05.02.15, 14:07
A to co ja mam z Bogiem to moja sprawa i zamykam temat Boga i Mój.
Kończę w tej kwestii poruszać tematykę.
Obserwuj wątek
    • uwierz_w_to Re: Bóg jest 05.02.15, 14:11
      Miałem jechać do szpitala, ale w sumie po co? namawiają mnie żebym wziął tabletki tylko po co jak nie mam żadnych jazd.Mam chwile zwątpienia czasem i to wszystko.
      • uwierz_w_to Re: Bóg jest 05.02.15, 14:12
        Produkuję te posty i kupę ludzi to czyta to nie są moje jakieś tam filmy ale wiem o tym.
        • uwierz_w_to Re: Bóg jest 05.02.15, 14:15
          Może jak ktoś liczył że przeczyta coś niezwykłego to się mylił.
          • uwierz_w_to Re: Bóg jest 05.02.15, 14:19
            Tkwię chyba w punkcie wyjścia czyli wiem że nic nie wiem może ździebko więcej rozumiem.
            Jak sobie z tym poradzę nie wiem sam.
            • ditta12 Re: Bóg jest 05.02.15, 14:21
              Ja za to mam zupełną pustkę w głowie i nie mam o czym napisać na forum.
              • ditta12 Re: Bóg jest 05.02.15, 14:23
                Lepiej Uwierzu bierz te leki przepisane,ja tak myślę a do szpitala to raczej chyba nie musisz iść bo i po co?Jesteś kontaktowy,rozmawiasz normalnie.Po co Ci ten szpital?
                • uwierz_w_to Re: Bóg jest 05.02.15, 14:27
                  ditta12 napisała:

> Lepiej Uwierzu bierz te leki przepisane,ja tak myślę a do szpitala to raczej ch
                  > yba nie musisz iść bo i po co?Jesteś kontaktowy,rozmawiasz normalnie.Po co Ci t
                  > en szpital?

No dobra rozumiem ciebie ,do szpitala się nie nadaję wiem ale leki po co mam brać i na co?
              • uwierz_w_to Re: Bóg jest 05.02.15, 14:25
                Może z czegoś się pośmiejemy? może coś wymyśl, ja nie czuję pustki, tylko siedzę w tej kuchni i siedzę, nie mam co robić, pewnie jakieś zajęcie by mi się przydało ale na razie nie mam siły.
                • ditta12 Re: Bóg jest 05.02.15, 14:28
                  Na pewno wśród ludzi poczułbyś się lepiej ale sam będziesz wiedział kiedy zechcesz pójśc do pracy i to czy dasz radę.
                  • ditta12 Re: Bóg jest 05.02.15, 14:30
                    <ale leki po co mam brać i na co?>

Zeby nie było nawrotów faz.Tak mi się wydaję.Ja nie brałam i wylądowałam w szpitalu a też byłam pewna że już nic mi nie grozi.
                    • uwierz_w_to Re: Bóg jest 05.02.15, 14:34
                      ditta12 napisała:

> <ale leki po co mam brać i na co?>
                      >
                      > Zeby nie było nawrotów faz.Tak mi się wydaję.Ja nie brałam i wylądowałam w szpi
                      > talu a też byłam pewna że już nic mi nie grozi.

wiem rozumiem to tylko tu w moim przypadku jest to trochę inaczej, wiec co powinienem wziąść się ostro za siebie, bo to co teraz robię jest totalnie do dupy.
                      • uwierz_w_to Re: Bóg jest 05.02.15, 14:36
                        czym jest schizofrenia wiem,jak to zwał tak zwał wiedx że nie śfiksuje.
                  • uwierz_w_to Re: Bóg jest 05.02.15, 14:31
                    ditto jest tak albo dam radę i nie będę musiał brać leków ale będę musiał, wierzę w to że dam radę.Bo nic w zasadzie mi nie jest.
                    • uwierz_w_to Re: Bóg jest 05.02.15, 14:38
                      kiedyś już bym był dawno w szpitalu i miał bym pomieszanie z wymieszaniem, czyli bigos w głowie totalnysmile
                        • uwierz_w_to Re: Bóg jest 05.02.15, 14:47
                          wojna się dopiero zacznie ja żona wróci i będzie truła żeby tabsy wziął, wydaje mi się że do czajnika rano wrzuciła z tym że ja zawsze czajnik płuczę z kamieniasmile i jakoś ten kamień był ostro zmęcony.
                          • uwierz_w_to Re: Bóg jest 05.02.15, 14:48
                            Tabsy hehe ja biorę dawkę niemowlęcą.....depresyjną
                          • ditta12 Re: Bóg jest 05.02.15, 14:49
                            Do czajnika?Dla wszystkich domowników?big_grin
                            • uwierz_w_to Re: Bóg jest 05.02.15, 14:51
                              ditta12 napisała:

> Do czajnika?Dla wszystkich domowników?big_grin

hahaha nie ja zawszę piję z ranasmile
                              • uwierz_w_to Re: Bóg jest 05.02.15, 14:53
                                te to pikuś gorzej jak by fenaktil wciepała a ja bym nie płukałbig_grin
                                • ditta12 Re: Bóg jest 05.02.15, 14:56
                                  No fakt,ja kiedyś soki wylewałam gdy matka mi przynosiła jakieś otwarte dziwne.
                                  • uwierz_w_to Re: Bóg jest 05.02.15, 15:04
                                    jak trzeba brać to trzeba, a ja bym nie pomyślał że może mi taki numer zrobić i gdy wylałem tak przyjrzałem się ale nie jestem pewien bo do brudnego naczynia tą wodę wylałem z tym że było mnóstwo osadu u góry więc mogły być to tabsy ale nie musiałysmile
                                    • uwierz_w_to Re: Bóg jest 05.02.15, 15:08
                                      zaraz będzie dym ostro nakopciłem w kuchni muszę wywietrzyć ale się nasłucham i tak bo będzie czuć.
                                      • ditta12 Re: Bóg jest 05.02.15, 15:12
                                        Ja sama przed sobą otwieram okna w celu wywietrzenia w kuchni dymu.
                                        • uwierz_w_to Re: Bóg jest 05.02.15, 15:29
                                          dobra spadam będę później nasmaruj coś

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka