Dodaj do ulubionych

Prawa człowieka.

18.05.15, 10:03
Czuję się jak zaszczute zwierzę,jak trzęsący się królik w klatce z wężem.
Gdybym oskarżyła matkę o mobbing w sądzie wtedy ona wyciągnie moją chorobę psychiczną,zbiorą się biegli psychiatrzy,mogą mnie umieścić w szpitalu psychiatrycznym w celu"zbadania"mojej poczytalności i tak oto przegrywam.
W szpitalu nikt mnie nie wysłucha,będę tylko jednym z pacjentów któremu w otwartą paszczę podaje się rozkruszone leki.
Tam napiszą to czego oczekiwać będzie moja matka i tyle.
Jak ma się bronić człowiek,może za dużo powiedziane bo ofiara psychiatrii to już nie człowiek tylko zalęknione zwierzątko za którym biegną psy gończe.
Pierwsza myśl uciekać i zatrzeć za sobą wszelkie ślady by psy gończe zmyliły trop.
Dokąd?W końcu i tak dopadną bo zwierzę słabnie z minuty na minutę.
Taka jest moja prawda.
Ktoś powinien się może zająć tym tematem.Ktoś bardzo silny.Ale kogo to obchodzi.
Obserwuj wątek
    • ditta12 Re: Prawa człowieka. 18.05.15, 10:04
      Ja mam chyba prawo do godnego życia a matka nie ma prawa mnie zastraszać.
      • ditta12 Re: Prawa człowieka. 18.05.15, 10:41
        My,z diagnozą psychiatryczną jesteśmy ludźmi,naprawdę.Odczuwamy złość którą tłumimy w sobie bo nie wolno nam się złościć,radość,smutek,miłość i nienawiść.

Uwierza np.poniosło,przelał całą swoją złość na forum,złość z bardzo błahego powodu,Eszmeralda odebrała mu zarząd forum.
        Przeżył to i wszyscy razem z nim to przeżyliśmy.
        Eszmeralda zignorowała napaść na nią,stwierdziła że ta złość Uwierza to wiatr który silniej wieje.
        Jesteś bardzo mądrą kobietą Eszmerciu.
        Uwierz jest zdrowy,pozbył się złości a nasze forum jak działało tak działa.

Ja nie mogę wybuchnąć podczas rozmowy telefonicznej z matką bo jest to poczytywane za objaw choroby ale za to mogę nie odbierać telefonu bo muszę dbać o swoje zdrowie.
          • ditta12 Pasja 18.05.15, 12:09
            Czy pasją jednych jest znęcanie się nad innymi,czy objęcie władzy nad człowiekiem daje komuś satysfakcję czy tym sposobem pilnuje jego dóbr materialnych?
            Taką pasją jest trollowanie właśnie.
            Gdzie jest zadyma tam przybywa nagle osobnik/osobnicy płci niezidentyfikowanej by zamieszać,siać niepokój,wywalić swoje frustracje.

Tak sobie piszę bo muszę się dzisiaj wygadać gdzieś a nie mam do kogo.
            • ragnarv Re: Pasja 18.05.15, 12:28
              nie wierze w osobnika z nikąd co nagle przybywa. musiał by wiedziec o co chodzi a jak ma wiedzieć nagle i skąd. pozatym wydaje mi sie ze poza nami nikt tego nie czyta
              • ditta12 Re: Pasja 18.05.15, 12:51
                < poza nami nikt tego n
                > ie czyta>

Tak Ci się wydaje.Na forum schizofrenia redakcyjna doświadczyłam wypowiedzi osobników którzy śledzili uważnie wszystko co napisałam i przytaczali ze szczegółami.
                Nie przejmuję się tym,nawet ciekawie było poczytać swoją biografię w wykonaniu kogoś obcego kto lata za mną po forachbig_grin
                • ragnarv Re: Pasja 18.05.15, 12:53
                  po co za kims latać po forach. i skąd ktos ma wiedzieć na jakich piszesz tu jest mnóstwo for
                  • ditta12 Re: Pasja 18.05.15, 13:11
                    Ja nie zmieniam nicków.
                    Po co?
                    Nie wiem po co.
                    Może ze wścibstwa,z plotkarstwa co jest cechą ludzką.
                    Na kimś w końcu trza się wyżyć.
                    • ditta12 Re: Pasja 18.05.15, 13:16
                      pudelek.pl
                      Wiele osób to czyta.
                      Po co?
                      • ditta12 Re: Pasja 18.05.15, 13:21
                        Jak zareagujesz gdy ktoś anonimowo złoży donos na bliską Ci osobę?
                        • ragnarv Re: Pasja 18.05.15, 14:20
                          jaki donos i po co. i kto złozy?
                          • ditta12 Re: Pasja 18.05.15, 14:37
                            Dawno temu ktoś włożył do naszej skrzynki pocztowej tajemniczą karteczkę z donosem na moją nastoletnią wtedy córkę.
                            Ja się roześmiałam bo nie biorę pod uwagę donosów sąsiadów którzy wstydzą się podpisać pod tym co napisali,natomiast moja matka bardzo się na moją córkę zdenerwowała.
                            Na koniec wyszło na moje,córka nic nie zrobiła przeciwko sobie ani nikomu innemu.
                            • ditta12 Re: Pasja 18.05.15, 14:40
                              I jeszcze jedno pytanie Rangarv.
                              Jak myślisz.Dlaczego mam bana na forach na których kiedyś pisałam?
                              • ragnarv Re: Pasja 18.05.15, 16:46
                                nie wiem. narozrabiałaś?
                                • ditta12 Re: Pasja 18.05.15, 17:08
                                  Zgadłeś.Zdemolowałam fora.
                                  • ditta12 Re: Pasja 18.05.15, 17:08
                                    Teraz stróże porządku pilnują żebym nie mogła tam nic demolopisać.
                                    • ditta12 Re: Pasja 18.05.15, 17:14
                                      Powrzucałam im tam bomby atomowe,raz przyszłam z karabinem maszynowym a raz z armatą.
                                      Nie wierzysz?Naprawdę.Zapytaj Uwierza i Eszmeraldę i Madau jak nie wierzysz.
                                      • ragnarv Re: Pasja 18.05.15, 19:46
                                        wierzę

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka