14.02.14, 20:54
Przyszła mi do głowy myśl.
Zarówno związek chemiczny jak i związek międzyludzki toksyczny oddziałują na chemię mózgu podobnie i powodują zaburzenia w jego pracy.
W moim przypadku cykloheksanol-alkohol do produkcji jedwabiu jak i toksyczna relacja z partnerem życiowym.
Ale jestem mądra,ha,habig_grin
Obserwuj wątek
    • uwierz_w_to Re: Toksyna 14.02.14, 20:58
      Fakt toksyna zatruwa wszystkie zmysły, chemia zaczyna błądzić.
      Umysł źle odbiera bodźce najlepsze na tego typu zachowania jest ponowne odnowienie stanu umysłowego i uleczenie neuronów.

W mordę jeża żech chyba zaciagnoł się marychąbig_grin
      • uwierz_w_to Re: Toksyna 14.02.14, 21:03
        tylko nie stosować w rzadnym wypadku elektrowstrzasówsmile
        • uwierz_w_to Re: Toksyna 14.02.14, 21:08
          żech tak pomyśloł że świadomość nad umysłem ma władze, bo jak tak człowiek myśli to przeważnie nic nie wymyślismile

hehehe sztochom się jak dzikwink
          • uwierz_w_to Re: Toksyna 14.02.14, 21:14
            i soooo tera? tera wam zapodam muzyku.
          • ditta12 Re: Toksyna 14.02.14, 21:17
            Przypalam, zaciągam sie i siedze sobie po ciemku. O czym ja myś?le tak przed popielnikiem? Ha, prawdę powiedziawszy to ja wtedy nie za bardzo myś?le. Myśle niemśy?le. Ot, roi sie coś? pod czapko.
            Konopielka

No tak się człowiekowi roi czasem.
            • dokur.obej Re: Toksyna 22.02.14, 16:36
              ditta12 napisała:

> Przypalam, zaciągam sie i siedze sobie po ciemku. O czym ja myś?le tak przed po
              > pielnikiem? Ha, prawdę powiedziawszy to ja wtedy nie za bardzo myś?le. Myśle ni
              > emśy?le. Ot, roi sie coś? pod czapko.
              > Konopielka
              >
              > No tak się człowiekowi roi czasem.
              a co ditto roi Tobie się pod czapką ? chyba wiem
    • eszmeralda.i.papugi Re: Toksyna 14.02.14, 21:14
      związek z partnerem, to już umarł w butach,
      ale uszczerbek na zdrowiu z powodu kontaktu w pracy z cykloheksanolem itd, to ho ho, może się okazać w sądzie wielką wygraną. Może warto powalczyć ?
      • ditta12 Re: Toksyna 14.02.14, 21:20
        To już dawne czasy.Taka praca była i już.Uszczerbek niejeden ja poniosłam na zdrowiu ale poza rojeniem podczapkowym nic mi jak na razie nie dolega na szczęście.
        Była ze mną kiedyś w szpitalu psych. kobieta która zatruła się opryskując rośliny w szklarni.
        Wszystko jest trucizną jak widać i wszystko może być lekarstwem.
      • uwierz_w_to Re: Toksyna 14.02.14, 21:21
        Tak odnośnie obrazów podziwiam was że widzicie w nich piękno, mnie rzadko jakiś przykuje uwagę, ale nie zapomnę tego w szpitalu codziennie coś w nim odkrywałem szkoda że nie wiem jaki to autor itd... ale może wy skumacie miał przed oczami klasztor i na krawędzi obrazu wyłaniała się kobieta
        • ditta12 Re: Toksyna 14.02.14, 21:28
          https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTEQG2DtdMJOJlD_BGwSmDGVCjT1p3TCZI1-ipAF_-jQcivfxEAPA

Tylko taką okładkę książki pasującą znalazłam.
          • uwierz_w_to Re: Toksyna 14.02.14, 21:33
            nie zupełnie inny obraz inny styl itd... nieważne nie znalazłem go nigdzie.
            • uwierz_w_to Re: Toksyna 14.02.14, 21:49
              Zupełnie tak powarznie, może ta twoja schizofrenia to zatrucie tym cykloheksanolem, nie wiem co to za gówno ale schizofrenię moga powodować naprawdę niewielkie zmiany w mózgu, czasem utrata zwykła przytomności itd.... a przytrucie i nie dotlenienie mózgu lub może podziałał w jakiś sposób na układ nerwowy.
              • uwierz_w_to Re: Toksyna 14.02.14, 21:50
                ło żesz w mordę całkiem zapomniałem że ty się jej nabawiłaś jak byłaś młodasmile

a wogule to wątek mi uciekł po co ja to piszębig_grin
                • uwierz_w_to Re: Toksyna 14.02.14, 21:52
                  ło lelum polelum żem nasmarował chyba za bardzo papierochów się opaliłembig_grin
                  • ditta12 Re: Toksyna 14.02.14, 22:20
                    Najpierw miałam depresję i też jakiś młodzieńczy miłosny zawrót głowy a mania przyszła już w małżeństwie.Gdzieś tam była toksyna.Szkoła była toksyną.
                    • uwierz_w_to Re: Toksyna 14.02.14, 22:33
                      zawsze jakoś się zaczyna ja pamiętam dokładnie jak u mnie się zaczeło
                      • uwierz_w_to Re: Toksyna 14.02.14, 22:35
                        znowu spać mi się nie chcesad a wogule co za dzień, prawie 200 postów dziś napisaliśmy a sami ponad 200smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka