ditta12 23.02.14, 19:45 Kompleks Meduzy – poczucie zagrożenia u mężczyzny, prowokowane przewrażliwieniem pod względem wyrazu oczu kobiety z nim rozmawiającej. Uwierzu strzaszę Cię oczami. Boisz się? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ditta12 Re: Kompleksy 23.02.14, 20:05 Kompleks Ateny − w psychoanalizie pojęciem tym określa się postawę kobiety polegającą na identyfikacji z męską psychiką oraz męskim stylem bycia. Powstaje, gdy córka nadmiernie utożsamia się z ojcem. Chyba ja tak mam bo nie lubię sukienek Odpowiedz Link
ditta12 Re: Kompleksy 23.02.14, 20:08 Kupiłam kiedyś dżinsową mini błękitną ale mi zginęła Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Kompleksy 23.02.14, 21:01 ditta12 napisała: > Kupiłam kiedyś dżinsową mini błękitną ale mi zginęła córka Ci śfisneła a ja se kawę robie ale się wpieniłem strategii nie zapisałem a w cywilizację grałem i pewnie bym się nie pojawił tak mnie wciągneła i masz ci los dwie godziny grania odfruneły bez zapisu. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Kompleksy 23.02.14, 21:57 Córka kupiła identyczną tylko większy rozmiar bo wysoka. Odpowiedz Link