markiza666 17.01.07, 16:14 czy warto się do niego wybrać...jaką ma aparycję? w ogóle co o nim sądzicie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hashi-tess Re: dr majewski z sosnowca 17.01.07, 16:21 Przepraszam, a aparycja lekarza jest potrzebna w diagnozie? Dla mnie ma być trochę ładniejszy od diabła, a udzielać skutecznych porad. Odpowiedz Link
markiza666 Re: dr majewski z sosnowca 17.01.07, 16:24 ) nie o to chodzi...słyszałam, że jest bardzo nerwowy i że nie lubi jak mu się zadaje zbędne pytania...aż się boję...dlatego chciałam dowiedzieć się czegoś więcej, ale oczywiście chodzi mi przede wszystkim o to czy jest naprawdę takim dobrym specjalistą i ile kosztuje I wizyta... Odpowiedz Link
hashi-tess Re: dr majewski z sosnowca 17.01.07, 17:10 Markizo, jak się go boisz to nie idz do Niego, szkoda Twojego czasu i pieniędzy. Skoro jest taki niedostępny, to nawet największych wiadomości nie przekaże Ci. Tylu innych fachowców jest na Śląsku. Tess Odpowiedz Link
mariball Re: dr majewski z sosnowca 26.01.07, 18:12 Nie polecam, nie bylam zadowolona.Poszukaj jakiegoś lekarza, o ktorym pisza na forum. Odpowiedz Link
markiza666 Re: dr majewski z sosnowca 26.01.07, 20:03 a możesz rozwinąć temat?jak nie chcesz pisać na forum to napisz mi na pw., bo ja też mam mieszane uczucia.dziękuję Odpowiedz Link