uwierz_w_to 13.09.13, 21:45 Kto go eszmero namalował? i kiedy, zaskoczyłaś mnie.Nie każdy go zrozumie,ale autor jest mistrzem psychologii Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uwierz_w_to Re: Obraz 13.09.13, 22:38 Gościu namalował coś co będzie się ludziom wydawało za 50 lat że też jest współczesny, można powiedzieć że jest ponad czasowy.I pomyśleć że ludzie kiedyś byli podobni i podobnie myśleli. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Obraz 13.09.13, 22:43 Salvador Dali Uwierzu. On malował marzenia senne jak nasze wizje w psychozie. "Jedyna różnica między mną a szaleńcem to fakt, że nie zrobiłem nic szalonego" Salvador Dali Odpowiedz Link
ditta12 Re: Obraz 13.09.13, 22:46 wyborcza.pl/1,75476,7190459,Tworczosc_bliska_szalenstwa.html Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Obraz 14.09.13, 04:39 ditta12 napisała: > Salvador Dali Uwierzu. > On malował marzenia senne jak nasze wizje w psychozie. > > "Jedyna różnica między mną a szaleńcem to fakt, że nie zrobiłem nic szalonego" > Salvador Dali Aha już wiem, więc o co chodziło eszmeraldo. Cytat odnosi się do mnie. A Salvadora obraz doskonale rozmumię. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Obraz 14.09.13, 04:50 Najciekawsze z tego wszystkiego jest to że nigdy nie miałem pojęcia o sztuce, a doskonale wiem co namalował, obraz jest ponad czasowy, za kilkadziesiąt lat ludzie się będą nad nim zastanawiali i będzie na czasie.Myśl którą przedstawił jest ponad czasowa.Nie wiem czy zauważyłaś ditta w obrazie ujoł też ,,obawę" Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Obraz 14.09.13, 05:08 Obraz jest genialny hahahaha koleś też był genialny. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Obraz 14.09.13, 05:18 Ciekawi mnie interpretacja tego obrazu,bo można sobie to interpretować różnie.Ale ciekawy jestem jak wy to z eszmerą odbieracie.Koleś genialnie ujoł samego siebie.Teraz jeszcze pozostaje prawidłowa interpretacja tej kobiety i ona jest najważniejsza właściwie ale chyba nie każdy zrozumie Odpowiedz Link
ditta12 Re: Obraz 14.09.13, 09:52 "Jedyną różnicą między mną a wariatem jest to, że wariat uważa, że nim nie jest, a ja wiem, że nim jestem."-Salvador Dali On tak o sobie powiedział Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Obraz 14.09.13, 11:59 ditta12 napisała: > "Jedyną różnicą między mną a wariatem jest to, że wariat uważa, że nim nie jest > , a ja wiem, że nim jestem."-Salvador Dali > > On tak o sobie powiedział hahahahaha dopiero przeczytałem uważnie Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Obraz 14.09.13, 12:01 wymyślił pewnie to na poczekaniu ale rację ma w zupełności. Odpowiedz Link
eszmeralda.i.papugi Re: Obraz 14.09.13, 12:26 a oto obraz, który wyłowiłam z kolekcji obrazów, do których podałeś Uwierzu namiary. Jednak mi bardziej odpowiada lustrzane odbicie Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Obraz 14.09.13, 13:56 oJ eszmero teraz chodzisz po prawej stronie a kiedyś po lewej chodziły Odpowiedz Link