nowa propozycja, ktoś wyciągnie do Ciebie rękę i coś nowego zaproponuje. Tylko od Ciebie będzie zależało czy z tej propozycji skorzystasz i coś zmienisz w swoim życiu zawodowym. Tu będziesz musiała wziąć sprawy w swoje ręce i zadziałać - o ile będziesz chciała, ale w asie monet masz szansę (dostaniesz ją) by sobie poprawić to życie zawodowe - może w nowym miejscu, może w innym dziale, ale z nowymi obowiązkami.

Powodzenia
          • dzastir Re: Prośba o wróżbę 26.12.22, 16:07
            Bardzo bardzo dziękuję Algario 😘😘😘😘
          • dzastir Re: Prośba o wróżbę 26.12.22, 19:55
            Algario, masz rację, nie chce z tego wyjść, bo:
            ciężko w moim mieście o pracę z wynagrodzeniem takim jak mam , nie wspomnę już o wyższym,
            mam pracę blisko domu, zaledwie 7 min spacerkiem, nie tracę czasu na dojazdy i nie mam kosztów żadnych związanych z dojazdem do pracy,
            wbiłam sobie do głowy, że wszędzie dobrze gdzie nas nie ma i tak siedzę, już się nie rozwijam a nawet się cofam, bo zaczynam robic obowiązki takie które robiłam gdy przyjęli mnie do pracy bez doświadczenia.
            • algaria Re: Prośba o wróżbę 26.12.22, 20:26
              I taki marazm będzie przez kilka miesięcy. Tyko przecież możesz zainwestować w siebie, bez związku z obecną pracą. Spróbować sobie znaleźć odskocznie by nie dobijać się tym co masz obecnie w pracy i da się jakoś przeżyć.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka