uwierz_w_to 21.02.14, 04:08 spać mi się nie chce, zrobiłem sobie kawcię rozpuszczną i siedzę Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ditta12 Re: Wyspany 21.02.14, 10:56 Ósma litera alfabetu greckiego,theta-nomen omen(moje skojarzenie z ósemką)!Ki czort. Pozioma ósemka "Zakres o częstotliwości 4–7 Hz. Fale theta są najczęściej występującymi falami mózgowymi podczas medytacji, transu, hipnozy, intensywnego marzenia, intensywnych emocji. Świadomość przy tej częstotliwości pozwala na kontrolowanie bólu fizycznego, a w skrajnych przypadkach nawet krwawienia. Dla tej częstości tok myśli staje się niespójny i zanikają związki logiczne, co wyraźnie widać na przykładzie myślenia w czasie marzeń sennych." Odpowiedz Link
ditta12 Re: Wyspany 21.02.14, 11:27 "Stan theta. pozwala uaktywnić nadprzyrodzone zmysły jasnowidzenia, jasnosłyszenia i jasnoczucia. ... a fizycy kwantowi określają stan theta stanem geniuszu." Już mi się qantumy pomieszały.Wyszedł jakiś brąz. R. Rynkowski - Dziewczyny lubią brąz Odpowiedz Link
ditta12 Re: Wyspany 21.02.14, 11:35 Ja tu jakąś robotę odwalam za Ciebie Uwierzu a Ty se śpisz dalej? Odpowiedz Link
ditta12 Re: Wyspany 22.02.14, 04:51 Obudziłam się o 3 rano i co tu robić? Okna umyłam i lodówkę,kawkę popijam,nic innego nie mogę bo somsiady pobudzę i polecom z donosem na mnie ale jak się kompiom same po nocach,wodę spuszajom bo siem powska ochlejom to dobrze? Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Wyspany 22.02.14, 07:10 Ja spałem jak suseł, teraz sobie kawcię piję i tak sobie siedzę a faktycznie można powiedzieć że już wiosna, ciekawe czy się oziębi czy nie ale faktem jest że klimat się zmienia, czy to może manipulacje przy pogodzie czy też się dzieje coś z naszą planetą nie wie nikt, no może nieliczni. W lutym takie temperatury tego jeszcze nie grali. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Wyspany 22.02.14, 07:15 Mask przyjechał i przywiózł ze sobą słońce Australii Odpowiedz Link
eszmeralda.i.papugi Re: Wyspany 22.02.14, 08:46 > Obudziłam się o 3 rano i co tu robić? nie spałam całą noc, nawet na chwilę nie odpłynęłam. Spracerowałam prawie do 3-ciej nad ranem, zatrzymał mnie patrol policyjny z pytaniem, czy nie potrzebuję pomocy, wylegitymować mnie nie mogli, bo dokumentów nie miałam przy sobie, na szlafrok powłóczysty narzuciłam kurtkę, przecież wszyscy normalni ludzie o tej porze leżą jeszcze w łóżkach, no, może z imprezy wracają niektórzy, ale to chyba zbyt wcześnie, odwieźli mnie do domu. Gdy ciemno jeszcze, a poranek się zbliża, nie potrafiłabym nic robić, to byłoby jakieś majakowe przedstawienie dla pustych krzeseł, wtedy tylko książkę czytać i muzyki słuchać. Gdy słońce świeci, też nie mogę nic robić, bo wyciąga mnie z domu, gdy pada, to tylko książkę, leżąc pod kocem, najprzyjemniej czytać, gdy jest nijako, to mi się porostu nic nie chce robić. Odpowiedz Link