dywanowa 21.07.05, 01:41 Jakie objawy moga ta chorobe sugerowac. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
to-ja-007 Re: co może sugerować Hashimoto?? 21.07.05, 13:10 U mnie zaczelo sie od wypadania wlosow, depresji i tendencji do tycia. Wszystko przebiegalo powoli - trwalo ok 2 lata zanim poszlam z tym do lekarza. Odpowiedz Link
kajanna Re: co może sugerować Hashimoto?? 25.07.05, 13:38 U mnie: -wypadanie wlosow -wlosy"siano" -b.sucha skora -zaburzenia miesiaczkowania -zaburzenia koncentracji i pamieci(myslalam,ze to juz ze starosci) -sporo utylam,mimo,ze nie jadlam wiele Odpowiedz Link
upadlyaniol Re: co może sugerować Hashimoto?? 29.07.05, 11:06 powiekszona tarczyca, tzw wole hashimoto Odpowiedz Link
aagata4 Re: co może sugerować Hashimoto?? 01.08.05, 12:37 u mie byly to powiekszone wole - ale dla endokrynologów ktorzyh odwiedzalam przez prawie 20 lat to nie byl dostateczny syglałem... sprawdzali hormonki i jak nie bylo wiekszych odhylen tylko wartosci graniczne norm to informowali ze jestem zdrowa ... pomomo mojej duzej placzliwosci i problemow z pamiecia ... na trop hashimoto wpadlam dopiero po poronieniu jak sama na wlasna reke szukam przyczyny .. pozdrawiam Agata Odpowiedz Link
tygrysek01 Re: co może sugerować Hashimoto?? 19.08.05, 19:37 U mnie była ciaża, potem okej,a po 3-4 mies. nerwowość, kołatania serca,wypadanie włosów i wole (wole zawsze było ale nikt mnie nigdy nie skierował na badanka TPO i TG, a pozostałe zawsze były w porzo). Odpowiedz Link