Dodaj do ulubionych

czarny protest

03.10.16, 19:14
Z tego co przeczytałem to nie ma zapisu w tym projekcie że sie nie ratuje życia kobiety. Jest napisane ze jesli życie matki zagrozone to aborcja dozwolona. A o tym najwięcej mówią
Podobnie z tym oskarżaniem o poronienie. To ja sam nie wiem co czytałem
a może to jest obłęd prowokowany. Ustawa i tak nie przejdzie przecież
Mój syn miał byc usunięty bo nikt nie chciał żeby miała dziecko ze świrem bo też bedzie nienormalne. Ale coś sie pojebało i się urodziło i dobrze że jest.
Mi natomiast przykro że nikt mnie nie usunął w porę. Mam zajebisty żal o to.
a moje dziecko jak sie okazało jest też nienormalne.
a one je kocha tak mocno jak nienawidzi mnie i może nawet mocniej.

To może ludzie nie powinni o niczym decydować
Obserwuj wątek
    • ragnarv Re: czarny protest 03.10.16, 19:17
      Natomiast te selfie czarne na fejsie to schujały lans. tak to widzę nie wierzę w szczerość tych ludzi.
    • cos_nie_w_smak Re: czarny protest 03.10.16, 22:54
      Ja rangarv osobiście mam to w dupie, ale zdanie moje jest proste każdy ma prawo decydować o własnym losie.Co samo przez się jest zrozumiałe.
      • ragnarv Re: czarny protest 03.10.16, 23:17
        to sie błędnie sprowadza do niby decydowanie o własnym losie sratatata pierdolenie.
        w rzeczywistości to straszenie ludzi. przed chwila przeczytałem list jakiejś przerażonej kobiety że ciązy pozamacicznej nie będzie mozna usunąć bo ustawa zakaże.
        kurwa! co to pozamaciczna to nawet ja wiem i wiem że żadna ustawa nie zakazuje jej usunięcia i zaen kraj by sie nie posunał by takie coś wymyslić

to mi przypomina nakręcanie paranoi że ruscy zaatakuja Polskę. ludzie naprawde sie bali a tv i media podsycały te brednie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka