beata132 15.01.14, 23:50 A Wy? Jest bardzo dynamiczna, zdecydowana w działaniu, lubi improwizować i przebywać tam, gdzie coś się dzieje. Ma niesłychaną charyzmę, potrafi pociągnąć za sobą wszystkich. Nigdy nie pozostaje niezauważona. Posiada liczne zdolności, przenikliwy, głęboki umysł. Zawsze pozostaje wierna swoim ideałom. Nigdy nie przestaje pomagać ludziom i niejednokrotnie ma wrażenie, że pomaga jakby niezależnie od siebie. Stara się jak najszybciej wykonać swoje obowiązki i wolną chwilę poświęcić na tę działalność, która ją w tym czasie pasjonuje. Często jest to działalność społeczna, filantropijna czy charytatywna. Lubi podróże i wyjazdy na łono natury. Nie znosi samotności ani monotonii. Ma ogromnie dużo taktu i zrozumienia dla ludzi. Wrodzona dobroć pomaga jej właściwie zrozumieć innych. Jest powściągliwa i ostrożna w podejmowaniu decyzji. Niejednokrotnie potrzebuje rady. Często kieruje się uczuciami, co nie zawsze wychodzi na korzyść.Nikogo nie podejrzewa o złe intencje. Bardzo liczy się z opinią publiczną. Najlepiej pasuje do niej określenie: „Sam sobie sterem, żeglarzem, okrętem”. Jest osobą prowadzoną przez jakąś wyższą siłę. Przywiązuje jednak ogromną wagę do domowego ogniska; tu odpręża się, nabiera sił i wycisza emocje. Potrafi być doskonałą żoną, matką i panią domu. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annabetka Re: Jestem ideałem :D 16.01.14, 00:04 Jakoś w to nie wierzę .....znając Twoją historię internetową Odpowiedz Link
annabetka Re: Jestem ideałem :D 16.01.14, 00:20 beata132 napisała: > Jakoś mnie nie obchodzi twoje zdanie No nie płaczę z tego powodu Obserwuję Twoją lisiecką działalność bacznie. Pogadamy za poł roku Odpowiedz Link
beata132 Re: Jestem ideałem :D 16.01.14, 14:50 CytatObserwuję Twoją lisiecką działalność bacznie. Pogadamy za poł roku Ojej, już się boję. Lisiecka działalnoć, fiu, fiu. Pochlebiasz mi Obserwuj, obserwuj i się ucz. Może dzięki temu w końcu zmądrzejesz Chociaz wiem, że płonne me nadzieję Odpowiedz Link
tedesca1 Re: Jestem ideałem :D 16.01.14, 19:35 Hłe hłe, " No nie płaczę z tego powodu Obserwuję Twoją lisiecką działalność bacznie" czyli annabetka nic się nie zmieniłaś Odpowiedz Link
beata132 Re: Jestem ideałem :D 16.01.14, 22:28 Chyba chodzi o to, że w nocy się skradam i podbieram anetce jaja z kurnika Odpowiedz Link
grave_digger Re: Jestem ideałem :D 17.01.14, 09:29 Aaaaa, no to juz kumam. A potem sprzedajesz je na czarnym rynku? Odpowiedz Link
guderianka Re: Jestem ideałem :D 17.01.14, 12:15 eta, nie znacie się pffff laska chciała pochwalić, pewnie myślała lisowczykach ino jej się literki pojebawszy beata- pełen szacun, lisowczycy w bitwie byli błyskawiczni, odważni, skuteczni! anno-beto-uważaj, bo byli też okrutni! Odpowiedz Link
beata132 Re: Jestem ideałem :D 17.01.14, 20:15 O ja głupia W końcu mamy dżender. Mogę być i Lisowczykiem Odpowiedz Link
beata132 Re: nie wierzę w takie rzeczy jestem jaka jestem 16.01.14, 00:16 bebe52, jesli piszą dobrze to ja ZAWSZE wierzę Odpowiedz Link
bei Re: Jestem ideałem :D 16.01.14, 00:14 To o mnie ........może dlatego, ze jesteśmy imienniczkami Odpowiedz Link
beata132 Re: Jestem ideałem :D 16.01.14, 00:17 Bei, ja w Tobie zawsze widziałam bratnią duszę Odpowiedz Link
beata985 Re: Jestem ideałem :D 16.01.14, 05:16 o to ja też później poczytam i się podelektuję swoją doskonałością.. Odpowiedz Link
robbea1 Re: Jestem ideałem :D 16.01.14, 09:11 Imię zobowiązuje Choć ja się do końca z tym nie zgadzam Odpowiedz Link
beata985 Re: Jestem ideałem :D 16.01.14, 18:49 czy w tym wątku same idealne Beatki się wpisały??? uderz w stół..... Odpowiedz Link
beata985 Re: Jestem ideałem :D 16.01.14, 19:02 Beata to imię pochodzenia łacińskiego i oznacza "błogosławiona, szczęśliwa, bogata". Odpowiedz Link
dziennik-niecodziennik Re: Jestem ideałem :D 16.01.14, 20:29 hmmm z opisu mojego "imienia" zgadza mi sie 2,5 zdania. w ogole to jakies dziwne jest. pierwszy akapit zaczyna sie "Jest dumna, wyniosła i zbyt pobudliwa, by można z nią było spokojnie współżyć na co dzień"; drugi - "Wprawdzie wydaje się dumna i pogardliwa, ale w rzeczywistości jest niespokojna i niepewna". To jestem dumna, wyniosła i pogardliwa, czy tylko taka sie wydaje? Odpowiedz Link
thegimel Re: Jestem ideałem :D 17.01.14, 15:30 Ja też Kaśka I też nie wiem czy powinnam się fochować, czy robić awantury. Już wolę to drugie, byle nie za często. Odpowiedz Link
serei Re: Jestem ideałem :D 16.01.14, 20:35 coć w tym jest, znam 4 Beaty, wszystie to cudowne kobiety Odpowiedz Link
whiteczeremcha Re: Jestem ideałem :D 16.01.14, 22:57 nie wierzę w horoskopy a wróżki też mnie nie przekonują , nie skorzystałabym z jej usług... Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Jestem ideałem :D 17.01.14, 12:48 no ja chyba nie jestem zgadza sie czesciowo Przychodzi na świat z dokładnym planem życia. Bardzo wierzy we własne siły i możliwości. To jej duży atut życiowy. Dzięki opanowaniu i chłodnej analizie sytuacji potrafi skutecznie zmierzać do określonego celu. W niektórych okolicznościach staje się agresywna. Lubi uzewnętrzniać swoje reakcje, łatwo dostosowuje się do otoczenia, nie ulega presji, a jedynie sile argumentów. W uczuciach może zachowywać się dwojako: albo bardzo biernie, albo bardzo żywiołowo. Jest zarazem obiektywna i subiektywna. Ta dwoistość jej osobowości nieraz zaskakuje, nawet w dzieciństwie. Odczuwa silną potrzebę dawania czegoś z siebie bądź to bliźnim, bądź „większej” sprawie. Urodzona rewolucjonistka. Nie reaguje, ale wybucha. Jeśli chce się odwieść ją od jakiegoś projektu, nigdy na siłę, ale przekonując, że ten zamiar nie leży w jej interesie. To jeden z rzadkich typów, dla którego wszystkie drzwi stoją otworem, ale grozi jej klęska, jeśli straci wiarę we własne siły i w swoje przeznaczenie. Wszyscy wokół muszą uczestniczyć w jej walce. Posiada wrodzony zmysł dyplomatyczny, którym posługuje się w każdej sytuacji. Doskonała pamięć, duża ciekawość świata. Z łatwością odkrywa głęboko ukryte tajemnice. Nigdy jej nie okłamujcie, gdyż czyta w myślach i sercu. Seks to dla niej wszystko albo nic. Ale jest zdolna wszystko poświęcić dla ideałów, nawet życie intymne. Jednak w przypadku, gdy ideałem staje się miłość fizyczna, wiele może się zdarzyć.. Dodajmy, że jej osobowość zawiera sporą dozę cech męskich. Zdarza jej się mieć wielu mężów. Uczuciowość jest dla niej głównym motorem działania. Jeśli wierzy i kocha, będzie przenosić góry. Gdy zwątpi, wszystko pada w gruzy. Miłość i surowość. Gdy chodzi o jednostki, jest bardzo surowa. Gdy chodzi o wydarzenia, tłumy, narody, dopuszcza daleko idące ustępstwa. Ma w sobie coś z bohaterki. Jeśli się jej sprzeciwić, spaliłaby na stosie. Jest dumna, a jej przyjaźń jest nieraz despotyczna, ale jeśli nią kogoś obdarzy, jest bardzo wierna. Trzeba dać jej możliwość dyrygowania, rozkazywania, a jeśli zapomni o was w bojowym rozgardiaszu, korzystajcie z rzadkich chwil wytchnienia! Może trzeba również być bohaterem, aby z nią żyć? to pogrubione sie zgada. czyli wiekszosc zwlaszcza o furiactwie Odpowiedz Link
fajnyrobal Re: Jestem ideałem :D 17.01.14, 14:38 Pszczoła,no właśnie, niebałdzo mi się ten opis zgadza z moim,naszym pięknym imieniem Odpowiedz Link
solejrolia Re: Jestem ideałem :D 17.01.14, 15:12 spojrzałam na horoskop i ja, zerknęłam na imię córki i na moje- dla Joanny, nie zgadza się, a dla Agnieszki, tym bardziej. ale czasem trafiałam na taki opis swojego imienia, że zgadzało się 100%, a jak dodać do tego, że jestem spod Bliźniąt, to już w ogóle Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Jestem ideałem :D 17.01.14, 18:06 a ja jestem baranem dlatego te wszystkie erupcje i inne takie sie zgadzaja Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Jestem ideałem :D 17.01.14, 18:07 mnie sie czesciowo zgadza. inna sprawa ze jak czytam opisy innych imion tez mi sie zgadzaja Odpowiedz Link
anna_sla a ja nie jestem 18.01.14, 09:50 wg tej strony ja jestem: Pragnie wiele i to natychmiast. Jeżeli nawet podporządkuje się poleceniom innych, to i tak zachowa własne zdanie. Lubi błyszczeć i olśniewać otoczenie. Żywa, pomysłowa i nieprzeciętnie ruchliwa, ma chłonny i błyskotliwy umysł, namiętność, niemniej jednak powinna uważać na swoją porywczość. Nie przejmuje się porażkami, gdyż jej poczucie odpowiedzialności dostosowane jest do tego, co dla niej wygodne. Wiele ze swoich uczuć ukrywa, a lepiej by było, żeby je ujawniała. Nieco introwertyczna, nie ulega wpływom, wierzy tylko w siebie. Wydaje się jej, że ma monopol na rację. Chciałaby mieć swój punkt widzenia we wszystkich sprawach, z którymi się styka. Bardzo analityczna, z intuicją graniczącą prawie z jasnowidztwem. Przeczuwa, odgaduje i... ani się nie obejrzysz, jak otoczy swym urokiem. Dzięki wrodzonemu umiłowaniu mataczenia może skłócić całą rodzinę, co jednak nie przeszkadza jej stanąć jak lwica w obronie tejże. Bardzo zaborcza. Wszystko, albo nic – to jej dewiza. Wcześnie zaczyna życie uczuciowe i to dość burzliwe. Kocha posiadać i kocha to co do niej należy. Przywiązuje dużą wagę do wygodnego trybu życia, ładnego mieszkania, ciekawego urządzenia wnętrza i... mężczyzn z zasobnym portfelem. Dobrze by było, gdyby jednak wybrała kogoś ze stoicką cierpliwością, która przyda się do życia z nią we dwoje. Na ogół nie na jednym mężu poprzestaje... Umie rozkazywać i wymuszać posłuszeństwo. W jej życiu wszystko co chwila rozpoczyna się od nowa, i nawet dojrzałość nie kładzie temu kresu... Dorosła, sprawia wrażenie, jakby posiadała wiedzę tajemną. Obserwuje świat niczym szpieg, a ma niewiarygodną pamięć. a ja nie jestem. Tzn. dwa pierwsze akapity to w 90%, z trzeciego to max 10%, a w ostatnim nie zgadza się tylko to, że mam dobrą pamięć . Mam fatalną, ale to efekt uboczny choroby, bez tego miałam świetną i byłam/jestem PAMIĘTLIWA, ale łapię się już na tym, że np. wiem, że kogoś nie lubię ale już nie pamiętam za co Odpowiedz Link
karolina17w Re: Jestem ideałem :D 18.01.14, 11:40 Co do mojego imienia wszystko się zgadza... Co do imienia byłego (a co, z ciekawości zerknęłam ) - zgadza się całkiem sporo. Co do imienia jego obecnej (ahhh ta babska ciekawość ) też się zgadza 100% I co do imienia pewnego kolesia z którym się spotykałam - też się zgadza Odpowiedz Link