uwierz_w_to Re: umberto eko 23.04.14, 20:08 nie eko tylko "eco" ditten kartoflen z kutasen na czolen. Odpowiedz Link
ditta12 Re: umberto eko 24.04.14, 06:23 I Ty przeciw mnie Brutusie-Uwierzu?! Konsolidujesz się z kilerami nic nie mającymi wspólnego z ludzką rasą? Daj Ci boże jak......... "Cała zbudowana jestem z ran....." Kto mnie tak poranił?Może się dowiesz jak masz rozum a może i nie....zależy od tego co tam masz na górze,pod włosami. Czy kobieta którą kochałeś wysłała Ci swój sex przez telefon z innym facetem?Tak po prostu,by Cię dobić Może nosiła prezerwatywy w kieszeniach? Odpowiedz Link
ditta12 Re: umberto eko 24.04.14, 06:26 Może się zapłodniła z innym fagasem? Nie wiem jakim jesteś mężczyzną Uwierzu,jakim człowiekiem. Ja pozbawiona zostałam zdolności do kochania-anhedonia Odpowiedz Link
ditta12 Re: umberto eko 24.04.14, 06:34 KAZIK "CELINA" - VIDEO: YACH PASZKIEWICZ To dedykacja:syn gin ogiwara. To treść życia pewnego........monstrum. Odpowiedz Link
ditta12 Re: umberto eko 24.04.14, 06:41 Wiesz już Uwierzu jak oszukuje się i okrada kobietę? Ona jest ufna,niczego nie podejrzewa bo kocha Tnie się nożami jej dusze i serce a potem wsadza do psychuszki bo inna już czeka ze swymi kiecami-by powiesić je do szafy. Trup jest w szafie-czułam trupi odór. Odpowiedz Link
ditta12 Re: umberto eko 24.04.14, 06:45 Potem boisz się wyjść z domu bo może jakaś killerka z ogórem w dupsku zasadzić Ci kosę znienacka bo wie(jak pisała)gdzie mieszkasz. Grożono mi,grożono memu dziecku i śmiano się prosto w nos. Wiesz co to jest lęk Uwierzu? Jeżeli tak to oszczędź sobie słów które do mnie kierujesz. Mam nadzieję że jesteś człowiekiem. Odpowiedz Link
ditta12 Re: umberto eko 25.04.14, 22:02 Imię róży-Różyczka na mordzie. Jaką pani ma krasną roze "Witam. Nie wiem czy piszę w dobrym dziale ale mam pytanie. Kiedyś na lekcji biologii nauczyciel mówił że jeśli mężczyzna w młodym wieku nie zachoruje na różyczkę to później może być bezpłodny. Czy to prawda?" Pajacewo totalne A kobita jak ma różyczkę na mordzie to w.......mięsara-za stara na becikowe i tyla Odpowiedz Link
ditta12 Re: umberto eko 25.04.14, 22:04 Szoferze na kajaka-kapewu?Czy nie kapewu? Ale Cię zrobiła na szaraka-siwa suknia we szafie Trup! Odpowiedz Link
ditta12 Re: umberto eko 25.04.14, 22:13 To tera twa roza Majętna ale zimnica we chacie i bida aż piszczy bo to chlew z warchlaczkami których nie wiadomo czemu nienawidzisz i tej prostytutki jak mi mówiłeś też,ojejku Nienawiść to brzydkie uczucie. Okradli cię bidoku Ty też mnie okradłeś i ta Twoja bramostójka co zamieszkała u ciebie gdy byłam w psychiatryku bo ty umyłeś ręce. Za co?Pytam za co?Ze Ci gotowałam,sprzątałam.......więcej nie powiem Ty pizdo! Odpowiedz Link
ditta12 Re: umberto eko 25.04.14, 22:18 Śmierdzi od ciebie cykorem że aż nos wykręca buchachachachacha! Odpowiedz Link
ditta12 Re: umberto eko 25.04.14, 22:23 Mogę wiele zrobić....ale mam nadzieję że po dobroci mi oddasz co moje i zapomnimy się. Masz obrączkę,ożeniłeś się z prostytutką?Gówno mnie to obchodzi. Ja jestem szczęśliwa bez ciebie. jesteś zadłużony-wiem ale to nie moja wina że robisz numery łódzkie i wałki. Ciekawe kto cię nauczył.Kobieta z pragi?ta co teraz z nią jesteś jeszcze ci dała nauki jak się kradnie. 200 zeta to nie 150-nie podkładaj min bratu-to nie twój pachołek. Masz swego pachoła to go pilnuj durna pało! Odpowiedz Link