uwierz_w_to 03.02.14, 05:31 Przeleżałem całą niedzielę dogorywając właśnie wstałem kawę piję i się odświeżam. Znikam na parę dni najpierw Szczecin później Olsztyn,mam dwa wyjazdy kilku dniowe więc się pojawię ale nie wiem kiedy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uwierz_w_to Re: sobotni Pub 06.02.14, 06:59 Wróciłem w nocy, jutro śmigamy do Olsztyna później już tylko trójmiasto.Nie mam dosłownie na nic czasu ale warto, firma póki co dwu osobowa ale dobiję do 40 tys zarobku w tym miechu.Nie mam czasu nawet sie porządnie wysrać, a o przemyśleniach nie wspomnę teraz zajmują mi więcej czasu wyceny, męczące trochę dopiero się zaczynamy tak naprawdę rozwijać. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: sobotni Pub 06.02.14, 07:02 Do Wakacji mamy w planie bazować już na własnych produktach z własnego warsztatu a właściwie ala mini fabryczki garażowej narazie to niemożliwe ze względu na koszt maszyn.Ale pomalutku. Odpowiedz Link
ditta12 Re: sobotni Pub 06.02.14, 13:27 No to pogratulować że tak szybko się rozwijacie z tą firmą Odpowiedz Link