Dodaj do ulubionych

wroteknowynick!!!! Dzięki za rozruszanie forum.

09.06.05, 22:48
Trochę tu już było nudno.
Wątki zaczęły się powtarzać.

Główna sprawa, to moja nadzieja, że będę zdrowa, zaczyna nabierać rumieńców.
Powiedz czy rozmawiałeś już jakąś osobą, która może powiedzieć, że jest zdrowa po takiej kuracji?
Ja jestem otwartą osobą na wszelkie nowości, tylko cena tej kuracji jest powalająca.
zakładam, że przyniesie efekty, tylko skąd te leki mam wziąć, jeśli nie ma ich w kraju. Podziek się z nami takimi info.

Tess
Obserwuj wątek
    • nitca Re: wroteknowynick!!!! Dzięki za rozruszanie for 10.06.05, 10:23
      Niezle namieszales smile
      Wraz z wynikami dostalam Twoj nr tel. -bardzo dziekuje smile
      Czyli jednak o mnie chodzilo.
    • to-ja-007 Re: wroteknowynick!!!! Dzięki za rozruszanie for 10.06.05, 10:42
      Z tego co poczytalam na forum o protokole Marshala to na razie nie ma osob ktore
      maja tylko Hashimoto i stosuja ten protokol zeby sie wyleczyc.
      Zwykle osoby maja jeszcze jakies dodatkowe problemy, ktore wystepuja
      jednoczesnie z Hashimoto.

• wroteknowynick Re: wroteknowynick!!!! Dzięki za rozruszanie for 10.06.05, 11:27
        Mi tez ta metoda dała nadzieję i poprawiła samopoczucie.
        Znalezienie lekarza i sprowadzenie leków to już jest problem niestety każdego
        pacjenta.
        Mozna je sprowadzic ,ale przesylka moze byc przechwycona przez sluzby celne.
        Sprowadzanie lekow i ich przewozenie jest nielegalne. Mozna pojechac do Niemiec
        i samemu leki kupic
        i przywiezc ,ale dalej pozostaje problem z receptami. Trzeba przekonac lekarza
        do wypisania
        recept badz miec jakiegos w rodzinie ktory by sie zgodzil na przyklad.

Ja to widze tak zeby o leki sie samemu zatroszczyc ,natomiast do lekarza chodzic
        na "konsultacje",czyli leczyc sie samemu lecz pod konsultacja lekarza. To jest
        metoda eksperymentalna gdzie nie bylo
        jeszcze badan klinicznych ,wiec jest nielegalna. .
        i kazdy lekarz ktory sie jej podejmie robi to nielegalnie.
        Wydaje mi sie ze zagwarantowanie poczucia bezpieczenstwa lekarzowi mozna w ten
        sposob osiagnac. By jego nazwisko nie widnialo na receptach i nikomu nie
        wspominac nazwiska lekarza.

Mam prezentacje wideo DVD jak pacjenci zdrowieja przy pomocy MP.
        Sa historie na stronie opisane ,prezentacja wideo pod koniec zawiera takie
        informacje.
        Moge wyslac wam wycinki z konferencji z chicago.
        Zostaly juz takze wreczone nagrody pionierom w stanie
        Conecticut przez pelnomocnika Marszalka stanu-Blumenthalla ,za odwage
        ,osiagniecia i pomoc w leczeniu dzieci z boreliozy przy pomocy Protokolu Marshalla.
        Mozecie o tym poczytac i obejrzec wideo z wreczenia nagrod pod tym adresem:
        www.wrotek.neostrada.pl/nagroda.htm
        Jest to ze strony www.marshallprotocol.com oczywiscie. Byla to rocznica 30sta
        boreliozy.

Chcialem jeszcze podkreslic ze na Protokole jest ponad 400 osob ,na stronie sa
        zarejestrowani Lekarze ,ktorzy sie sami takze lecza i lecza innych. Sam znam
        Polke ,ktora ma sarkoidoze i sie leczy Protokolem. Jest dentystka ,sama wypisuje
        recepty i sie leczy.Po leki jezdzi do Niemiec.
        • iwotlen Re: wroteknowynick!!!! Dzięki za rozruszanie for 10.06.05, 12:20
          Te prezentacje DVD to Ty wysyłasz czy z Chicago? Ile to kosztuje? jestem
          zainteresowana.
          • wroteknowynick Re: wroteknowynick!!!! Dzięki za rozruszanie for 10.06.05, 12:41
            autoimmunityresearch.org/chicago2005.htm tutaj fundacja sprzedaje DVD
            autoimmunityresearch.org/ fundacja badan autoimmunologicznych ktorych
            czlonkiem jest Dr Marshall.
            • iwotlen Re: wroteknowynick!!!! Dzięki za rozruszanie for 10.06.05, 12:52
              Dzięki za szybkie info. A dlaczego sam jeszcze nie zastosowałeś kuracji skoro
              jesteś takim zwolennikiem? Na innych forach też chyba marnie Ci poszło - słabe
              zainteresowanie.
              • wroteknowynick Re: wroteknowynick!!!! Dzięki za rozruszanie for 10.06.05, 12:56
                No bo potrzebuje lekarza znalezc
                • nitca Re: wroteknowynick!!!! Dzięki za rozruszanie for 10.06.05, 13:02
                  jesli takowego zanjdziesz, to ja poprosze o namiary
                • wroteknowynick Re: wroteknowynick!!!! Dzięki za rozruszanie for 10.06.05, 13:03
                  Właściwie to lekarza już znalazlem , w tym miesiacy zaczynam leczenie albo w
                  przyszlym. To zalezy od tego czy w Bialym Stoku rozmowa pojdzie pomyslnie z
                  Pania profesor ktora ma uprawnienia do takiego leczenia.
                  • wroteknowynick Re: wroteknowynick!!!! Dzięki za rozruszanie for 10.06.05, 13:09
                    Nie moge ci podac namiarow na lekarza ,gdyz obowiazuje mnie umowa z nim.
                    • nitca Re: wroteknowynick!!!! Dzięki za rozruszanie for 10.06.05, 13:18
                      a mozesz powiedziec jak na nia trafiles ?
                      cos o poszukiwaniach ?
                      • wroteknowynick Re: wroteknowynick!!!! Dzięki za rozruszanie for 10.06.05, 13:25
                        Pół roku szukałem ,nie będę mówił o moim lekarzu bo może to wszystko zepsuć i
                        jej i mi ,umowa jest umową. Chociaż bym chciał żeby ale bez jego zgody nie moge.
                        • wroteknowynick Re: wroteknowynick!!!! Dzięki za rozruszanie for 10.06.05, 13:35
                          To o co mnie pytasz to poważna sprawa.
                          Jeżeli by to wyszło na jaw to lekarz ten stracił by pracę ,środowisko lekarskie
                          by go wykluczyło i nie miał by jak zarabiać na życie. Nawet nie chce
                          wynagrodzenia ,robi to dla idei
                          • nitca Re: wroteknowynick!!!! Dzięki za rozruszanie for 10.06.05, 13:40
                            Jeszcze jedno, pisales ze w trakcie leczenia trzeba byc pod stala kontrola
                            lekarza, czyli na ten dlugi czas (12-36 miesiecy) bedziesz musial przeniesc sie
                            do Bialego Stoku ?
                          • hashi-tess Re: wroteknowynick!!!! Dzięki za rozruszanie for 11.06.05, 20:01
                            wroteknowynick napisał:

> To o co mnie pytasz to poważna sprawa.
                            > Jeżeli by to wyszło na jaw to lekarz ten stracił by pracę ,środowisko lekarskie
                            > by go wykluczyło i nie miał by jak zarabiać na życie. Nawet nie chce
                            > wynagrodzenia ,robi to dla idei

To wszystko bzdety, wyssane z palca.

Następny punkt.
                            Tess
                            • wroteknowynick Re: wroteknowynick!!!! Dzięki za rozruszanie for 11.06.05, 22:56
                              Dlaczego uwazasz ze jest to kłamstwo skoto nie mozesz tego udowodnic ?
                        • nitca Re: wroteknowynick!!!! Dzięki za rozruszanie for 10.06.05, 13:36
                          >To jest metoda eksperymentalna gdzie nie bylo
                          >jeszcze badan klinicznych ,wiec jest nielegalna. .
                          >i kazdy lekarz ktory sie jej podejmie robi to nielegalnie.

>To zalezy od tego czy w Bialym Stoku rozmowa pojdzie pomyslnie z
                          >Pania profesor ktora ma uprawnienia do takiego leczenia.

Czegos nie rozumiem... to jak to w koncu jest,
                          bedzie Cie leczyc nielegalnie czy ma uprawnienia ?
                          • wroteknowynick Re: wroteknowynick!!!! Dzięki za rozruszanie for 10.06.05, 14:46
                            narazie jade zalatwic to legalnie ,jak nie wyjdzie to bedzie nielegalnie.
                            Jezeli sie nie zgodza w BialymStoku. Jezeli uda sie legalnie Wtedy bede pod
                            kontrola we wroclawiu ,gdzie beda sie lekarze konsultowac z Marshallem przez
                            strone i telefonicznie.Oraz z bialym stokiem
                            • nitca Re: wroteknowynick!!!! Dzięki za rozruszanie for 10.06.05, 15:13
                              a jesli nie uda sie legalnie, i bedzie lub beda (juz sama nie wiem o ilu
                              lekarzach piszesz i ilu znalazles) leczyc Cie nielegalnie, to lekarz/lekarze nie
                              beda mogli konsultowac sie Marshallem ?? bo co...? nie rozumiem dlaczego by nie
                              mogli.
                              • wroteknowynick Re: wroteknowynick!!!! Dzięki za rozruszanie for 10.06.05, 15:32
                                Doktor Marshall zalozyl specjalne forum na stronie tylko dla lekarzy ,tam sie
                                lekarze konsultuja z nim osobiscie lub dzwonia pod numer telefonu ktory jest
                                takze na stronie. Sam 3 razy do niego dzwonilem smile

Kazdy lekarz moze konsultowac sie z Marshallem i ich dane nie zostana ujawnione
                                • hashi-tess Re: wroteknowynick!!!! Dzięki za rozruszanie for 10.06.05, 16:36
                                  Gdzie leży ten Biały Stok?
                                  Podaj tylko województwo.
                                  Tess
                                  • ojka1 Re: wroteknowynick!!!! Dzięki za rozruszanie for 10.06.05, 21:38
                                    Też jestem ciekawa. Może w okolicach Białegostoku??
                                    • wroteknowynick Re: wroteknowynick!!!! Dzięki za rozruszanie for 10.06.05, 22:14
                                      Tak Białegostoku rzecz jasna
                                      • hashi-tess Re: wroteknowynick!!!! Dzięki za rozruszanie for 10.06.05, 22:28
                                        Wrotek?
                                        Napiszesz nam skąd klikasz?
                                        Tess
                                        • nitca Re: wroteknowynick!!!! Dzięki za rozruszanie for 10.06.05, 23:11
                                          "...W trakcie choroby wielokrotnie byłem hospitalizowany na oddziale reumatologi
                                          PSK w Białymstoku, tam też po raz pierwszy byłem zdiagnozowany w 1982roku....

...Jeżeli chcesz możesz zacząć leczenie natychmiast. Musiałbyś jednak przyjechać
                                          na wizytę do Białegostoku....

...Na prośbę wielu osób informuję, że dr.n.med. K.Kordecki przyjmuje w
                                          Białymstoku w soboty od godz.11.00. Należy wcześniej umawiać się na wizytę która
                                          kosztuje 150 zł. tel.085/676-34-27 lub 608 077751. Dobrze jest mieć ze sobą
                                          wyniki badania krwi, moczu, oraz ostatnie zdjęcia rtg...."

Znalazlam to w linkach ktore podala n.enya, czyzby chodzilo o tych samych lekarzy ?
                                          Pozwole sobie powtorzyc je tutaj:
                                          free.of.pl/z/zzsk/art/watek_jarka/index.html
                                          free4web.pl/3/2,9347,14901,1335345,0,Thread.html#1335383
                                          • hashi-tess Re: wroteknowynick!!!! Dzięki za rozruszanie for 11.06.05, 09:19
                                            Nitca!
                                            Ty to masz szczęście do wyszukiwania fajnistych info.
                                            Podskórnie czułam, że to naciągacz.
                                            Tess
                                            • nitca Re: wroteknowynick!!!! Dzięki za rozruszanie for 11.06.05, 13:26
                                              Tess, mnie nawet przekonuje teoria dotyczaca wit. D i byc moze ten sposob
                                              leczenia ma jakis sens. Tylko cos mi nie pasuje w tym co napisal Wrotek odnosnie
                                              lekarzy i mozliwosci przeprowadzenia takiej kuracji w naszym kraju. I podejscie
                                              "na hura !"...
                                              Nitca
                                            • nitca Re: wroteknowynick!!!! Dzięki za rozruszanie for 11.06.05, 13:34
                                              Moze wcale nie jest naciagaczem, a jedynie bardzo zdesperowanym i szukajacym
                                              nadziei czlowiekiem. Moze sam padl ofiara jakiejs grupy naciagaczy w bialych
                                              fartuchach. Chorym ludziom latwo namotac w glowie przedstawiajac idylliczny
                                              obraz ozdrowienia.
                                              Marshallowi sie udaje, ale to jego teoria i jego pacjenci, a Ci u nas bazujac na
                                              jego osiagnieciach moze licza na zysk.
                                              Nitca

ale wredna jestem
                                          • hashi-tess Re: wroteknowynick!!!! Dzięki za rozruszanie for 11.06.05, 09:20
                                            Było ciekawie, forum trochę ożyło.
                                            Fajnie.
                                            Tess
                                            • nitca Re: wroteknowynick!!!! Dzięki za rozruszanie for 11.06.05, 14:39
                                              Wrotek, rozumiem, ze przygotowujac sie do terapii zrobiles sobie badania wit.D.
                                              Jakie sa Twoje wyniki 25-hydroksywitaminy D3 i 1,25-dihydroxywitaminy D3 ?

"Jeżeli poziom 1,25 dihydroxywitaminy D we krwi jest podwyższony (powyżej
                                              38-45 pg/ml), oraz/lub 25-hydroxyvitamina-D obniżona (poniżej 20 ng/ml)
                                              ,infekcja Th1 prawdopodobnie jest obecna."

Czy to znaczy, ze mimo podwyzszonego jednego i obnizonego drugiego wyniku,
                                              infekcja Th1 nie musi byc obecna ?
                                            • wroteknowynick Re: wroteknowynick!!!! Dzięki za rozruszanie for 11.06.05, 14:41
                                              Kto naciagaczem ,Dlaczego naciagaczem i naciagaczem na co ? Kto jest
                                              zdesperowany i czemu ? Kto bazuje w polsce na Dokonaniach Marshalla ?
                                              Co nie pasuje odnosnie lekarzy i mozliwosci przeprowadzenia tej kuracji w naszym
                                              kraju ? I o co chodzi z tym na hura ?
                                              • wroteknowynick Re: wroteknowynick!!!! Dzięki za rozruszanie for 11.06.05, 14:49
                                                Dostałem odpowiedz na stronie Marshalla odnoścnie chorób autoimmunologicznych.
                                                Oni twierdzą że choroby autoimmunologiczne powstają kiedy organizm zaczyna
                                                niszczyć własne tkanki i komórki zamieszkałe przez patogeny.
                                                • wroteknowynick Re: wroteknowynick!!!! Dzięki za rozruszanie for 11.06.05, 15:12
                                                  Witaminy D wynikow jeszcze nie odebralem ,przeciez zrobilem je dopiero kilka dni
                                                  temu. Pewnie ze nie musi być obecna ,ponieważ możesz chorobać na przejściową
                                                  chorobę bakteryjna która podniesie ci poziom witaminy D na jakis czas .
                                                  • wroteknowynick Re: wroteknowynick!!!! Dzięki za rozruszanie for 11.06.05, 15:13
                                                    Zapalenie Th1 jest trwałe ,utrzymujące się cały czas. Nieustająca odpowiedż
                                                    imunologiczna.
                                                  • wroteknowynick Re: wroteknowynick!!!! Dzięki za rozruszanie for 11.06.05, 15:17
                                                    Procedura Marshalla nie jest alternatywną terapią ,jest terapią jedyną dla
                                                    pacjentów z sarkoidozą ,bo sterydy nie zabijają bakterii . Tak samo w MS
                                                    ,stwardnienie rozsiane tez jest spowodowane przez krętki i tez leczona sterydami
                                                    a nie antybiotykami. Dr Lida Mattmann ,nominowana do nagrody Nobla , znalazla u
                                                    40 pacjentow cysty krętkow w plynie mozgowo rdzeniowym. U parkinsona (lecz mieli
                                                    tylko 5 przypadkow bo to rzadka choroba) takze cysty.
                                                    Nawet Reaumatoidalny Artretyzm jest leczony antybiotykami z powodzeniem ,tylko
                                                    za krotka ze wzgledu na niezrozumiala reakcje Herxheimera
                                                  • wroteknowynick Re: wroteknowynick!!!! Dzięki za rozruszanie for 11.06.05, 15:21
                                                    Przeciez ostatnia faza mojej choroby Boreliozy z Lyme jest choroba
                                                    autoimmunologiczna no i czemu tak sie dzieje
                                                  • wroteknowynick Re: wroteknowynick!!!! Dzięki za rozruszanie for 11.06.05, 16:45
                                                    Ja wiem ze w tym kraju jak ktos oferuje bezinteresowna pomoc to musi byc
                                                    oszustem i naciagaczem . Polskie myslenie smile))))
                                                  • hashi-tess Re: wroteknowynick!!!! Dzięki za rozruszanie for 11.06.05, 20:09
                                                    wroteknowynick napisał:

> Witaminy D wynikow jeszcze nie odebralem ,przeciez zrobilem je dopiero kilka dn
                                                    > i
                                                    > temu. Pewnie ze nie musi być obecna ,ponieważ możesz chorobać na przejściową
                                                    > chorobę bakteryjna która podniesie ci poziom witaminy D na jakis czas .

Wrrotek bujasz, wyniki poziomu wit. D dostaje się tego samego dnia.

Już więcej nie napisze co sądzę o Twoich postach.
                                                    Myślę, że więcej nie trzeba.
                                                    Tess
                                                  • wroteknowynick Re: wroteknowynick!!!! Dzięki za rozruszanie for 11.06.05, 22:30
                                                    Tego sameo dnia??? One jada do Warszawy przeciez. Skad wiesz kiedys sie je
                                                    dostaje jak dopiero od niedawna je robia i dopiero zrobili 3 takie badania
                                                • n.enya Re: wroteknowynick!!!! Dzięki za rozruszanie for 11.06.05, 15:13
                                                  no to dokonali wielkiego odkrycia, bo reszcie środowiska medycznego nie udało
                                                  się jeszcze ustalić czynnków wywołujących autoimmunizację (owszem infekcje brane
                                                  są pod uwagę jako jeden z możliwych "spustów" uruchamiających chorobę, oprócz
                                                  tego czynniki środowiskowe i genetyczne - z co raz większym udziałem tych
                                                  ostatnich).

nie chce nikomu odbierać nadziei, ale przypisywanie patogenom (bakeriom,
                                                  lambliom, czy amebom) głównej roli w chorobach autoimmunologicznych jest dla
                                                  mnie trochę jak kolejny extremizm - marshaliści, optymalsi - wszyscy mają swoje
                                                  "terapie" leczące i łupież i stwardnienie rozsiane...

jako chora i autoagresywna jednostka jestem może przewrażliwiona na punkcie
                                                  alternatywnych terapii, bo ciągle pojawiają się kolejne "niezawodne" i nowo
                                                  odkryte sposoby leczenia, wstrzymajcie się dziewczyny, szkoda ryzyka, niedługo
                                                  usłyszymy o czymś jeszcze lepszym.
                                                  mam pewność.
                                                  • nitca Re: wroteknowynick!!!! Dzięki za rozruszanie for 11.06.05, 17:40
                                                    Wrotek, spokojnie smile Nie nastawiaj sie od razu jak do jeza.
                                                    Sprobuj zrozumiec, na tym forum wszyscy maja chorobe powszechnie uznana za
                                                    niuleczalna i nawet nasi lekarze niebardzo chca o niej rozmawiac.
                                                    Chyba kazda z nas przyzyla juz swoje (w tym nierzetelnosc informacji i lekarzy
                                                    -zeby nie mowic o nieuczciwisci) i jestesmy po prostu ostrozne.
                                                    Mysle, ze zaden "bialy fartuch" nie jest bardziej zainteresowany znalezieniem
                                                    sposobu na chorobsko i odzyskaniem zdrowia niz my tutaj.
                                                    I chyba nie tylko ja jestem Ci wdzieczna za to, ze zechciales podzielic sie z
                                                    nami swoimi informacjami.

A dlaczego napisalam "zdesperowany" ? Chocby dlatego:
                                                    >Ja jestem chory i wylaczony z zycia na tyle ze musze sprobowac ,3 razy
                                                    >przerwalem studia przez ta chorobe.
                                                    >Nosilem aparaty ortodontyczne hehe i wiele wiele innych
                                                    >rzeczy robilem, nie mowiac juz o wrozkach i bioenergoterapeutach.
                                                • hashi-tess Re: wroteknowynick!!!! Dzięki za rozruszanie for 11.06.05, 20:06
                                                  wroteknowynick napisał:

> Dostałem odpowiedz na stronie Marshalla odnoścnie chorób autoimmunologicznych.
                                                  > Oni twierdzą że choroby autoimmunologiczne powstają kiedy organizm zaczyna
                                                  > niszczyć własne tkanki i komórki zamieszkałe przez patogeny.

O tym wszyscy wiemy, nic nowego nie powiedziałeś.
                                                  Tess
                                                  • wroteknowynick Re: wroteknowynick!!!! Dzięki za rozruszanie for 11.06.05, 22:24
                                                    Wiec wiedzieliscie ze choroby autoimmunologiczne sa spowodowane przez patogeny ?
                                      • hashi-tess Re: wroteknowynick!!!! Dzięki za rozruszanie for 11.06.05, 20:04
                                        wroteknowynick napisał:

> Tak Białegostoku rzecz jasna

Odpowiedz, tylko dlatego, że Nitca podpowiedziała.
                                        Tess
                                        • wroteknowynick Re: wroteknowynick!!!! Dzięki za rozruszanie for 11.06.05, 22:25
                                          cooo ? Co Nitka podpowiedziała ze nie Białego Stoku tylko BiałegoStoku tAK ?
                                          No nitka podpowiedziała ze musi byc spacja
                            • hashi-tess Re: wroteknowynick!!!! Dzięki za rozruszanie for 11.06.05, 20:02
                              wroteknowynick napisał:

> narazie jade zalatwic to legalnie ,jak nie wyjdzie to bedzie nielegalnie.
                              > Jezeli sie nie zgodza w BialymStoku. Jezeli uda sie legalnie Wtedy bede pod
                              > kontrola we wroclawiu ,gdzie beda sie lekarze konsultowac z Marshallem przez
                              > strone i telefonicznie.Oraz z bialym stokiem

Tu to już dokładny bełkot.
                              Tess
                      • hashi-tess Re: wroteknowynick!!!! Dzięki za rozruszanie for 11.06.05, 20:00
                        nitca napisała:

> a mozesz powiedziec jak na nia trafiles ?
                        > cos o poszukiwaniach ?

Zero odpowiedzi.
                        Następny minus dla Wrotka

Tess
                        • wroteknowynick Re: wroteknowynick!!!! Dzięki za rozruszanie for 11.06.05, 22:24
                          Chodzilem od lekarza do lekarza i wkoncu ktos sie zgodzil
                          • nitca Re: wroteknowynick!!!! Dzięki za rozruszanie for 12.06.05, 23:43
                            intryguje mnie watek poszukiwawczy...

> Chodzilem od lekarza do lekarza i wkoncu ktos sie zgodzil

chodziles prywatnie ? czy zmieniales co chwile lekarza rodzinnego ? bo przeciez
                            nie mozesz sie zarejestrowac jesli nie jestes do danego "przypisany"
                            I tak jezdziles od miasta do miasta, zaliczajac wszystkie gabinety, az
                            dojechales do tego Bialegostoku ?

napisz mi jak sie poszukuje lekarza, moze tez tak zaczne poszukiwac
                  • hashi-tess Re: wroteknowynick!!!! Dzięki za rozruszanie for 11.06.05, 19:59
                    wroteknowynick napisał:

> Właściwie to lekarza już znalazlem , w tym miesiacy zaczynam leczenie albo w
                    > przyszlym. To zalezy od tego czy w Bialym Stoku rozmowa pojdzie pomyslnie z
                    > Pania profesor ktora ma uprawnienia do takiego leczenia.

Dla mnie osoba, która wie, co to za miasto Białystok /gdzie podobno ma już umówinego lekarza/ nie robi takich błędów ortograficznych.

Tu nasuwa mi się pierwszy punkt do niewiarygodności powyższego.
                    Tess
                    • wroteknowynick Re: wroteknowynick!!!! Dzięki za rozruszanie for 11.06.05, 22:27
                      Kobieto ja sie wypowiadam na tylu forach ze nie zwracam uwagi na takie pierdoly
                      bo od poprawnej ortografii nikt wyzdrowieje hehhehehee
                      • wroteknowynick Re: wroteknowynick!!!! Dzięki za rozruszanie for 11.06.05, 22:29
                        Hashi widze ze ty za to masz wiele nowego do powiedzenia ,nie pisze sie Biały
                        Stok tylko Białystok . Zmienmy nazwe forum na ortografia i hashimoto
    • dora_h Re: protokół 11.06.05, 20:57
      Tess, w 100% podzielam Twoje zdanie na temat tego pana. Nie wiem napewno jaki
      był cel jego działań, ale coś nie wierzę w bezinteresowne zainteresowanie
      innych nową metodą leczenia. Za dużo sprzecznych informacji i chwilami mało
      logiki.
      Dzięki, jesteś wielka.
      Dora.
      • hashi-tess Re: protokół 11.06.05, 21:29
        Dora!
        dzięki za wsparcie
        Tess
    • dora_h Re: protokół 14.06.05, 18:14
      Dla mnie ten wątek jest zamknięty i nie zamierzam wdawać się z Tobą w dyskusje,
      które do niczego nowego, według mnie, nie zaprowadzą.
      Szanuję swój własny czas. Taki mam zwyczaj.
      Dora.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka