Dodaj do ulubionych

Jestem Mesjaszem

23.12.15, 07:07
No tak wiem to od dziecka smile który miał a może ma schizofrenie jeszczesmile skoro to mówię coś w tym jestsmile Przekonacie się sami a może i nie Bóg to tylko wie bo ja nie.Myślicie że zeswirowalem? Nie nie mam jazd rzadnych wiem że nim jestem ale to w zasadzie nie zmienia niczego do mnie należy wybór.
Obserwuj wątek
    • uwierz_w_to Re: Jestem Mesjaszem 23.12.15, 07:09
      Czas na drugą kawę nigdy jedną napić się nie mogę.
    • uwierz_w_to Re: Jestem Mesjaszem 23.12.15, 07:14
      Może ludzie mylą pojęcia i mają jakieś inne wyobrażenia. Mesjasz kochani nigdy nie będzie rządził na tym świecie on jeżeli już ewentualnie będzie nauczał,myślę że nie ujawnie się. To bylo by Wielka tragedia dla świata który i tak tonie w haosie.
    • uwierz_w_to Re: Jestem Mesjaszem 23.12.15, 07:21
      Jak zjednoczyć ludzi na świecie i religie wierzących i niewierzących,jedynie nauką ale czy ludzie muszą znać Mesjasza? Jak by poznali moje życie nikt by we mnie nie uwierzył. Lecz nie chodzi wcale o świętości ważniejsze są wartości.
    • uwierz_w_to Re: Jestem Mesjaszem 23.12.15, 07:23
      Więc ucz się dittosmile o Bogu i czytaj mnie dokładnie. A teraz czas na papieroska i kawkę.
    • uwierz_w_to Re: Jestem Mesjaszem 23.12.15, 07:27
      Dla mnie wystarczy że ty tylko w to uwierzysz w to co napisałem.Co i komu miałbym oznajmić? To że Mesjaszem jestem światu ogłosić? Ale po co?I na co? Komu to do życia było by potrzebne.Zburzyć wiarę i świat milionów ludzi o NIE.
    • uwierz_w_to Re: Jestem Mesjaszem 23.12.15, 07:33
      Ostatnią rzeczą na tym świecie jaką chciałby Bóg to żebym burzyl wiarę ludzką i ten świat.
    • uwierz_w_to Re: Jestem Mesjaszem 23.12.15, 08:16
      Dopiszę w tym wątku jeszcze coś smile Ditto poważnie zupełnie to napisałem. Nie wiem jak ty czy inni sobie go wyobrażają pewnie jakiegoś świętego hehehe ale to nie prawda nie będę odgrywał ról świętych i praworządności bo to moje życie. A skoro moje więc sam decyduje jak chcę żyć. Jak bym miał się zmienić to nie był bym po prostu sobą i robił coś w czym bym się nie czuł. Jesteśmy tak stworzeni,posiadamy emocje lubimy robić to co lubimy chcemy być wolni przecież o to chodzi.
    • uwierz_w_to Re: Jestem Mesjaszem 23.12.15, 08:22
      Żyjemy wszyscy według przepisów.Trzeba czasem komuś pomóc wszyscy to wiemy ale przepisy nie pozwalają więc jak to jest? Podobie z zasadami jak w Bibli czy przykazaniami,które rozumiemy albo nie bardzo.Łamiąc je na każdym kroku zbudowaliśmy wiarę na zachadach nie Bogu.
    • uwierz_w_to Re: Jestem Mesjaszem 23.12.15, 08:26
      Pieprza w kółko w kościołach i mediach jakieś kocopoly jak to określić grupy interesu czy własnych adoracji ambicji i chęci zysku.Na jaki kanał nie włączysz czego nie czytasz wszędzie to samo.
    • uwierz_w_to Re: Jestem Mesjaszem 23.12.15, 08:33
      Kilka lat temu pamiętam w pracy zapytałem się Boga w duchu kim jestem.Odpowiedź była banalnie prosta jesteś tym kim chcesz być a inaczej możesz być kim chcesz.Długo nad tym się zastanawiałem, odpowiedź jest prosta ale zastanawiam się nad nią do dziś.
    • uwierz_w_to Re: Jestem Mesjaszem 23.12.15, 08:42
      Wierzyłem w różne rzeczy i czytałem różne rzeczy.Różne rzeczy do tej pory czytam.Przecież możliwe jest wszystko.Jak ostatnio z tą matematyką,nie wiem czy dobrze myślałem ale to nie jest tak istotne w zasadzie,ktoś kiedyś ja wymyślił na prawach fizycznych które pasują do niej ,naszego świata materialnego.
    • uwierz_w_to Re: Jestem Mesjaszem 23.12.15, 08:45
      Nasza droga będzie trwała wiecznie tak samo i Boga z tą różnicą że nigdy bo nie dogonimysmile
    • uwierz_w_to Re: Jestem Mesjaszem 23.12.15, 12:07
      Ditta inaczej sobie Mesjasza wyobrazalas? Hahaha jakiegoś świętego? to niczego nie zmienia jestem taki jaki byłem i zostanę, wszyscy sobie go inaczej wyobrażają smile ale luzik jestem normalnym czlowiekiemsmile z tym że tym tylko że Mesjaszem ale to nie ma większego znaczenia kim tak naprawdę jestem.
    • uwierz_w_to Re: Jestem Mesjaszem 23.12.15, 12:08
      Przestaje pisać o tym bo pomyslisz ze zeswirowalem smile
      • ditta12 Re: Jestem Mesjaszem 23.12.15, 15:35
        Olo przysnął na chwilę(jest u mnie bo nie ma gdzie być na święta)i zobaczył ciemną postać,dużą,grubą,chyba powiedział w habicie,nie miała oczu tylko czarne,bez białek.16min.przechadzałą się po moim dużym pokoju,mnie nie było w domu,poszłam do sklepu.On to nazwał jakoś interferenchał czy indeferancjał jak w Piekle Dantego.Tam jest 9 kręgów jakk w Atlantydzie(gród i podgrodzia).A ja powiedziałąm że to dno albo ufoludek bo takie oczy czarne jak ono mają.Bo Reptaliany to czielone z kreską jak pisałeś Uwierzu.
        • uwierz_w_to Re: Jestem Mesjaszem 23.12.15, 17:24
          Nie wiem może i reprilianie tak wyglądają może i tak się nazywają nie wiem ras pewnie tyle że liczyła byś do końca żyć kilku i do 1/3 byś nie doszła nie wiem tego.kiedyś był początek ale końca co ma a kiedy ten początek był nikt nie wiesmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka