Obroty spadły osobiście jeszcze pracuję ale prowadzimy firmę gdzie pracują dwie osoby.Pierwszy miesiąc był piękny teraz zaczeliśmy współpracę z jednym z większych przedsiębiorców ale stawki ma strasznie wyżyłowane po pierwszym przetargu nie mieliśmy uśmiechu na twarzy, gdyby nie podzespoły i produkt Chiński wcale tak kolorowo by nie było.
Teraz wygraliśmy zlecenie termin dwu miesięczny zakończenia prac, wszystko by było OK gdyby nie to że tak małe wyżyłowane stawki, fakt że ciągłość będzie ale po odliczeniu wszystkiego i po opłaceniu dwóch a właściwie 4 osób z przyjacielem zostają nam nie tak duże pieniądze,nie są małe ale nie są wielkie, może i zdradzę w skali zlecenia dwu miesięcznego zarobię tylko 9 tys.

ale przyjaciel na tym nie poprzestał bierze jeszcze mniejsze kilku dniowe, ja wymiękłem już nie dla mnie pracować tyle godzin.Mam ciepłą stałą posadkę i no wpada mi raz na miesiąc raz na dwa parę tysięcy.Nic na razie nie przyszło nam do głowy, w pierwszej fazie mieliśmy w planach produkcję ale skośnookie robią to taniej więc odpadło.
No nic ale zawsze jakieś tam zapotrzebowanie na instalacje jest więc nie jest źle.