24.10.13, 13:19
Jeżeli bedziesz tu jeszcze pisala to ukryj to forum,wpisz tylko ditte i mnie na obecnym nicku jako uczestnikow.
Obserwuj wątek
    • mercury_staff Re: szmerko 24.10.13, 15:26
      Dzionki mi sie dluza,mam wielu znajomych ale ile mozna rozmawiac,wszyscy mamy ten sam problem co z soba robic przez caly dzien.
    • mercury_staff Re: szmerko 24.10.13, 15:55
      W sobote teznie w Cciechocinku bede zwiedzał,relaksował sięsmile
      • mercury_staff Re: szmerko 24.10.13, 16:42
        To sie porobilo juz nie mam z kim pisac ditta w szpitalu eszmera swoje sprwy ma pewnie.Chyb topniec forum bedzie na odwilż sie zapowiada powoli.
        • eszmeralda.i.papugi Re: szmerko 24.10.13, 17:05
          to się porobiło ?!?!?!?!
          Ditta w szpitalu ? halo ?
          i Ty tak mimochodem tę informejszyzn ?
          No weź się, Uwierzu, chciałabym wiedzieć więcej, od kiedy? masz z nią kontakt? plizzzzzzzzzzzzzzz
          • eszmeralda.i.papugi Re: szmerko 24.10.13, 17:10
            jedyne źródło info mam tutaj, nigdzie indziej nie zaglądam, ostatnio, a było to czas jakiś temu, gdy tam zajrzałam, to taki syf tam panoszył się z tą Oooommmmmmm, ooommmantrającą, że za skarby, po co mi to, itd
            • eszmeralda.i.papugi Re: szmerko 24.10.13, 17:11
              z domu piszesz ?
              czy też z uwięzi ?
              • eszmeralda.i.papugi Re: szmerko 24.10.13, 17:12
                pozdrówka dla Twojej pięknej żony, Luny : )
                • mercury_staff Re: szmerko 24.10.13, 17:21
                  Z uwiezi, nie wiesz jak sie ciesze ze sie odezwalas,z ditta nie mam kontaktu i nie bede mial przynajmniej przez jakis czas,nie mam jej numeru i swojej kart telefonicznej.
                  • mercury_staff Re: szmerko 24.10.13, 17:22
                    Pozostanie czekac az sama pierwsza zadzwoni lub smsa wysle.
                    • eszmeralda.i.papugi Re: szmerko 24.10.13, 17:25
                      smutna to wiadomość, o Was, o Ditcie, jesteś powiadomiony o tym, że w szpitalu, czy tulko domniemywasz ?
                      • mercury_staff Re: szmerko 24.10.13, 17:27
                        eszmeralda.i.papugi napisała:

> smutna to wiadomość, o Was, o Ditcie, jesteś powiadomiony o tym, że w szpitalu,
                        > czy tulko domniemywasz ?

Domniemam.
                      • eszmeralda.i.papugi Re: szmerko 24.10.13, 17:28
                        wiesz, długo Cię nie było i myślałam, że te posty Ditty, to było rozpaczliwe dzieło utrzymania forum w pionie dla Ciebie, gdy powrócisz ...
                        • mercury_staff Re: szmerko 24.10.13, 17:30
                          Nie czytalem nic, kozystam z tableta teraz wiec czytanie tylu postow to meczarnia.
                        • eszmeralda.i.papugi Re: szmerko 24.10.13, 17:31
                          to będziemy czekać.
                          Wyjeżdżam na Halloween, a po naszemu, na groby, babci i wujka hen, daleko, za wielką wodę
                          • mercury_staff Re: szmerko 24.10.13, 17:38
                            Fajnie ja nie wiem czy bede spedzal tu czy na przepustce 7 dopiero planowany wypis,a leze w Aleksandrowie,do gdanska kawalek.
                            • mercury_staff Re: szmerko 24.10.13, 17:39
                              200 kilosow
                              • mercury_staff Re: szmerko 24.10.13, 17:41
                                Widać chyba dziadkowie nie z armi Andersa,ale z Sikorskiegosmile
                                • eszmeralda.i.papugi Re: szmerko 24.10.13, 18:01
                                  jeszcze dalej, byli pionierami Dzikiego Zachodu : D a ich współudział w trzebieniu Indian wstyd rodzinie przynosi po dzień dzisiejszy : (
                                  • eszmeralda.i.papugi Re: szmerko 24.10.13, 18:02
                                    rozłączam się, hej smile
                                    • mercury_staff Re: szmerko 24.10.13, 18:04
                                      eszmeralda.i.papugi napisała:

> rozłączam się, hej smile
                                      Hey
                                  • mercury_staff Re: szmerko 24.10.13, 18:03
                                    Wow arystokratka z ciebie ja tylko bidny chłopsmile
                                    • mercury_staff Re: szmerko 24.10.13, 18:03
                                      Takzwana sol zlemi ale ja to już siara nie solwink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka