pathh 22.07.09, 22:39 TSH -0,016 FT4.7,77NG/ DL HCT 35,6 RBC 4,81 HGB 11,6 WBC 3,8 biore metizol 3razy po2tab wit b6 3razy1 propranol 2razy1 10MG Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pathh Re: wyniki 22.07.09, 22:51 LAT PRAWY POWIEKSZONY v-32 plat lewy 18 niejednorodny z obecnoscia guzkow hipoechogenicznych jednorodnych wymiar najwiekszy 25x15 Odpowiedz Link
rosteda Re: wyniki prosze o porade 23.07.09, 15:24 Autor: pathh 23.07.09, 14:04 Dodaj do ulubionych Odpowiedz cytując Odpowiedz tsh 0.016 ft4 >7,77 biore metizol w dawce 25mg i propranol 20mg ale spada mi poziom leukocytow 2.8 morfologie cala mam niedobra Odpowiedz Link
rosteda Re: wyniki prosze o porade 23.07.09, 15:37 Witaj Pathh Dwoch takich samych watkow na forum nie mozna zakladac wiec Twoj post z nowego watku przenioslam tutaj a ten drugi watek zostanie zlikwidowany. Nikt nie odpowiadal na Twoje posty poniewaz tak je sformulowalas ze nie wiadomo bylo jaka odpowiedz oczekujesz. Nie podalas nic konkretnego piszac te cztery posty. Nawet norm do swoich wynikow nie wpisalas. Jesli ktos przychodzi na forum pierwszy raz to powinien najpierw poczytac regulamin (patrz na pierwsza strone u gory) i zapoznac sie troche z forum. Jak masz zla morfologie i te leukocyty spadaja (to wiesz tylko Ty bo masz przed soba pelne wyniki z normami aktualne i te z przed leczenia) to powinnas jak najszybciej skontaktowac sie z lekarzem endokrynologiem. My na forum nic tutaj nie poradzimy bo jesli jest to prawda co piszesz to tylko lekarz moze ewentualnie zadecydowac o zmianie leczenia. Moja rada - jak najszybszy kontakt z endokrynologiem ktory Cie leczy. Moze byc najpierw telefoniczny aby i on sie dowiedzial o tych wynikach. Bo przypuszczam ze go o tym nie powiadomilas. Pozdrawiam Rosteda Odpowiedz Link