26.02.14, 06:36
wczoraj sprzedałem iPhone i jestem szczęśliwy, nie wiem co ludzie widzą w tej marce i tym systemie żeby płacić tyle pieniędzy, fakt płaci się za markę, ale system ios mi zupełnie nie dpowiadał ,nie przyzwyczaiłem się i kropka.Więc wróciłem do poczciwego androida i jestem w domu w końcu, że jako jestem maniakiem telefonicznym, miałem już wszystkie modele z najwyższej półki i przejadło mi się, stwierdziłem że kupię coś w średniej półce bo dmuchanie i chuchanie na telefon mi się znudziło, więc dorwałem nowego samsunga s3 mini za 500zł, całkiem nowiutki koleś wygrał w konkursie więc mu nie zależało, chciał 600zł ja mu zaproponowałem 500 i się zgodził najtaniej w sklepie można go kupić za 850zł na allegro za 600zł a ja go wyrwałem za 500zł dobry zakupsmile
Obserwuj wątek
    • ditta12 Re: Wczoraj 26.02.14, 08:21
      <nie wiem co ludzie widzą w tej marce i tym systemie >

To pewnie czysty snobizm tylko,bo ja wiem?
      Nie znam się.
      • uwierz_w_to Re: Wczoraj 26.02.14, 08:33
        To chcęć posiadania najlepszej marki telefonu, tzn. najdroższej ale wedle gustu dla mnie to niej jest najlepsza i nie będzie, każdy lubi to co lubi dla mnie iPhone to gówno i takim zostanie, już igdy nie kupię iPhone zostanę przy androidowych systemach i samsungu na razie, ten telefon obecnie jest dla mnie najlepszy z dostępnych na rynku.Mimo że ceny idą w dół wyższych modeli to jednak wolę samsungi.
        • uwierz_w_to Re: Wczoraj 26.02.14, 08:37
          usunełem żeby nikt mnie nie wyśledziłsmile
          • ditta12 Re: Wczoraj 26.02.14, 08:43
            Ja Cię wyśledziłam big_grin
            • uwierz_w_to Re: Wczoraj 26.02.14, 08:48
              hehehehe tylko cicho szasmile
              • ditta12 Re: Wczoraj 26.02.14, 08:52
                Nic nikomu nie powiem wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka