Dodaj do ulubionych

Parę faktów

17.07.15, 23:33
Napiszę parę faktów o których wiem,jednym z nich będzie pomoc Grecji, Grecja dostanie wsparcie finansowe UE, to nie są moje analizy ani przypuszczenia,znam cały mechanizm więc nie trudno napisać to co jest wiadome.Sprawa sięga głębiej ale na ten temat nie będę pisał.Historia zaczyna się powtarzać z czasów pierwszej wojny światowej a właściwie krótko przed nią.Wydaje mi się że ta wojna jest planowana ale to moje osobiste spostrzeżenia.Zostały nam 2 lata maksymalnie 3 pokoju w europie.To wszystko było do przewidzenia i nie trzeba tu jasnowidza żeby się zorientować co się dzieje i zaczyna dziać.
Obserwuj wątek
    • mskaiq Re: Parę faktów 18.07.15, 08:01
      Może nie trzeba rzeczywiście jasnowidza, ale pesymisty widzącego przez okulary
      końca świata i braku sensu.
      Pozdrawiam serdecznie.
      • mercury_staff Re: Parę faktów 18.07.15, 12:14
        Jaki koniec świata czy ja napisałem że będzie koniec?, po prostu będzie wojna a co mam tak jak ty pierdolić serdecznie o miłości? piszę fakty jakie nas dotyczą i tyle.
        • mercury_staff Re: Parę faktów 18.07.15, 12:15
          Rząd ciebie okłamuje UE się rozleci, emigranci wrócą będzie syf jakiego nie było, dobrze już było a teraz wszystkie państwa się zbroją a po co? tak sobie?
          • mskaiq Re: Parę faktów 18.07.15, 12:34
            Rząd nie okłamuje. Polska na zachodzie i na wschodzie uważana jest za jedno z najlepiej
            rozwijających krajów. PIS ma inne wyobrażenie. Próbuje ten punkt prezentować ten
            upadek Polski i wzbudza śmiech opinii światowej.
            Polska jest otwarta na cały świat i jest doceniana. Wybór Tuska na prezydenta Unii
            Europejskiej to jest docenienie Europy dla rozwoju Polski.
            To oczywiście się zmieni, jeśli PIS ustanowi władze wrogości, kontroli, strachu.
            Wtedy znów staniemy się krajem wschodnim, typu Rosja. Przestaniemy być Europejczykami
            tak jak tego pragnie Ukraina, Litwa, Łotwa.
            Pozdrawiam serdecznie.
            • ditta12 Re: Parę faktów 18.07.15, 17:53
              Ja chcę otwartych drzwi ina świat iść do przodu a nie do tyłu.
              • mskaiq Re: Parę faktów 18.07.15, 18:32
                Ja też chce otwartych drzwi, ale obecnie poparcie dla Kukiza i dla PIS rośnie. Ludzie szukają
                izolacji, kontroli i zamknięcia drzwi.
                Właściwie bardzo wiele osób nie chce głosować. Mowa jest o tym, że tym razem tylko 26%
                ludzi chce wziąć udział w wyborach. Dlaczego ? Czy naprawdę liczy się tylko obojętność.
                Pozdrawiam serdecznie.
                • ditta12 Re: Parę faktów 19.07.15, 09:08
                  A ja wyślę Grekom włoszczyznę z Polski przez Włochy do ryby po grecku którą sobie złowią w jeziorze,rzeczce albo morzu.Nie umrą zatem z głodu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka