aga-kosa 20.12.18, 14:48 Do zobaczenia po drugiej stronie. Wyrazy współczucia dla rodziny. aga Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czuk1 Re: Żegnaj Superko 20.12.18, 16:02 i i i i i i i Pani Beatko. Kondolencje, serdeczne wyrazy współczucia przekazuję całej rodzinie Zmarłej Superki. ps. Superko Do zobaczenia.... niebawem. Odpowiedz Link
czuk1 Re: Żegnaj Superko 20.12.18, 16:13 Tu też składam kondolencje dla całej rodziny Superki. Sagi. My mamy żałobę..... a Ty ? Teraz to nie tylko tu cicho, ale BARDZO SMUTNO. A Ty Sagi śpisz, czy obrażasz się na potęgę śmierci. ????????? ++++++++++++++++++++++++++vide-----------------v v Wnuczka, Beata. beatad1992 18.12.18, 11:12 Jako wnuczka założycielki tego forum, chciałabym poinformować, że w dniu 18 grudnia 2018r. po bohaterskiej, ale i ciężkiej walce z chorobą odeszła moja Babcia, znana wam pod nickiem super.222. Chciałam wszystkim podziękować w jej i swoim imieniu, że tu byliście. Babcia walczyła dzielnie, naprawdę. Będę zawsze z niej dumna. Wnuczka, Beata. ----------------------------------- Odpowiedz Link
irsila Re: Żegnaj Superko 20.12.18, 21:24 No w sumie żal każdego człowieka, ale powolutku wszyscy stąd odchodzimy... Odpowiedz Link
amityr Re: Żegnaj Superko 21.12.18, 20:40 Znaliśmy się od początku i kończymy w tym wątku. Żal Odpowiedz Link
czuk1 Re: Żegnaj Superko 21.12.18, 21:16 Teraz to nie tylko tu cicho, ale BARDZO SMUTNO. ...... dlatego usuwam forum z mojego wykazu. Odpowiedz Link
marii51 Re: Żegnaj Superko 22.12.18, 00:46 Sagi wyjąsnia sie, wiedziałyeś pierwszy zastanawiam się- ale na zarzdzzenie naszym losem nikt nie ma wpływu od wrzesnia WISIA DO NAS JUŻ NIE PISAŁA ~~~~~~~~sama zastanawiam sie a co miąłabym pisać ? że już .. coś mój organizm ? Rozumiem .. Jadwinie, rozumiem Wisię ROZUMIEM super .222 Odpowiedz Link
marii51 Re: Żegnaj Superko 22.12.18, 00:50 czuk takich rzeczy nie robi się co ty wyprawias z po co niby usuwasz co zawinił SAGI ??? STALO SIĘ ludzie umierają alr forum ma trwaź moje, sagi i inne nie rezygniuj czytam .. cekam wszędzie ps supercia 222 nie życzylaby żebyśmy przestali klikąć prosże was wsztstkic klikajmy! Odpowiedz Link
marii51 Re: Żegnaj Superko 24.12.18, 00:41 Mariusz milczenie jest zlotem.. ale się odezwie wierzę,, bo potrafi ale ``````````````brak musłów klikań odezwania się jak ? zareagować jak napisć bol utratę ..jak? Sagus Odezwesz się.. JAK JAK ? SWOJĄ ARTYSTYCZNĄ DUSZĄ ? nie wiem co npisać nie wiem...ale odezwij się Sagi ps i ja ciebie rozumiem bo brak słów Odpowiedz Link
marii51 Re: Żegnaj Superko 24.12.18, 00:44 czuk ale supercia nas czyta bo zawsze to czyniła zawsze przeglądała nasze fora Jezuniu zabraleś naszą SUPERCIĘ ok ok ok zabrałęś... Odpowiedz Link
czuk1 Re: Żegnaj Superko 24.12.18, 07:43 Zgoda. Alie.... nie ma tam właścicielki . Nie można wchodzić, kiedy Jej w domu nie ma. ps. Piszę o jej forum... nie o tymp Sagiego. Odpowiedz Link
amityr Re: Żegnaj Superko 25.12.18, 12:39 sagittarius954 w dniu 16.12.18, 19:43 do kolegi napisał : ......Idę z psem dobrej nocy .Wrócę po świętach . Także tak ,więc ,hmmm, pumc , buch . .... Odpowiedz Link
marii51 Re: Żegnaj Superko 25.12.18, 17:22 Boście się tam""" dlaczego""opracowywaliście ... ale przecież pojawił się ..gdy (*)--- Odpowiedz Link
voxave Re: Żegnaj Superko 29.12.18, 15:12 Płaczę,autentycznie płaczę,mimo iż nie zagladam często ale mi smutno.... Odpowiedz Link
marii51 Re: Żegnaj Superko 29.12.18, 18:01 woxave jak już pisałam razem z mobic szukalam i cisza.. na jej forum aż tu nagle wpis wnuczki Boże kochany już zabraleś super.222? teraz jednak załącz .. tak szybko mija czas.. a mysl następna to Kochajmy ludzi tak szybko odchodzą ... zostaje smutek.. ( tak bb plakalam za moim mężęm aż pewnego dnia pojawia się myśl ""Marylko uspokoj się I WCALE SIĘ NIE USPOKILAM, BO ZAMIESZKALAM W NOWIUTKIM MIESZKANIU i pewnego dnia dostalam z płaczu spazmow dosłownie... bo moj śp mąż nie zna mojego adresu i już nigdy nie przyjdzie do mnie.. i to jeszcze nie wszystko wyszlam po kąpieli za jakiś czas .. za jakiś gdy tak rozpaczalam... nagle poczulam taki chłód po ramionach i plecach powiedzialam tylko ""witaj..już jenak odnalażłeś swoją Marylkę... szósty rok a ja płaczę // a tak bbb żąl mi suer.222 ile jeszcze byśmy napisąly ile jeszcze tematów .. nie zdążyłam poczytać jej forum Odpowiedz Link
mobic Re: Żegnaj Superko 13.10.19, 08:10 Zajrzyjmy tu raz na jakiś czas i zapalmy znicz na grobie Superki Kliknij tu i zapal znicz Odpowiedz Link