uwierz_w_to 05.02.15, 14:07 A to co ja mam z Bogiem to moja sprawa i zamykam temat Boga i Mój. Kończę w tej kwestii poruszać tematykę. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uwierz_w_to Re: Bóg jest 05.02.15, 14:11 Miałem jechać do szpitala, ale w sumie po co? namawiają mnie żebym wziął tabletki tylko po co jak nie mam żadnych jazd.Mam chwile zwątpienia czasem i to wszystko. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Bóg jest 05.02.15, 14:12 Produkuję te posty i kupę ludzi to czyta to nie są moje jakieś tam filmy ale wiem o tym. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Bóg jest 05.02.15, 14:15 Może jak ktoś liczył że przeczyta coś niezwykłego to się mylił. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Bóg jest 05.02.15, 14:19 Tkwię chyba w punkcie wyjścia czyli wiem że nic nie wiem może ździebko więcej rozumiem. Jak sobie z tym poradzę nie wiem sam. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Bóg jest 05.02.15, 14:21 Ja za to mam zupełną pustkę w głowie i nie mam o czym napisać na forum. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Bóg jest 05.02.15, 14:23 Lepiej Uwierzu bierz te leki przepisane,ja tak myślę a do szpitala to raczej chyba nie musisz iść bo i po co?Jesteś kontaktowy,rozmawiasz normalnie.Po co Ci ten szpital? Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Bóg jest 05.02.15, 14:27 ditta12 napisała: > Lepiej Uwierzu bierz te leki przepisane,ja tak myślę a do szpitala to raczej ch > yba nie musisz iść bo i po co?Jesteś kontaktowy,rozmawiasz normalnie.Po co Ci t > en szpital? No dobra rozumiem ciebie ,do szpitala się nie nadaję wiem ale leki po co mam brać i na co? Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Bóg jest 05.02.15, 14:25 Może z czegoś się pośmiejemy? może coś wymyśl, ja nie czuję pustki, tylko siedzę w tej kuchni i siedzę, nie mam co robić, pewnie jakieś zajęcie by mi się przydało ale na razie nie mam siły. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Bóg jest 05.02.15, 14:28 Na pewno wśród ludzi poczułbyś się lepiej ale sam będziesz wiedział kiedy zechcesz pójśc do pracy i to czy dasz radę. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Bóg jest 05.02.15, 14:30 <ale leki po co mam brać i na co?> Zeby nie było nawrotów faz.Tak mi się wydaję.Ja nie brałam i wylądowałam w szpitalu a też byłam pewna że już nic mi nie grozi. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Bóg jest 05.02.15, 14:34 ditta12 napisała: > <ale leki po co mam brać i na co?> > > Zeby nie było nawrotów faz.Tak mi się wydaję.Ja nie brałam i wylądowałam w szpi > talu a też byłam pewna że już nic mi nie grozi. wiem rozumiem to tylko tu w moim przypadku jest to trochę inaczej, wiec co powinienem wziąść się ostro za siebie, bo to co teraz robię jest totalnie do dupy. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Bóg jest 05.02.15, 14:36 czym jest schizofrenia wiem,jak to zwał tak zwał wiedx że nie śfiksuje. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Bóg jest 05.02.15, 14:31 ditto jest tak albo dam radę i nie będę musiał brać leków ale będę musiał, wierzę w to że dam radę.Bo nic w zasadzie mi nie jest. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Bóg jest 05.02.15, 14:38 kiedyś już bym był dawno w szpitalu i miał bym pomieszanie z wymieszaniem, czyli bigos w głowie totalny Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Bóg jest 05.02.15, 14:42 mam w sobie mam małą wojnę Hellsing (Lady Pank "Mała wojna")translated Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Bóg jest 05.02.15, 14:47 wojna się dopiero zacznie ja żona wróci i będzie truła żeby tabsy wziął, wydaje mi się że do czajnika rano wrzuciła z tym że ja zawsze czajnik płuczę z kamienia i jakoś ten kamień był ostro zmęcony. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Bóg jest 05.02.15, 14:48 Tabsy hehe ja biorę dawkę niemowlęcą.....depresyjną Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Bóg jest 05.02.15, 14:51 ditta12 napisała: > Do czajnika?Dla wszystkich domowników? hahaha nie ja zawszę piję z rana Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Bóg jest 05.02.15, 14:53 te to pikuś gorzej jak by fenaktil wciepała a ja bym nie płukał Odpowiedz Link
ditta12 Re: Bóg jest 05.02.15, 14:56 No fakt,ja kiedyś soki wylewałam gdy matka mi przynosiła jakieś otwarte dziwne. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Bóg jest 05.02.15, 15:04 jak trzeba brać to trzeba, a ja bym nie pomyślał że może mi taki numer zrobić i gdy wylałem tak przyjrzałem się ale nie jestem pewien bo do brudnego naczynia tą wodę wylałem z tym że było mnóstwo osadu u góry więc mogły być to tabsy ale nie musiały Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Bóg jest 05.02.15, 15:08 zaraz będzie dym ostro nakopciłem w kuchni muszę wywietrzyć ale się nasłucham i tak bo będzie czuć. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Bóg jest 05.02.15, 15:12 Ja sama przed sobą otwieram okna w celu wywietrzenia w kuchni dymu. Odpowiedz Link