uwierz_w_to 10.05.14, 04:48 Wiaterek jest w porównaniu do wczorajszego dnia.Ditta jestem obecnie w Brazylii loguje się w sieci w Rio De Raneiro hehe a co nie mogę. I nie płacę za połączenia zagraniczne i reoming. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uwierz_w_to Re: kawę sobie robię 10.05.14, 04:57 Skubańcy, glonass i gps współpracują ze sobą. Ale rosyjski system jest o tyle lepszy ze ma więcej dziur no tak przed pisaniem programów pewnie najpierw była flacha zagryzka śledziem a później brali się za robotę. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: kawę sobie robię 10.05.14, 05:01 Ditta teraz ja to będę ty a ty to ja ty masz w telefonie mocniejszą baterię bo ja mam smartfona i szybko mi siada jak ktoś jest ciekawy i mnie podsluchuje Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: kawę sobie robię 10.05.14, 05:05 Hahahaha już teraz ty to jesteś ja czyli jestem obecnie w Warszawie hehehe jak by Ci się bateria szybciej wylądowywala dziwnym sposobem to przesyłam Ci instrukcję obsługi: ,, punkt 1. Podłącz telefon do ładowarki" punkt 2. Nie gadaj głupot". Odpowiedz Link
ditta12 Re: kawę sobie robię 10.05.14, 13:14 Ta piosenka z......mi się podoba bardzo Vaya Con Dios - Puerto Rico normalni ludzie,nie żrą z pod siebie. Odpowiedz Link