09.11.14, 07:13
I kolejne pytanie.
Co to jest autyzm?
Kto odpowie?
Gdy nie patrzę w oczy innej osobie to autyzm?
Nie patrzę w oczy nauczyciela to znaczy że go nie słucham?A gdzie są uszy do słuchania?
Jeszcze jest siódmy zmysł,nie wiem,może szósty,może i brak komuś piątej klepki ale komu?Nauczycielowi czy uczniowi?Zdrowemu czy podobno choremu?
Jutro11,no i co z tego?Niech sobie będzie,pojutrze może będzie 12.
Po co to napisałam w wątku autyzm?Może mam autyzm,może i aspergera,chyba że......no właśnie,zapomniałam,wyleciało mi z głowy.Duch czyli myśl poleciała do góry,w kosmos,może wróci,może nie.
Moja szyszynka się kąpie czasem,w moich łzach które się wylewają z oczu.Teraz mam czyste lustro,powiedzmy bo nie umiem dobrze umyć okien,mieszkam przy ulicy,dość nisko i spaliny na nich osiadają.tłusta ropa z dizli a Ty Uwierzu nie chcesz zrobić samochodu na......?
Obserwuj wątek
    • ditta12 Re: Autyzm 09.11.14, 07:33
      Zapytałeś Uwierzu o sens życia,o to do czego zostaliśmy stworzeni.
      Nie wiem.Może ja do pisania na tym forum?
      Urodziłam jedno dziecko które teraz,gdy jest dorosłe chce mi zabrać to co jest moje,co jest we mnie i jest najwyższą wartością.Co mi jeszcze chce zabrać?Kartę płatniczą?Laptopa bo zarzuciła mi że zawieram nieodpowiednie kontakty przez internet.Z kim?Z Uwierzem który jest geniuszem?Z Madau która wie czego chce?Z Eszmeraldą kochaną która jest tak cudowną osobą że(brak słów)z Maskiem-moim psychoterapeutą który wczoraj zapytał czy może kupić mi blejtramy żebym mogła malować dalej?Z Mifredo?Ona odeszła,może zmieniła nick,może zamknęła swoje forumy albo wysłała w kosmos.Lubiłam pisać z Mifredo,jaka była taka była ale mogłam się wiele od niej nauczyć.Wykorzystywałam jąbig_grin
      Czy ktoś mnie tu okradł?
      Z czego?
      Z wolności może?Fakt.Nie mogę pisać na forach na których pisałam kiedyś,na starej schizofrenii która należała do Szakala35,na schizofrenii redakcyjnej,na cafe pod szczurem,na zdziwionym misiu,cafe u Mifredo,na cafe pod żyrafą,na forach Uwierza.Mogę pisać na forum należącym do nicka eszmeralda_i_papugi dawnej corndelii która wytarła buty wchodząc na forum schizofrenia redakcyjna bo tak wiele miała szacunku do schizofreników i chciała koniecznie wiedzieć co z Uwierzem,czy on żyje jeszcze w śpiączce będąc.Coma to śpiączka.

Autyzm to wycofanie.Piłka na aucie.Ktoś nas wykopał.Może Ewa Kopacz?wink

• ditta12 Re: Autyzm 09.11.14, 07:49
        Co byśie zrobili gdybym wam podała numer konta mojego i jakiś numer odblokowujący je?
        Zabierzecie mi pieniądze i skażecie na śmierć głodową?Zakażecie jeść w supermarkecie żebym umarła z głodu?A może nie umrę z głodu bo pójdę gdzieś,znajdę na śmietniku,może ktoś da mi na chleb,ktoś pozwoli napić się wody czystej,może tak,może nie.Już tak miałam a wszystkie sklepy były zamknięte,jakiś facet w męskim szalecie(dziadek kiblowy)zabronił mi się napić gdy zapytałam bo nie zapłaciłam,a nie zapłaciłam bo nie miałam pieniędzy,tylko kartę płatniczą.
        W parku chciał coca coli od chłopaków ale dali mi piwo.Miałam do wyboru,wodę z sadzawki i piwo.Jeden z nich zadzwonił po moja córkę.....
        Bałam się wrócić do domu....
        Po co ja to wszystko piszę?Ech, piszę bo....nie wiem,wyrzucam z pamięci śmieci
        • ditta12 Re: Autyzm 09.11.14, 08:01
          Nie chcę ale muszę,jak Lech Wałęsa,wpadłam w nałóg pisania(mania).
          Ale wyjdę niedługo jak Honoriusz Balzac czy gi de małpa santa.Prawda Madau?wink
          • ditta12 Re: Autyzm 09.11.14, 08:49
            Kompleks Narcyza
    • mskaiq Re: Autyzm 09.11.14, 08:56
      Kiedy patrzysz w oczy innej osobie to nie jest autyzm. Myślę że w Tobie obudziło się
      bardzo wiele bólu i w tamki sposób go wyrażasz.
      Dobrze że piszesz to pomaga.
      Pozdrawiam serdecznie.
      • ditta12 Re: Autyzm 09.11.14, 08:58
        smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka