ditta12 04.03.14, 23:49 Chyba sama się zapłodniłam poprzez partenogenezę w kwiecie wieku Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ditta12 Re: Coś mi niedobrze 04.03.14, 23:54 A może to Ty Uwierzu maczałeś w tym palce drogą transferu myśli. Będziesz płacił alimenty sztabami złota i ziołem Odpowiedz Link
losia_samosia Re: Coś mi niedobrze 05.03.14, 18:17 A Ty wiesz skąd biorą się dzieci??? Odpowiedz Link
ditta12 Re: Coś mi niedobrze 05.03.14, 20:58 osia_samosia napisał(a): > A Ty wiesz skąd biorą się dzieci???> Afroditta wie że z piany co się ją ubija trzepaczką a potem to z cipki wychodzą bądź też z brzucha po cesarskim czy carskim nacięciu.Atena wyszła z głowy Zeusa ale ona nieuświadomiona,chyba że to antena. Tu masz link: forum.gazeta.pl/forum/w,246429,149886802,149886802,Afrodyta.html Gdy się gumki nie założy na penisa lub nie weźmie proszka antyciążowego to się poczną niechybnie. Można też począć przez dzieworództwo czasem albo cudowne poczęcie(gdy chłopiec). Proces chemiczny polega na.......długo by pisać na ten temat. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Coś mi niedobrze 05.03.14, 21:10 "JAK ZŁAPAĆ FACETA NA DZIECKO...? POST NA FORUM: Jak zlapac faceta na dziecko? Jestesm juz po trzydziestce, nie ma na co czekac. Chociaz on zwleka i zwleka. Stosujemy stosunek przerywany i zadnych innych zabezpieczen. Mam sobie palcami umiescic jego nasienie w pochwie? FORUM SIĘ ZWIERZA: *** ja umiesciłam palcami i za pierwszym razem się udało. No był zdziwniony, ale jakoś się przyzwyczaił do mysli, że będzie ojcem. ***weż do buzi... Nie połykaj, Prędko do łazienki i działaj.Palcami a najlepiej całą dłonią. A później nogi do góry (świeca) na przynajmniej 5 minut. [autorka] A moze by tak do strzykawki? i sie zainseminowac? ***podałam mu przedziurawioną gumkę a on nawet tego nie zauwazył. Igłą ponakłówałam ją ***a ja chłopakowi powiedziałam żeby mi wytrysk zrobił do pojemniczka, a jak się pytał czemu, to odp. że chcę to połknąć. Poszłam do kuchni, że niby tam to czymś popiję i sobie wsadziłam troche palcem" Oto kilka sposobów zaczerpniętych z forum jeśli Cię to interesuje Osiu_samosiu. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Coś mi niedobrze 06.03.14, 07:11 Ludzie powiadają że bocian przynosi dzieci,inni mówią że w kapuście się wylęgają dawna teoria głosiła że z konia a Dwa plus jeden wyśpiewują że jest wyspa dziewięciu miesięcy gdzie dzieci rosną,rosną na drzewach...... Z kopulacji lub invitro,klonowanie. Leonardo da Vinci Odpowiedz Link
ditta12 Re: Coś mi niedobrze 06.03.14, 07:14 "Oczy twoje widziały nawet mój zarodek, a w twej księdze były zapisane wszystkie jego cząstki" (Psalm 139:16) Odpowiedz Link
ditta12 Re: Coś mi niedobrze 06.03.14, 07:20 Z Banku Embrionów. www.kriobank.pl/index.php?option=com_content&view. np. Odpowiedz Link
losia_samosia Re: Coś mi niedobrze 06.03.14, 07:52 Kup sobie wibrator bo sperma na głowę ci uderza. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Coś mi niedobrze 06.03.14, 07:57 Możliwe że pójdę i sobie kupię-do nabycia w Sex Shopie za niewielkie pieniądze. Tobie też polecam Masz wielkie potrzeby i cechy typowej zołzy jak widzę,heh. Chopa Ci brak. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Coś mi niedobrze 06.03.14, 08:03 Tylko taki wibrator nie zrobi ci dziecka raczej ale nigdy nie wiadomo,jak go napełnisz np. spermą to zrobi wibrator (erotyka) wibrator (muzyka) wibrator do betonu wibrator – potoczna nazwa alarmu wibracyjnego w telefonach komórkowych Ten do betonu to w sam raz dla Ciebie Odpowiedz Link
ditta12 Re: Coś mi niedobrze 06.03.14, 08:06 Masturbacja (samogwałt, onanizm, ipsacja, cheiromania)[1][2] – pobudzanie własnych narządów płciowych w celu wywołania u siebie rozkoszy seksualnej. wikipedia Możesz też tak jak Cię nie stać na wibrator. Uściski. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Coś mi niedobrze 06.03.14, 08:10 Jak poszukasz wśród obrazków Gustawa Klimta to znajdziesz instrukcję jak się do tego zabrać Odpowiedz Link
ditta12 Re: Coś mi niedobrze 06.03.14, 08:11 Sądząc po twoim nicku o to właśnie chodzi.Czy się mylę? Odpowiedz Link
losia_samosia Re: Coś mi niedobrze 06.03.14, 08:13 A te twoje pluskwy to skąd?niedomyta brudasko. Niewyżyta nimfomanko! Odpowiedz Link
ditta12 Re: Coś mi niedobrze 06.03.14, 08:14 Możliwe że te pluskwy od Ciebie przeszły jak mieszkasz obok Odpowiedz Link
ditta12 Re: Coś mi niedobrze 06.03.14, 08:18 "Pluskwy to płaskie, czerwono-brązowe od góry, jasno-brązowe od spodu, okrągłe owady o ... Preferują czystość i czyste powierzchnie do poruszania się." Poczytaj o tych owadach nielatających. Żyją w koloniach,nie tworzą gniazd. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Coś mi niedobrze 06.03.14, 08:28 Pluskwa domowa (Cimex lectularius) – gatunek owada należący do rzędu pluskwiaków różnoskrzydłych, rodziny pluskwowatych. Żywi się krwią zwierząt ... No nie wiem co jeszcze byś chciała się dowiedzieć o tym robalku. Może wolisz pijawki bo jak widzę cierpisz na podwyższone ciśnienie lub czarna żółć w nadmiarze Ci się wytwarza czyli czarna substancja. "Złość piękności szkodzi" Uśmiechnij się,jutro będzie lepiej Odpowiedz Link
losia_samosia Re: Coś mi niedobrze 06.03.14, 13:45 Za darmo ciebie nikt nie przeleci zapłać komuś.Ja nie piszę że mi chłopa brakuje tylko ty. Na dobrego chłopa trzeba zasłużyć i coś sobą reprezentować.Ciebie reprezentują pluskwy i głupota i nie licz na porządnego chłopa tylko kup sobie ogórka. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Coś mi niedobrze 06.03.14, 19:27 > Za darmo ciebie nikt nie przeleci zapłać komuś.> Wszyscy chcą mnie przelecieć ale ja nie daję w przeciwieństwie do Ciebie. Chopy walą do mnie z badoo,Twój też Odpowiedz Link
ditta12 Re: Coś mi niedobrze 06.03.14, 21:45 <Na dobrego chłopa trzeba zasłużyć i coś sobą reprezentować.> A czym se zasłużyłaś na chłopa?Wódy mu dałaś czy ......? Odpowiedz Link
lucynda.i.surykatki Re: Coś mi niedobrze 07.03.14, 19:51 losia_samosia napisał(a): > Za darmo ciebie nikt nie przeleci zapłać komuś.Ja nie piszę że mi chłopa brakuj > e tylko ty. > Na dobrego chłopa trzeba zasłużyć i coś sobą reprezentować.Ciebie reprezentują > pluskwy i głupota i nie licz na porządnego chłopa tylko kup sobie ogórka. Płosę panią, płose panią jeszcze tu jest jeden taki bardzo niekurturarny post do kurturarnej dici. Zapomniała pani wyciąć a un se wisi i imidż jej psuje. Odpowiedz Link