ditta12 Re: Pierścień Rybaka 17.10.13, 11:06 Dlaczego mój pierścień zaręczynowy jest u mej matki? Z rubinami. Co to są bilirubiny?U mego dziecka w książeczce zdrowia noworodka tak napisali bo było rh+,rh-(ja)i gdy się uridziła to"0" walcyło z A1(ja). Dali jej 10 mililitrów "0" i ma grupę "0rh+". Odpowiedz Link
ditta12 Re: Pierścień Rybaka 17.10.13, 11:08 Rubin jest z krwi? Szmaragd z Wody?Akwamatyn....... Miałam od córki pierścień z Morza Egejskiego-kamienny ale pękł.Zanalazła gdy była na obozie młodzieżowym. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Pierścień Rybaka 17.10.13, 11:46 Matka zadzwoniła i mnie przeprosiła ona nie wierzy że ja mam braci po tayusiu.Powiedziałą że bredzę ale tatuś mi powiedział kiedyś.....że........piękna kobieta........ Odpowiedz Link
ditta12 Re: Pierścień Rybaka 17.10.13, 12:44 pl.wikipedia.org/wiki/Andy_Warhol Pardon ale Cody Sirviple Madam,Mesjeur czy jak tam Odpowiedz Link
ditta12 Re: Pierścień Rybaka 17.10.13, 12:45 > A jeśli jest koń trojański, to my tej wojny nie przegramy. Na własną odpowiedzi > alność wchodzi na pole minowe, he, he,> ditta12 Odpowiedz Link
ditta12 Re: Pierścień Rybaka 17.10.13, 12:47 pamiętasz Mifredo jak Ci zaminowałam wejście na starą shizofrenię gazeta.pl @,*_D,,itd Odpowiedz Link
ditta12 Re: Pierścień Rybaka 17.10.13, 12:52 Człowiek człowiekowi UFO-jak powiedział raz do mnie ksiądz bernardyn w brązowej kiecy. Dał ciasto drożdżowe i rozdawał leki po świecie ' Byłam z koleżanką tam co chodziłam do jedne klasy Odpowiedz Link
mifredo Re: Pierścień Rybaka 17.10.13, 15:22 ditta12 napisała: > pamiętasz Mifredo jak Ci zaminowałam wejście na starą shizofrenię gazeta.pl > > @,*_D,,itd > To raczej nie ty, nie przypisuj sobie zasług w tym zakresie, to inni, których nie wymienię. Teraz się role odwróciły, ja mam tam wstęp nieograniczony a wy wszyscy nie, możecie się dalej interesować seksem i wampirami czy nawet uprawiać z nimi sex, bo nie pamiętam jak to tam było Uważaj teraz bym ja tobie nie podłożyła gdzie miny czy po prostu blokady. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Pierścień Rybaka 17.10.13, 15:52 Ja uprawiałam walkę z wampirami(pluskwy u mnie w chacie) Napisałam na redakcyjnej ale się nie ukazało.Kto za tym stoi?Chyba Prezydent Komorowski Odpowiedz Link
mifredo Re: Pierścień Rybaka 17.10.13, 18:50 To niezły musieli miec ubaw na tej schizofrenii, jak im tam o pluskwach doniosłaś. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Pierścień Rybaka 18.10.13, 05:46 Ano mieli ubaw.Wczoraj byłam u Mistrza.Zaniosłam mu portret mej córki i Kinder czekoladę Pojemnik od lodówki,skarpety jego syna i ......coś tam jeszcze,on pokazał mi na swych obrazach głębie. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Pierścień Rybaka 18.10.13, 05:48 Mogłam dosłownie wejść do Małego Dworku Witkacy Odpowiedz Link