21.02.14, 04:08
spać mi się nie chce, zrobiłem sobie kawcię rozpuszczną i siedzę
Obserwuj wątek
    • ditta12 Re: Wyspany 21.02.14, 10:56
      https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQLmxH5ZbFWisGMAHKrdNe_Yc1Agi0-qSMxG8alXz3NRNRZe9EARg

Ósma litera alfabetu greckiego,theta-nomen omen(moje skojarzenie z ósemką)!Ki czort.
      Pozioma ósemkabig_grin

"Zakres o częstotliwości 4–7 Hz. Fale theta są najczęściej występującymi falami mózgowymi podczas medytacji, transu, hipnozy, intensywnego marzenia, intensywnych emocji. Świadomość przy tej częstotliwości pozwala na kontrolowanie bólu fizycznego, a w skrajnych przypadkach nawet krwawienia. Dla tej częstości tok myśli staje się niespójny i zanikają związki logiczne, co wyraźnie widać na przykładzie myślenia w czasie marzeń sennych."
      • ditta12 Re: Wyspany 21.02.14, 11:27
        "Stan theta. pozwala uaktywnić nadprzyrodzone zmysły jasnowidzenia, jasnosłyszenia i jasnoczucia. ... a fizycy kwantowi określają stan theta stanem geniuszu."

Już mi się qantumy pomieszały.Wyszedł jakiś brąz.

• ditta12 Re: Wyspany 21.02.14, 11:35
          Ja tu jakąś robotę odwalam za Ciebie Uwierzu a Ty se śpisz dalej?https://emotikona.pl/emotikony/pic/12icon_faja.gif
          • ditta12 Re: Wyspany 22.02.14, 04:51
            Obudziłam się o 3 rano i co tu robić?
            Okna umyłam i lodówkę,kawkę popijam,nic innego nie mogę bo somsiady pobudzę i polecom z donosem na mnie ale jak się kompiom same po nocach,wodę spuszajom bo siem powska ochlejom to dobrze?
            • uwierz_w_to Re: Wyspany 22.02.14, 07:10
              Ja spałem jak suseł, teraz sobie kawcię piję i tak sobie siedzę a faktycznie można powiedzieć że już wiosna, ciekawe czy się oziębi czy nie ale faktem jest że klimat się zmienia, czy to może manipulacje przy pogodzie czy też się dzieje coś z naszą planetą nie wie nikt, no może nieliczni.
              W lutym takie temperatury tego jeszcze nie grali.
              • ditta12 Re: Wyspany 22.02.14, 07:15
                Mask przyjechał i przywiózł ze sobą słońce Australii
                https://emotikona.pl/emotikony/pic/radosne-sloneczko.gif
            • eszmeralda.i.papugi Re: Wyspany 22.02.14, 08:46
              > Obudziłam się o 3 rano i co tu robić?

nie spałam całą noc, nawet na chwilę nie odpłynęłam. Spracerowałam prawie do 3-ciej nad ranem, zatrzymał mnie patrol policyjny z pytaniem, czy nie potrzebuję pomocy, wylegitymować mnie nie mogli, bo dokumentów nie miałam przy sobie, na szlafrok powłóczysty narzuciłam kurtkę, przecież wszyscy normalni ludzie o tej porze leżą jeszcze w łóżkach, no, może z imprezy wracają niektórzy, ale to chyba zbyt wcześnie, odwieźli mnie do domu.
              Gdy ciemno jeszcze, a poranek się zbliża, nie potrafiłabym nic robić, to byłoby jakieś majakowe przedstawienie dla pustych krzeseł, wtedy tylko książkę czytać i muzyki słuchać. Gdy słońce świeci, też nie mogę nic robić, bo wyciąga mnie z domu, gdy pada, to tylko książkę, leżąc pod kocem, najprzyjemniej czytać, gdy jest nijako, to mi się porostu nic nie chce robić.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka