mercury_staff 24.10.13, 13:19 Jeżeli bedziesz tu jeszcze pisala to ukryj to forum,wpisz tylko ditte i mnie na obecnym nicku jako uczestnikow. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mercury_staff Re: szmerko 24.10.13, 15:26 Dzionki mi sie dluza,mam wielu znajomych ale ile mozna rozmawiac,wszyscy mamy ten sam problem co z soba robic przez caly dzien. Odpowiedz Link
mercury_staff Re: szmerko 24.10.13, 15:55 W sobote teznie w Cciechocinku bede zwiedzał,relaksował się Odpowiedz Link
mercury_staff Re: szmerko 24.10.13, 16:42 To sie porobilo juz nie mam z kim pisac ditta w szpitalu eszmera swoje sprwy ma pewnie.Chyb topniec forum bedzie na odwilż sie zapowiada powoli. Odpowiedz Link
eszmeralda.i.papugi Re: szmerko 24.10.13, 17:05 to się porobiło ?!?!?!?! Ditta w szpitalu ? halo ? i Ty tak mimochodem tę informejszyzn ? No weź się, Uwierzu, chciałabym wiedzieć więcej, od kiedy? masz z nią kontakt? plizzzzzzzzzzzzzzz Odpowiedz Link
eszmeralda.i.papugi Re: szmerko 24.10.13, 17:10 jedyne źródło info mam tutaj, nigdzie indziej nie zaglądam, ostatnio, a było to czas jakiś temu, gdy tam zajrzałam, to taki syf tam panoszył się z tą Oooommmmmmm, ooommmantrającą, że za skarby, po co mi to, itd Odpowiedz Link
eszmeralda.i.papugi Re: szmerko 24.10.13, 17:12 pozdrówka dla Twojej pięknej żony, Luny : ) Odpowiedz Link
mercury_staff Re: szmerko 24.10.13, 17:21 Z uwiezi, nie wiesz jak sie ciesze ze sie odezwalas,z ditta nie mam kontaktu i nie bede mial przynajmniej przez jakis czas,nie mam jej numeru i swojej kart telefonicznej. Odpowiedz Link
mercury_staff Re: szmerko 24.10.13, 17:22 Pozostanie czekac az sama pierwsza zadzwoni lub smsa wysle. Odpowiedz Link
eszmeralda.i.papugi Re: szmerko 24.10.13, 17:25 smutna to wiadomość, o Was, o Ditcie, jesteś powiadomiony o tym, że w szpitalu, czy tulko domniemywasz ? Odpowiedz Link
mercury_staff Re: szmerko 24.10.13, 17:27 eszmeralda.i.papugi napisała: > smutna to wiadomość, o Was, o Ditcie, jesteś powiadomiony o tym, że w szpitalu, > czy tulko domniemywasz ? Domniemam. Odpowiedz Link
eszmeralda.i.papugi Re: szmerko 24.10.13, 17:28 wiesz, długo Cię nie było i myślałam, że te posty Ditty, to było rozpaczliwe dzieło utrzymania forum w pionie dla Ciebie, gdy powrócisz ... Odpowiedz Link
mercury_staff Re: szmerko 24.10.13, 17:30 Nie czytalem nic, kozystam z tableta teraz wiec czytanie tylu postow to meczarnia. Odpowiedz Link
eszmeralda.i.papugi Re: szmerko 24.10.13, 17:31 to będziemy czekać. Wyjeżdżam na Halloween, a po naszemu, na groby, babci i wujka hen, daleko, za wielką wodę Odpowiedz Link
mercury_staff Re: szmerko 24.10.13, 17:38 Fajnie ja nie wiem czy bede spedzal tu czy na przepustce 7 dopiero planowany wypis,a leze w Aleksandrowie,do gdanska kawalek. Odpowiedz Link
mercury_staff Re: szmerko 24.10.13, 17:41 Widać chyba dziadkowie nie z armi Andersa,ale z Sikorskiego Odpowiedz Link
eszmeralda.i.papugi Re: szmerko 24.10.13, 18:01 jeszcze dalej, byli pionierami Dzikiego Zachodu : D a ich współudział w trzebieniu Indian wstyd rodzinie przynosi po dzień dzisiejszy : ( Odpowiedz Link
mercury_staff Re: szmerko 24.10.13, 18:04 eszmeralda.i.papugi napisała: > rozłączam się, hej Hey Odpowiedz Link
mercury_staff Re: szmerko 24.10.13, 18:03 Wow arystokratka z ciebie ja tylko bidny chłop Odpowiedz Link
mercury_staff Re: szmerko 24.10.13, 18:03 Takzwana sol zlemi ale ja to już siara nie sol Odpowiedz Link