ditta12 09.12.15, 16:03 Będę tu pisała pewne treści dla Antka,więc mi nie zakłócaj tego wątku,Uwierzu.Proszę. Taka umowa. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ditta12 Re: Antek 09.12.15, 16:48 Że będę musiał tutaj przyjść Oj dziewczynki Kataklizm Odpowiedz Link
ditta12 Re: Antek 09.12.15, 16:52 Chodzi mi po głowie piosenka www.youtube.com/watch?v=ExTESo1tQ0k Odpowiedz Link
ditta12 Re: Antek 09.12.15, 19:01 Lata mi lewa noga,dlaczego? Nie tylko mnie,już widziałam tak u innych. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Antek 09.12.15, 19:07 Dostaję szczękościsku,suchość w ustach,gorzki smak i ogarnęła mnie niemoc.Nie wezmę już tak dużych dawek a do lekarza nie mogę zadzwonić bo nic nie mam na koncie Orange.Powoli nie jestem w stanie nawet konta doładować,niedługo położę się i będę tylko leżeć. To straszne uczucie.Zapadam się jak Alicja w krainie czarów w króliczą norę może przez królika Angorkę którego kupiłam sobie bo bardzo lubię zwierzaki i one mnie też.Dobrze się czujemy razem tu.Jest teraz cisza i spokój. Coś trzeszczy w moim głośniku ale już jest cisza i nie buczy a tylko czasami zatrzeszczy. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Antek 09.12.15, 20:01 Dotknęłam króliczka który jest samiczką i w głowie usłyszałam Malwinka. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Antek 09.12.15, 20:33 Mam dziwne odczucia w lewej ręce,skurcz palców lub zewnętrznej krawędzi dłoni. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Antek 09.12.15, 21:22 Odrzuca mnie od jedzenia tego co matka"musi"mi pomagać. Dostaję jadłowstrętu,otwieram i zamykam lodówkę. Lęk przed wydawaniem własnych pieniędzy narasta znów. Jak sobie z tym poradzić?Jak żyć normalnie?Nie wiem,nie wiem. Jestem dziwna? Ja? Czy mogę mieć przyjaciół? Odpowiedz Link
ditta12 Re: Antek 09.12.15, 21:34 Zadzwoniłam do dwóch ciotek,sióstr matki,chciałam z kimś pogadać,pochwalić się że umyłam okna,podłogę,zapytać o zdrowie,normalnie,blokada. Jezusa chyba ukrzyżowała jego rodzina.Matka i.............albo święty Józef może i jego rodzina. Tak,na pewno,czuję to w kościach.Kiedy inni,wszyscy się odwracają tyłem,donoszą,zakładają pęta,ciekawe czy rodzina Jezusa miała radochę patrząc jak cierpi na krzyżu. To byli sadyści.A ja mam chrystusową chorobę jak powiedziała kiedyś moja matka.Cokolwiek to znaczy.Są tacy co lubią patrzeć na cierpienie. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Antek 11.12.15, 13:26 Pani doktor była i zmniejszyła mi dawki po jednej jak było wcześniej.Jeszcze mam sucho w ustach ale już nie jestem kołowata Zwierzaki ustawiły się dziwnie Królik z Papużką,Kot na komodzie albo przy komputerze a Chomik nie pojawia się jeszcze,pewnie w nocy buszuje ale jest,ja śpię mocno więc nie słyszę a możliwe że Kotka tylko teraz patrzy na niego bo......boi się Króla.A Król jej,heh. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Antek 12.12.15, 20:01 Uwierz,przeszło mi w Agnes Pomyślałam o Uwierzu i jego słynnym czajniczku samogotującym wodę Agnus Dei Baranek Boży Udowodnienie Uwierz jest Mesjaszem,baranem ochlapusem,albo bananem zależy jak kto gada bo niektórzy nie mówili r jak mój mąż co się ze mną rozwiódł i umarł.Wada podniebienia albo na tle nerwowym jak jąkanie.Sroga matka,hetera.W słońcu jest czajniczek z wodą a w niej?Rybka? Odpowiedz Link
ditta12 Re: Antek 14.12.15, 16:48 Poczułam wyraźny dotyk w zewnętrzną stronę lewej dłoni,aż cofnęłam rękę,kasia siedziała przy komputerze na klawiaturze i gapiła się w ekran. Odpowiedz Link