11.01.16, 22:36
Przypadkiem wpadłem na forum i przeczytałem że chciałaś być psychoanalitykiem,bardzo fajnie bardzo ciekawy kierunek ja też może trochę się znam.Ciekawe jak oceniasz mnie? mam nadzieję że sobie radzisz.
Obserwuj wątek
    • mercury_staff Re: 39.a 11.01.16, 22:47
      Tylko nie mów że mam zaburzenia osobowoścismile bo powiesz to co wszyscy by powiedzieli patrząc na moje wpisy.Poprzeczka jest naprawdę wysoko.
    • mercury_staff Re: 39.a 11.01.16, 22:57
      Podpowiem Ci tylko zupełnie wyklucz zaburzenia osobowości zupełnie poważnie, 100% psychiatrów i psychologów stwierdziło by u mnie zaburzenia osobowości co jest kompletną bzdurą do kwadratu, ale ja czytając sam siebie jako osoba obca oceniająca zaliczył bym się też do tych 100% powagasmile tu poprzeczka jest na szczycie.
    • mercury_staff Re: 39.a 11.01.16, 23:06
      Wczoraj przeprowadzałem psychoanalizę listów pisanych przez więźnia,psycholog u niego stwierdziała zaburzenia osobowości,ja też ale tylko jedno zdanie końcowe pozwoliło na taką ocenę co w 50% może być pomyłką.
    • mercury_staff Re: 39.a 11.01.16, 23:17
      składnię i estetykę pisania na kryminalistę miał doskonałą tylko jedno krótkie zdanie zaważyło.
    • mercury_staff Re: 39.a 11.01.16, 23:35
      Ten list przeszedł przez cenzurę co ciekawe, bardzo ciekawy typsmile inteligencik bo to ostatnie właśnie zdanie napisał na samym końcu które przeszło przez cenzurę i postawiło zarazem diagnozę.
      • 39.a Re: 39.a 12.01.16, 01:48
        Nie mam bladego pojęcia, za mało Ciebie znam. Ale poczytam poczytam wink
        • mercury_staff Re: 39.a 12.01.16, 05:22
          Z ta moja schizofrenia to jest ciekawa historia ale powiedzmy ze jestemsmile.Najprawdopodobniej odezwe sie wieczorem bo zaraz do pracy moze ewenrualnie jak bede mial czas z telefonu w miedzyczasie
          • mercury_staff Re: 39.a 12.01.16, 05:27
            Wiele lat bylem schizofrenikiem nic nie zwyklego chory jak kazdy inny,ostatni rok jest niezwykly.Podobno ta choroba ma miano nieuleczalnejsmilesmile
            • 39.a Re: 39.a 12.01.16, 06:49
              Lacaniści jako chyba jedyni podejmują się terapii chorych ze schi. Spokojnej pracy smile Nie mogę zasnąć...
              • mercury_staff Re: 39.a 12.01.16, 07:04
                Wiec moze okresle ro tak Lacanista nie jest mi potrzebny.Dokoncze Ci tu z tym pisaniem mam faktycznie problem dlatego ze ciezko mi dobrac slowa opisujac,okreslil bym to najprosciej jak potrafie ze to autyzm umyslu i swiadomosci.Chodzi o bardziej skomplukowane tematy.Nie chce teraz tu wlasnej analizy przeprowadzac i sie rozpisywac w tej kwestii,po prostu tak mam.
                • 39.a Re: 39.a 12.01.16, 07:18
                  Spokojnie, nie nalegam. Co do lacanizmu, o którym piszesz niżej. Tak, inteligencja jakaś potrzebna jest, myślę, że ją posiadasz. A świadomość i tzw. wglądów nabywa się z czasem.
                  Ale olać terapię, jeśli uważasz, że Ci niepotrzebna.
                  • mercury_staff Re: 39.a 12.01.16, 07:37
                    Przede wszystkim musi ten osobnik posiadac inteligencje powyzej sredniej ze swiadomoscia sie zgadzam z czasem rozwinie.Ale taka terapia pomimo tego moze trwac latami,zalezy tez od osobnika,jednak mysle ze i tak szanse moze ma na calkowite uleczenie co 99wink jednak juz jak juz bedzie innym czlowiekiem pewniewink Ja to pisze a ta moja szefowa mi smiangoli nad uszami swoje filozofie zyciowe no nie wytrzymam hehe
    • mercury_staff Re: 39.a 12.01.16, 07:07
      Co do laconistyki to poczytam,nie slyszalem nigdy o nich.Zeby podjac takie leczenie jednak chory musi miec swiadomosc pewnych spraw i posiadac przyzwoita inteligencje inaczej chyba nic z tego nie wyjdzie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka