24.01.14, 20:25
Znacie, uzywacie?
Szukałam kremu na mrozy ( nie sportowego tongue_out ) i na dziale dzieciecym ( te kosmetyki dosc delikatne są, zeby nie było co tam robiłamtongue_out ) znalazłam krem dla bobasów.
Na razie zmyłam makijaz i sie posmarowałam, najwyzej spuchne przez weekend wink
Ale jest ok, fajna konsystencja, bez zapachu.
Aaaa i widziałam krem mixa cc, ktos mi wytłumaczy co to jest?? Tez koloryzujący, ale inaczej??
Obserwuj wątek
    • i_b13 Re: Mixa 24.01.14, 20:40
      mialam tylko ich krem do rąk, ale mi nie przypasował, jakiś taki był tępy uncertain
      ale może ktoś używa np. plynu micelarnego Mixa, bo może on dobry jest, a ja nie wiem?
    • alicja.sunshine Re: Mixa 24.01.14, 20:40
      mam www.rossnet.pl/Produkt/Mixa-CC-krem-przeciw-zaczerwienieniom-SPF15-50-ml,292893 i szczerze mówiąc szału nie ma... zaczerwienienia jak były tak są, lekko szczypie ( ale to pewnie sprawa indywidualna) nie koloryzuje nic a nic, stosowałam ponad miesiąc i kolorytu też nie ujednolicił. W Rossmannie chyba nie mają próbek a wydawać ponad 20 zł trochę szkoda na niego.
      • olinka20 Re: Mixa 24.01.14, 20:46
        Dzieki, to wykoncze physiogel, bo serio od ogrzewania i mrozów juz nie wyrabiam, nawet oleje nie dają rady sad
        Przy oczach to mi skora prawie peka sad
      • kolibeer2 Re: Mixa 24.01.14, 21:25
        ja używam płynu micelarnego i go lubię - niektórzy twierdzą że im się chlapie z pompki ale to jest do ogarnięcia , zmywam nim tylko codzienny brud , bo się nie maluję , nie szczypie , a ja mam cerę wrażliwą ,
        mam też krem bb do cery wrażliwej , łagodzący - super kryjący nie jest , ale mnie nie zapycha , nie swędzi mnie skóra - u mnie zawsze jest najgorzej na kosciach policzkowych -
        jak dla mnie to sobie pewnie kupię je jeszcze kiedyś ,
    • grave_digger Re: Mixa 24.01.14, 20:59
      a próbowałaś Hasceral?
      Pewnie się ciebie już pytałam, ale nie pamiętam.
      No więc, jest świetny. Tak natłuszcza, że fajnie rozluźnia skórę. Nic ci nie będzie pękać. Smaruj te bardziej suche partie.
      • olinka20 Re: Mixa 24.01.14, 21:06
        Nie, nie pytałas, zapisze sobie i kupie, dziekuje.
        • grave_digger Re: Mixa 24.01.14, 21:13
          https://www.hasco-lek.pl/var/images/386/main.png
          Jest na atopowe zapalenie skóry. Na suchą skórę mojej córy idealny.
          Czasem traktuję tym moje wysuszone przez t.różowaty czoło, któremu żadne kremy rady nie dają, a tym wystarczy, że raz posmaruję i jeszcze muszę uważać, by nie przesadzić.
          • wilowka Re: Mixa 24.01.14, 21:16
            Kupiłam mixę 6 % przeciw błyszczeniu ale nawilżającą

Żówno że tak powiem.

Skórę mam napiętą jak nie wiem co

po 5 dniach wróciłam do La Roche Posay Hydreane Rich - JAKA ULGA

smile
            • olinka20 Re: Mixa 24.01.14, 21:29
              LRP mnie uczula sad
              • wilowka Re: Mixa 24.01.14, 21:40
                A to kiepsko.

Może Iwostin? Stawiałabym jednak najpierw na nawilżanie a potem natłuszczanie
                • grave_digger Re: Mixa 24.01.14, 21:48
                  Ja używam Iwostin. Nic nie nawilża a używam tego najbardziej nawilżającego niby.
                  • wilowka Re: Mixa 24.01.14, 21:49
                    To po co używasz? big_grin

Mnie też tak średnio. LRP jednak najlepiej się u mnie sprawdza.
                    • grave_digger Re: Mixa 25.01.14, 08:01
                      czekam aż się skończy.
                      jestem do bólu oszczędna. kupiłam to muszę zużyć tongue_out
                • olinka20 Re: Mixa 24.01.14, 21:59
                  Iwostin ok, ale jak pisałam, dokoncze pgysiogel, lepi sie troche, ale da sie przezycsmile
    • kolibeer2 Re: Mixa 25.01.14, 09:02
      się mi przypomniało - a stosowałaś kiedyś maść ochronną z wit A ?
      czasem córce kupuję najtańszą , a czasem coś takiego :
      www.cefarm24.pl/22883,linovit-a-e-krem-ochronny-50-g.html
      kosztuje grosze , a może akurat ci podpasuje ?
      • olinka20 Re: Mixa 25.01.14, 15:56
        O dzieki! Juz kiedys chyba ktos linkował, ale zapomnialam, teraz skrupulatnie sobie zapisałam.
        Linomag miałam ale do dupy był wink
        • rudamarta4 Re: Mixa 25.01.14, 16:20
          Wypróbuj krem Cutibaza z apteki. Kosztuje około 9zł, ale jest świetny. Mam azs na powiekach i pomaga smile
          • olinka20 Re: Mixa 25.01.14, 16:51
            Uzywałam, cuti i dermobazy, strasznie to tłuste było wink
            Do poniedziałku sie z chaty nie ruszam, wiec w pn podjade do apteki i sie zaopatrze, bo te mrozy i ogrzewanie daja mi niezle w kosc.
    • karra-mia Re: Mixa 25.01.14, 17:19
      oli ja ci moge zawodowo polecic, z yr activ sensitiv na zaczerwienienia
      • karra-mia Re: Mixa 25.01.14, 17:20
        nie dosc ze do skory wrazliwej to jeszcze na mrozy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka