katerina24 21.06.06, 15:47 Cze Szefowa ,bądź tak miła i "przyszpil" na góre wątek o subklinicznej nad i niedoczynności ok?Dzienks wielki ,mam nadzieję że się tam dobrze trzymasz,odżywiasz i dzieciak i Ty macie się dobrze?Bużka Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
to-ja-007 Re: DO ULI 29.06.06, 13:36 Czesc Kochana Mozesz spokojnie pisac do mnie na maila. Na forum moga byc max 3 "przyszpilone" watki. W tej chwili sa 2 watki "statystyczne" i jeden watek ktory w zasadzie jest najwazniejszy dla kazdego chorego a wiec "jak znalezc lekarza". Nie wiem czy nie lepiej np. wsadzic link do watku o subklin. niedozcynnosci w opisie forum. Subkliniczna niedozcynnosc jest wazna dla tych ktorzy sie jeszcze nie lecza. A wiec dla wiekszosci forumowiczow nie jest to bardzo istotny temat. Ja bym poza tym napisala odpowiedni watek na foprum dla sluzby zdrowia albo na jakichs forach dla lekarzy bo to ich trzebaby uswiadomic ... pozdr. ula Odpowiedz Link
katerina24 Re: DO ULI 29.06.06, 15:47 HEJ! Dzieki Ulu za odp ,nie pisałam na skrzynke bo sądziłam że łatwiej"złapię "Cię na forum.Szkoda ,że tak mało wątków mozna przyszpilić ,no nic w sumie to nie jest wiadomośc nie cierpiąca zwłoki a co do uświadomienia lekarzy jakie to smutne.Pozdrawiam ciepło,Kasia Odpowiedz Link