Dodaj do ulubionych

losiu_samosiu

06.03.14, 22:04
Jesteś na statku szaleńców.I co teraz zrobisz?Wyskoczysz za burtę?To się utopisz.Nie ma koła ratunkowego u nas,nie dalibig_grin
Kto Cię tu wsadził?Musiałaś sobie nieźle zasłużyć.
Obserwuj wątek
    • ditta12 Re: losiu_samosiu 06.03.14, 22:13
      Żarcie się kończy i woda pitna też bo były moje urodziny i jak sobie poradzisz?
      Kap,kap,płyną łzy......

• ditta12 Re: losiu_samosiu 06.03.14, 23:47
        A tak w ogóle to jesteś bardzo wulgarną i nieokrzesaną osobą.
        Brak Ci szlifu i polotu.
        Czy ktoś obciął Ci skrzydełka sraczko?
        • ditta12 Re: losiu_samosiu 06.03.14, 23:48
          Oj,przepraszam,chciałam napisać sroczko bez skrzydełek.smile
          • ditta12 Re: losiu_samosiu 06.03.14, 23:54
            losia_samosia napisała:
            <kup sobie ogórka.>
            Polecasz?
            A gdzie sobie wsadzałaś owego ogórka?I dobrze było?big_grinbig_grin
            • ditta12 Re: losiu_samosiu 07.03.14, 00:06
              Może wypróbuj drut kolczasty jeszcze,będziesz miała większą rozkosz.
              Jak myślisz?smile
              Ja się na tym nie znam.
              Oglądałam tylko film"Histeria"-polecam Ci.Nie zawiedziesz się.
              • koczkodania_i_pluskwy Re: losiu_samosiu 07.03.14, 12:25
                A to się ditta12 podnieciła i poniosła ją nimfomańska fantazja! Na tym badoo to pewnie beżowi chłopcy z dalekich krajów (do) ciebie walą? Dziwne to trochę, bo z tego co słyszałam oni wolą kobiety o bardziej opływowych kształtach, a gdy ostatni raz widziałam cie na Chodeckiej wyglądałaś jak zapuszczony facet.
                • ditta12 Re: losiu_samosiu 07.03.14, 12:55
                  Może sama siebie w lustrze tam widziałaś koczkodanio z pluskwami bo ja z chaty nie wychodzę wcale big_grin

Napisałam Ci bo pytałaś skąd się dzieci biorą.
                  Jak nie wyczerpałam tematu to idź do ginekologa,on Ci dalej wyjaśni by Ci się nie przytrafiło cóś czasem dziwnegowink
                  • ditta12 Re: losiu_samosiu 07.03.14, 13:04
                    <Dziwne to trochę, bo z tego co słyszałam oni wolą kobiety o bardziej opływowych kształtach, >

Zatem oddaj się w jasyr,będziesz zadowolona-tyle chłopstwa naraz ,he.
                    Mlasku,mlasku.
                    Nie zasłożyłaś jeszcze?Nikt cię nie chce z tymi balunamibig_grin
                    • ditta12 Re: losiu_samosiu 07.03.14, 13:05
                      Mnie to tylko te chopy kochają platonicznie-jak wiesz co to znaczywink
                      • ditta12 Re: losiu_samosiu 07.03.14, 13:10
                        Ale jak widzę już wiesz z autopsji że wolą te tłustsze
                        <oni wolą kobiety o bardziej opływowych kształtach>

Jak byłaś zachwycona to ja też się cieszę Twą radością Pluskwosmile
                        • losia_samosia Re: losiu_samosiu 07.03.14, 13:59
                          Wyglądasz jak facet zarośnięty i tylko spermę i kutasy w głowie ci ty brzydalu.
                          • ditta12 Re: losiu_samosiu 07.03.14, 14:04
                            encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRGdjjxbd-sKfz2u-DY79QREMC713YYLcGgkEm6YC-0c80CVSUU
                            Posypałam truciznę na pluskwy.
                            Uważaj samosiu.
                            Idź se robić samosex tym skrzyżowaniem jeża z wężembig_grin
                            • losia_samosia Re: losiu_samosiu 07.03.14, 14:08
                              Jak się umyjesz i przestaniesz sprowadzać tałatajstwo same pluskwy znikną.
                              Jesteś tak obleśna i tak paskudna że nigdy nie znajdziesz chłopa.
                              Mało tego jesteś stara i obleśna wyglądasz jak zakapior i nikt nie chce ciebie przelecieć dlatego te bzdury tu wypisujesz.
                              • ditta12 Re: losiu_samosiu 07.03.14, 14:13
                                ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                      • koczkodania_i_pluskwy Re: losiu_samosiu 07.03.14, 14:51
                        ditta12 napisała:

> Mnie to tylko te chopy kochają platonicznie-jak wiesz co to znaczywink

Wiem co to znaczy w twoim konkretnym przypadku. Kochają cię od momentu jak im kopsniesz piątaka na browar do momentu, w którym je skończą pić. Ale i tak nawet po pijaku żaden kijem by cię nie tknął brudasie, nawet uwierz, przed którym najchętniej rozłożyłabyś nogi. Widzę, że strasznie cię podniecają posty losi_samosi i moje, że aż zakładasz dla nas specjalne wątki i odpowiadasz na niezadane pytania intelektualistko-artystko z izby wytrzeźwien.
                        Ja wiem, skąd się biorą dzieci, ale obawiam się, że ty nie wiedziałaś, sprowadzając jedno na świat. Dobrze, że tylko jedno.
              • lucynda.i.surykatki Re: losiu_samosiu 07.03.14, 19:35
                ditta12 napisała:

> Może wypróbuj drut kolczasty jeszcze,będziesz miała większą rozkosz.

A komu to ditto udzielasz takich sprawdzonych przez siebie rad? Eszmeraldzie? Nikogo innego tu nie widzę.
    • eszmeralda.i.papugi Re: losiu_samosiu 07.03.14, 18:22
      równie Dittuś, mogłabyś przemawiać do ściany, chociaż mówi się, że mają uszy, ale te dwie, jak im tam, niekumate zupełnie, wywaliłam za burtę i kadzidła porozstawiałam, żeby odór, który pozostawiły, spacifikować
      • eszmeralda.i.papugi Re: losiu_samosiu 07.03.14, 18:24
        wiem, wiem, Dittuś
        • ditta12 Re: losiu_samosiu 07.03.14, 21:23
          Możliwe że to jedna tyle że się rozdwoiła big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka