09.12.13, 21:43
czyście już pomarli że taka cisza grobowa?
Obserwuj wątek
    • mercury_staff Re: hey 09.12.13, 21:44
      mój pies mi szejka wypił i chisburgery wcina a frytek nie tyka,francuska panismile
      • eszmeralda.i.papugi Re: hey 10.12.13, 07:23
        Niedobrze. Nie eksperymentuj ze zwierzątkiem. Nigdy nie piłam i nie jadłam tego szajsu, a nereczki pieska są malutkie i bardzo czułe na wszelkie ulubione przez nas świństwa.
        Utrata pieska wielkim cierpieniem jest.
        • mercury_staff Re: hey 10.12.13, 08:07
          to francuski piesek on psiego żarcia nie wcina, stołuje się razem z nami, a chesburgery i szeik z macdonalda mu nie zaszkodzi,jak coś jem zainteresowana jest pierwsza,w misce leżą szynki,kurczak i jakieś smakołyki ale ma to w dupie woli jeść to co pan.
          • mercury_staff Re: hey 10.12.13, 08:08
            a jak za długo jej nie daje i się patrzy to mnie obstrzeka czyli okrzyczy, "co tak sam wcinasz sknerusie"
            • mercury_staff Re: hey 10.12.13, 08:11
              wolę zjeść świerzego chamburgerz z mackdonalda niż z restałracji jakieś daanie po reanimacji przy pomocy lodówy i terminu niewiadomego,po czym kucharza niechluja który mi sprezentuje z włosem na stół.
              • mercury_staff Re: hey 10.12.13, 08:12
                Geslerowa zrobiła swoje od restauracji bokiem a świerzym fast fudem z wyprubowanego źródła nie pogardzę, wolę takie niż z restauracji po reanimacji trzecie życie kurczaka w sosie grzybowym z grzybami robaczywymi kupowanymi z hurtowni.
                • mercury_staff Re: hey 10.12.13, 08:14
                  fefefeeeeeeeeeeee restaurant is dead.
          • eszmeralda.i.papugi Re: hey 10.12.13, 21:40
            Uwierzu, wiem co mówię.
            Ludzkie jedzenie to nie psowe jedzenie. Wydasz fortunę na klinikę dla psa ale nie o to chodzi, prawda?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka