katerina24 26.10.05, 00:31 www.rozanski.gower.pl/nigella.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katerina24 Re: Może przyda się to ziółko idzie sezon grypek 26.10.05, 00:31 Przy okzaji jest to żródło tak zwanej witaminy F czyli hamuje to to reakcje przeciwko własnym antygenom ,polecam Odpowiedz Link
iskial Re: Może przyda się to ziółko idzie sezon grypek 26.10.05, 14:10 Kiedys pieczywo nasze babcie posypywały czarnuszką , sama czasem piekę chleb to tez bedę tylko gdzie kupić Herbapol? czy może sklep ze zdrową żywnością pozdr. Roma Odpowiedz Link
katerina24 Re: Może przyda się to ziółko idzie sezon grypek 26.10.05, 14:22 w sklepie zielarskim lub ze zdrową żywnością w Herbapolu to nie wiem ja kupuje w osiedlowym zielaraskim maja czarnuszkę siewną w paczkach ,a olej może spytac kolezanek z forum zdrowie i ewentualnie zioła one się na tym bardziej znaja ,siedza w tym --to też na forum prywatnym!!Ziele tłukę w możdzieżu ,albo mozna zemleć w młynku,wygląda jak błotko ale działa nie łażę przeziębiona a wkoło ludzie okupuja apteki .Aha nie swojej strony nie polecam Ci TABCINU ma pseudoefedryne i omalo nie przekręcialam się po nim,w aptekach nagminnie to sprzedają. Odpowiedz Link
katerina24 Re:do Romy 26.10.05, 14:26 Sprawdzilam ta czarnuszke co kupuje to jest ona firmy Kawon ,moze oni prowadza sprzedaż przez internet?W każdym razie w zielarskim z pewniościa dostaniesz Odpowiedz Link
iskial Re:do Katerina24 26.10.05, 20:35 Dzięki kupiłam w herbapolu firmy kawon a co do pseudoefedryny to jest tez w Gripeksie i też nie polecam mój syn pomieszał gripex i coldrex i miał zaburzenia widzenia a nie przedawkował tylko tyle ile lekarz przepisał dzieki za info pozdrowienia Roma Odpowiedz Link