ragnarv 15.10.16, 15:16 Maszyna rolnicza wciągnęla 12 latka. zawsze mnie wkurwia głupota ludzi na wsi. Kiedyś szedłem do lasu i minął mnie dzieciak ok 7 lat prowadzący 3 krowy. codziennie takie kwiatki. A to oni uważają mnie za świra. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cos_nie_w_smak Re: Zło 16.10.16, 02:06 Głupek nie zdaje sobie z pewnych spraw sprawy, brak wyobraźni stwarza niebezpieczne sytuacje. Odpowiedz Link
cos_nie_w_smak Re: Zło 16.10.16, 04:23 Mi też kurwa czasem tej wyobraźni bark a szczególnie jak ktoś mnie ciągnie po bieliznę i się pyta czy ładna a ktoś inny ją ogląda to jest dopiero głupota i brak wyobraźni w jednym. Odpowiedz Link
cos_nie_w_smak Re: Zło 16.10.16, 04:35 Sobie wielu rzeczy nie wybaczę ale jej już nigdy. Trawię to jak flaki z olejem,śmietaną i dżemem. Odpowiedz Link
cos_nie_w_smak Re: Zło 16.10.16, 09:57 Masz rangarv całkiem zdrowe podejście, ja może mniej zdrowe.Nie czytam takich rzeczy, nie interesują mnie, odstawiłem politykę i religię, ale w tym sensie że mam to wszystko w dupie. Myślę że najlepszą zagrywką PISU było 500+ zatkali gęby i robią swoje a i to też mam głęboko. Z wielu tematów wyrosłem umysłowo Odpowiedz Link