Dodaj do ulubionych

Byłąm w budynku

04.06.15, 07:36
kościelnym.
Ludzie stali albo siedzieli a ja miałąm akatyzję i obejrzałąm piękne ryty na marmurze kremowym-drogę krzyżową oraz duplikaty obrazu jasnogórskiego i portret Jana Pawła 2,oraz krakowski obraz siostry faustyny Jezu ufam tobie z promieniami biało czerwonym.Były też piękne witraże i krzyż na tle mieniącego się złota.Skromne wnętrze ale ładne,organy grały a ludzie śpiewali.Posiedziałam na miękkim foteliku przy konfesjonale po czym wyszłam nie doczekawszy końca a jeden pan poczęstował mnie dwoma truskawkami bo nie było bankomatu w pobliżu.
Obserwuj wątek
    • ditta12 Re: Byłąm w budynku 04.06.15, 07:37
      Ksiądz czytał o Mojrzeszu z księgi wyjścia ale w przedsionku słychać wyraźniej.Zresztą sama sobie poczytam jak będę chciała.
      Jakaś ofiara krwi się przewinęła.
      • ditta12 999 04.06.15, 08:04
        www.youtube.com/watch?v=BWf-eARnf6U
        • ditta12 Re: 999 04.06.15, 08:17
          666 my są dzieci świata big_grin
          • ditta12 Re: 999 04.06.15, 08:17
            I mamy rogi i kopyta.
            • ditta12 Re: 999 04.06.15, 08:18
              A największe to ma Uwierz w to,taki Merkury w przebraniu Uwierza.
              • ditta12 Re: 999 04.06.15, 08:19
                Onufry i ksiądz w jednej osobie.
                • ditta12 Re: 999 04.06.15, 08:21
                  www.youtube.com/watch?v=3p4MZJsexEs

A to jest królik bo ma takie zęby i dzięki nim śpiewa tak.
                  • ditta12 Re: 999 04.06.15, 08:21
                    maminsynek.
                    • ditta12 Re: 999 04.06.15, 08:29
                      Allah Bismillah,Budda,Elohim,tudzież inne bogi się zeszły razem i powstał teraz chałas bo świat wyłonił się z chałasu-wielkie bum bum bum bum jak wojna.Wojna bogów była kiedyś bo to byli schizole chyba ale nie wiem dokłądnie bo może chadowce i depresyjni.
                      Co ja tu smaruję,chyba po tej mszy tak mnie naszło.
                      Ale wszyscy bogowie byli przystojni i mięli proroków którzy prorokowali np.Kasandra albo Pytja albo Mohamet albo Elizeusz,już pozapominałam troszkę.
                      I o co oni się nawalają?O piękną Helenę?Paryż ją zabrał.
                      www.youtube.com/watch?v=lYNt2yZxxEA
                      • ditta12 Re: 999 04.06.15, 08:34
                        I teraz mnie terroryści zabiją jak Salomona Raszdiego.
                        • ditta12 Re: 999 04.06.15, 08:37
                          A ja chyba ateistka to może mnie jednak nie zabiją no bo za co?Za pisanie literków na forum Eszmeraldy?
                          Ona nie ma nic przeciwko temu bo mnie nie banuje a i Uwierz też nie bo nie rządzi i ja nie rządzę i Rangarv,no chyba że on rządzi a udaje że nie rządzibig_grin
                          A może Mask rządzi?Madau to chyba nie bo nie ma czasu na takie tam.
                          • ditta12 Re: 999 04.06.15, 08:41
                            Madau to dopiero się boi terrorystów,zamachowców co mogą wyjść z kicia francuskiego i nie popuszczą.Wendetta.Ty Madau uważaj.Musisz zmienić makijaż i włosy obciąć jak ja i jeszcze inaczej się ubrać.Będziesz teraz inną Madau z wyglądu i Cię nie rozpozna ta menda krwawa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka