06.04.14, 10:04
dzisiaj dopiero otworzyłam pocztę, tak więc, droga przyjaciółko, wstyd mi się zrobiło, że nie spełniłam Twojej prośby. Wpisuję Cię do grona administracji, skasuj każdy post, który znajdziesz i uznasz za stosowne go skasować. Sama nie potrafię przebić się przez gąszcz wątków i wyłuskiwać Twoje wpisy.

Dittuś, wybacz, pewnie znasz sprawę, całusy.
U mnie jest ok i oby tak dalej.
Napiszę.
Obserwuj wątek
    • uwierz_w_to Re: sorry 06.04.14, 10:59
      Nie pozwolę na to! przenigdy żeby Madau tu miała prawa administracyjne, ona nie należy do naszej trójki ! raz już był kłopot, ja nie chcę żeby moje wycięte wpisy cztała a poza tym co ona ma do administracji tego forum? przepraszam eszmeraldo możesz mi to wytłumaczyć? ja się nie zgadzam i nie zgodzę myślę że Ditta by się zgodziła ty się już zgodziłaś ale jestem jeszcze ja który się nie zgadza więc chyba też się liczę.Ona nigdy nie będzie administratorką na tym forum!
      mam co do tego uprzedzenia a poza tym niby dlaczego miała by być? ale się teraz wkurwiłem!!!!
      przenigdy na to nie pozwolę predzej odejde z tego forum.
      • uwierz_w_to Re: sorry 06.04.14, 11:04
        niezły dzień był do puki nie wszedłem na forum, zajebisty ranek nie ma co eszmera mi z rańca humor podniosła tak że ciśnienie mi wzrosło z 120 do 190 w ciagu sekundysmile
        • ditta12 Re: sorry 06.04.14, 11:51
          A ja mam pytanie,Uwierzu.
          Jakie prawo masz skreślać moje posty.
          Proszę o odpowiedź.
          • uwierz_w_to Re: sorry 06.04.14, 12:18
            Ja twoich nie skreślamsmile ok już przywróce tego posta zobacz jak to będzie wyglądałobig_grin
            • uwierz_w_to Re: sorry 06.04.14, 12:20
              przywróconybig_grin i teraz jest gitwink
              • uwierz_w_to Re: sorry 06.04.14, 12:26
                zresztą robisz jakiś raban nie wiem po co? nie będzie spoza naszej trójki następnego administratora !!!!! wy macie wgląd i nikt inny nie !!!!!
                • madau Re: sorry 06.04.14, 18:36
                  ale ja sie przenigdy nie pchalam do administracji!!!!! Mialam prosbe do eszmeraldy i ja o cos poprosilam - nigdy sie nie pchalam na administartora, prawda Eszmeraldo? Ditta tez wie dlaczego
                  • eszmeralda.i.papugi Re: sorry 06.04.14, 18:57
                    prawda,
                    cała prawda,
                    i tylko prawda smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka