Dodaj do ulubionych

Czop sqrfysyn

14.06.14, 21:04
jako klawisz na psychiatrii miał taka umiejętność że potrafił rękę pacjenta wykręcić tak że żebra pękały a jego pielęgniara alkoholiczka co z obsraną dupą z kibla wyskakiwała do chłopów na amory -nieźle usypiała pacjentów a potem zarabiała na długo męża,po czym chlała jak świnia gorzałę bo miała wyrzuty sumienia że zdrady się dopuściła a wtedy na oddziale robili jej potajemnie detox-wiem z opowieści czopa.
Obserwuj wątek
      • ditta12 Re: Czop sqrfysyn 14.06.14, 21:16
        Potem,o dziwo akcja z wykręcaniem ręki się powtórzyła-bo historia lubi się powtarzać0w wytrzeźwiałce.
        Jeden sku...el w taki sam wyuczony sposób rękę mi wykręcił i.....prześwietlenie w szpitalu psychiatrycznym wykazało złamane dwa żebra bo.......chciałam pić a nie dane mi było.
        Tak po prostu.
        • ditta12 Re: Czop sqrfysyn 14.06.14, 21:17
          Nie nawidzę ludzi a oni mnie-dlatego nie chcę tu być-na tej ziemi i jużsad
      • ditta12 Re: Czop sqrfysyn 14.06.14, 21:25
        Ci inni co to nie wiedzą jak jest w psychuszce potrafią tylko współczuć pracy Terminatorom jak Madau trafnie określiła po kimś.
        Mam propozycję aby ich tam na jakiś czas zasadzić-może zrozumieją.
        • ditta12 Re: Czop sqrfysyn 14.06.14, 21:29
          Może taka psia dupa menda jedna z drugą nie będzie już z satysfakcją opowiadać co robi z pacjentem-taki qrfa brzuchaty homont nieczesany i brudas aż śmierdzi z daleka.
          Hough!
          • ditta12 Re: Czop sqrfysyn 14.06.14, 21:33
            Ciekawość to ponoć pierwszy stopień do piekła ale poznałam prawdę od tej drugiej strony-z opowieści klawisza czopa.
            Teraz ma satysfakcję bo chędoży wsiową dziwę na zmianę z byłą dziwą swego brata-bo tak menda lubibig_grin
            • uwierz_w_to Re: Czop sqrfysyn 15.06.14, 05:22
              Daj sobie dieta na luz po co kisisz to w sobie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka