cinek_2000 30.11.04, 20:59 Czy internet bierzecie z Naszej Willi (jakas umowa ramowa?), czy kazdy indywidualnie. NETIA swiadczy uslugi w naszym osiedlu (telefon + stale lacze); Marcin & Julia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jbielski Re: Internet + Telefon 01.12.04, 08:52 Telefon, owszem Netia. A co do internetu to z tego co wiem okablowanie zostało przygotowane pod usługi firmy Robo Comp. Jesli ktos zdecyduje sie na Net24 z Netii to modem ADSL będzie podłączony do linii telefonicznej. Jacek (12B/2) Odpowiedz Link
jbielski Re: Internet + Telefon 03.12.04, 11:23 Własnie zadzwonił do mnie pan z firmy reprezentującej Netię i pytał czy jestem zainteresowany podpisaniem umowy. Idę dzisiaj to załatwić. J. Odpowiedz Link
cinek_2000 Re: Internet + Telefon 03.12.04, 11:31 do mnie tez zadzwonil, ide w poniedzialek. Czyli kazdy indywidualnie zamawia usluge z netii? ja biore telefon + internet; czy moze czekamy na oferte z NW? Odpowiedz Link
jbielski Re: Internet + Telefon 03.12.04, 12:09 Ja nie czekam. Biorę z netii. Mam kolege w Nowej Iwicznej, który korzysta z usług Robo Comp i szczerze nie mają zbyt atrakcyjnych warunków. A do tego to radio linia - wole miedź :-) Pozdrawiam Jacek (12B/2) Odpowiedz Link
akuprian Re: Internet + Telefon 02.03.05, 15:09 witam, czy dobrze rozumiem: instalacja którą kładzie NW jest tylko pod sieć Robo Compu? pozdr. ak Odpowiedz Link
jbielski Re: Internet + Telefon 03.03.05, 08:22 Tak, Netia udostepnia internet przez linie telefoniczne. Jacek Odpowiedz Link