ditta12 06.03.14, 22:04 Jesteś na statku szaleńców.I co teraz zrobisz?Wyskoczysz za burtę?To się utopisz.Nie ma koła ratunkowego u nas,nie dali Kto Cię tu wsadził?Musiałaś sobie nieźle zasłużyć. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ditta12 Re: losiu_samosiu 06.03.14, 22:13 Żarcie się kończy i woda pitna też bo były moje urodziny i jak sobie poradzisz? Kap,kap,płyną łzy...... Odpowiedz Link
ditta12 Re: losiu_samosiu 06.03.14, 23:47 A tak w ogóle to jesteś bardzo wulgarną i nieokrzesaną osobą. Brak Ci szlifu i polotu. Czy ktoś obciął Ci skrzydełka sraczko? Odpowiedz Link
ditta12 Re: losiu_samosiu 06.03.14, 23:48 Oj,przepraszam,chciałam napisać sroczko bez skrzydełek. Odpowiedz Link
ditta12 Re: losiu_samosiu 06.03.14, 23:54 losia_samosia napisała: <kup sobie ogórka.> Polecasz? A gdzie sobie wsadzałaś owego ogórka?I dobrze było? Odpowiedz Link
ditta12 Re: losiu_samosiu 07.03.14, 00:06 Może wypróbuj drut kolczasty jeszcze,będziesz miała większą rozkosz. Jak myślisz? Ja się na tym nie znam. Oglądałam tylko film"Histeria"-polecam Ci.Nie zawiedziesz się. Odpowiedz Link
koczkodania_i_pluskwy Re: losiu_samosiu 07.03.14, 12:25 A to się ditta12 podnieciła i poniosła ją nimfomańska fantazja! Na tym badoo to pewnie beżowi chłopcy z dalekich krajów (do) ciebie walą? Dziwne to trochę, bo z tego co słyszałam oni wolą kobiety o bardziej opływowych kształtach, a gdy ostatni raz widziałam cie na Chodeckiej wyglądałaś jak zapuszczony facet. Odpowiedz Link
ditta12 Re: losiu_samosiu 07.03.14, 12:55 Może sama siebie w lustrze tam widziałaś koczkodanio z pluskwami bo ja z chaty nie wychodzę wcale Napisałam Ci bo pytałaś skąd się dzieci biorą. Jak nie wyczerpałam tematu to idź do ginekologa,on Ci dalej wyjaśni by Ci się nie przytrafiło cóś czasem dziwnego Odpowiedz Link
ditta12 Re: losiu_samosiu 07.03.14, 13:04 <Dziwne to trochę, bo z tego co słyszałam oni wolą kobiety o bardziej opływowych kształtach, > Zatem oddaj się w jasyr,będziesz zadowolona-tyle chłopstwa naraz ,he. Mlasku,mlasku. Nie zasłożyłaś jeszcze?Nikt cię nie chce z tymi balunami Odpowiedz Link
ditta12 Re: losiu_samosiu 07.03.14, 13:05 Mnie to tylko te chopy kochają platonicznie-jak wiesz co to znaczy Odpowiedz Link
ditta12 Re: losiu_samosiu 07.03.14, 13:10 Ale jak widzę już wiesz z autopsji że wolą te tłustsze <oni wolą kobiety o bardziej opływowych kształtach> Jak byłaś zachwycona to ja też się cieszę Twą radością Pluskwo Odpowiedz Link
losia_samosia Re: losiu_samosiu 07.03.14, 13:59 Wyglądasz jak facet zarośnięty i tylko spermę i kutasy w głowie ci ty brzydalu. Odpowiedz Link
ditta12 Re: losiu_samosiu 07.03.14, 14:04 encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRGdjjxbd-sKfz2u-DY79QREMC713YYLcGgkEm6YC-0c80CVSUU Posypałam truciznę na pluskwy. Uważaj samosiu. Idź se robić samosex tym skrzyżowaniem jeża z wężem Odpowiedz Link
losia_samosia Re: losiu_samosiu 07.03.14, 14:08 Jak się umyjesz i przestaniesz sprowadzać tałatajstwo same pluskwy znikną. Jesteś tak obleśna i tak paskudna że nigdy nie znajdziesz chłopa. Mało tego jesteś stara i obleśna wyglądasz jak zakapior i nikt nie chce ciebie przelecieć dlatego te bzdury tu wypisujesz. Odpowiedz Link
ditta12 Re: losiu_samosiu 07.03.14, 14:13 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link
koczkodania_i_pluskwy Re: losiu_samosiu 07.03.14, 14:51 ditta12 napisała: > Mnie to tylko te chopy kochają platonicznie-jak wiesz co to znaczy Wiem co to znaczy w twoim konkretnym przypadku. Kochają cię od momentu jak im kopsniesz piątaka na browar do momentu, w którym je skończą pić. Ale i tak nawet po pijaku żaden kijem by cię nie tknął brudasie, nawet uwierz, przed którym najchętniej rozłożyłabyś nogi. Widzę, że strasznie cię podniecają posty losi_samosi i moje, że aż zakładasz dla nas specjalne wątki i odpowiadasz na niezadane pytania intelektualistko-artystko z izby wytrzeźwien. Ja wiem, skąd się biorą dzieci, ale obawiam się, że ty nie wiedziałaś, sprowadzając jedno na świat. Dobrze, że tylko jedno. Odpowiedz Link
lucynda.i.surykatki Re: losiu_samosiu 07.03.14, 19:35 ditta12 napisała: > Może wypróbuj drut kolczasty jeszcze,będziesz miała większą rozkosz. A komu to ditto udzielasz takich sprawdzonych przez siebie rad? Eszmeraldzie? Nikogo innego tu nie widzę. Odpowiedz Link
eszmeralda.i.papugi Re: losiu_samosiu 07.03.14, 18:22 równie Dittuś, mogłabyś przemawiać do ściany, chociaż mówi się, że mają uszy, ale te dwie, jak im tam, niekumate zupełnie, wywaliłam za burtę i kadzidła porozstawiałam, żeby odór, który pozostawiły, spacifikować Odpowiedz Link