Dodaj do ulubionych

weekend...mrrrroźny weekend

24.01.14, 21:03
jakie plany?
najlepiej to sie chyba zaszyc w domu jak mozna.

Ja juz rolety pozasuwałam i mam zamiar wyspac sie i w ciepełku posiedziec. Jutro znajomych przyjmujemy, wiec dopiero chyba wyjrze z nosem na dwór w niedziele do kosciolka (4 kroki prawie mam) no i do teatru na wieczór- bilety juz kupione, wiec nie ma wyjscia heheh

jak u was?smile
Obserwuj wątek
    • olinka20 Re: weekend...mrrrroźny weekend 24.01.14, 21:10
      Z wyjsc to planuje tylko po wyborcza 2 kroki do sklepu i tyle tongue_out
      A weekend integracja z chłopem wink czas honoru na dvd, i morze herbaty.
      Moze Jillian pykne?
    • grave_digger Re: weekend...mrrrroźny weekend 24.01.14, 21:16
      Jutro młodsza ma znowu imprezę! suspicious
      Bal karnawałowy od 9:00 do 12:00
      Nie dość, że wczoraj była na kolejnych urodzinach. To dziś, jak z domu wyszła o 7:30 to wróciła o 20:00 tak bogate życie prowadzi suspicious
      A wieczorem do mej matki na zaległy dzień babci. Choć wcale mi się tam nie chce iść, bo mam jej serdecznie dość.
      Wszystkich mam dość i chętnie bym się zaszyła w samotności.
      Ot.
    • rebelka1986 Re: weekend...mrrrroźny weekend 24.01.14, 22:05
      Jutro mam szlafrokowy dzień, chyba że będzie cieplej niż -5, to wezmę chłopaków na sanki. Chociaż znając życie, nie będzie mi się chciało big_grin Przed chwilą małżonek skończył jarzynową, więc obiad mam z głowy na dwa dni. Może przejrzę zawartość szafy, a może nałożę hennę? Hmmm... Mam chęć umyć okna, bo dostałam od mamy magiczną ściereczkę tupperware, podobno myjącą bez wkurwiających smug, ale przy -15 to raczej głupi pomysł big_grin Także chyba jednak nie będę robić nic smile
      • zales239 Re: weekend...mrrrroźny weekend 24.01.14, 22:24
        Z pracy zadzwonili ,także jutro arbeitsuspicious
        siem odzwyczaiłam qrde!
    • king_of_rats Re: weekend...mrrrroźny weekend 25.01.14, 07:49
      my uwielbiamy mrozy więc po południu planujemy długi spacer z 6-letnią córką.
      nie wiem jak zimno będzie ale na razie jest -22.cudnie big_grin. zaraz idę na bazar na zakupy.
      • jk3377 gdzie mieszkasz? 25.01.14, 08:12
        masz prawie o 10st wiecej. nos zamarza heheh
        • king_of_rats Re: gdzie mieszkasz? 25.01.14, 09:41
          jk3377 napisała:

> masz prawie o 10st wiecej. nos zamarza heheh

Mazowsze
    • beata985 Re: weekend...mrrrroźny weekend 25.01.14, 07:52
      pojechałabym na narty ale nie chce mi sie doopy ruszyć
      nie mam z kim nawet....
      a stok naśnieżają od killku dni i dzisaij już wyciąg jeździ...zobaczę może do weczora mi się zachce
    • jk3377 u nas 8.00 rano -14st. wielkopolska 25.01.14, 08:11
      śniegu wcale, takie tam tylko pobielone wszystko z lekka. za to nadal wszedzie oblodzone wszystko, ulice zwłaszcza mniejsze to szklanka z błyskiem jak na lodowisku.
    • droga-na-ostroleke Re: weekend...mrrrroźny weekend 25.01.14, 09:14
      Ja do rodziców z familią wyjeżdżam, a szkoda mi trochę, bo u nas cudne słońce a u nich pochmurno. Uwielbiam taki mróz i zimę w ogóle smile. Tak wiem, nie jestem normalna smile)).
    • dorotek83 Re: weekend...mrrrroźny weekend 25.01.14, 09:33
      Przez najbliższe dwa raczej nie planuje wyjścia z domu, bo mnie choróbsko chyba zaczyna brać.
      Z drugiej strony jeśli córka zacznie roznosić mieszkanie, to może zmobilizuję się na krótki spacer big_grin
      Zakupy przywiezie dzisiaj mąż, a później wraca na zimowisko.
      Jutro wpadną rodzice z siostrą.
      Mi temperatura o dziwo pasuje, ale nie mogę teraz się rozchorować, bo mąż wraca dopiero w piątek, a pod opieką mam raczkującą córkę.
    • grave_digger Re: weekend...mrrrroźny weekend 25.01.14, 09:45
      wyszłam z domu, -10 i zaliczyłam glebę tongue_out
      • mamaoskarka18 Re: weekend...mrrrroźny weekend 25.01.14, 10:49
        Sobota- do południa sprzątanie ,gotawowanie i pisanie na maglu, po południu jak mąż z pracy wróci jedziemy do teściowek sad
        Niedziela- jadę do swojej mamy wink
        • anetchen2306 Re: weekend...mrrrroźny weekend 25.01.14, 12:22
          U nas 4 stopnie, na plusie ...
          Jade za godzine szukac sniegu i zimy (na najwyzsza gore w naszej okolicy), bo mi na ogrodzie stokrotki wylaza.
          Dostalam od mamy zdjecia, z Wielkoplski ... MASAKRA, wszystko pokryte lodem:
          http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/46/2c22.jpg
          • jk3377 Re: weekend...mrrrroźny weekend 25.01.14, 15:10
            alez mi sie ten pieniek kojarzy zboczenie hahaah
      • jk3377 Re: weekend...mrrrroźny weekend 25.01.14, 15:09
        hehhehe doopa cała?uncertain
        • grave_digger Re: weekend...mrrrroźny weekend 25.01.14, 16:27
          Zdarte kolano i skręcona trochę kostka, która coraz bardziej boli, ale będę żyć. wink
    • di_78 Re: weekend...mrrrroźny weekend 25.01.14, 13:21
      Do 12.30: 5-latek kombinezon, kominiarka, sanki w łapkę i na górkę między blokami, z tatą, 3-miesięczniak kombinezon, koc, śpiwór i do wózka dokoła bloku ze mną. Minus 15, cudne słońce. Jutro pewnie to samo..
    • pstrazek Re: weekend...mrrrroźny weekend 25.01.14, 15:36
      Sniezne zabawy z psem!!!
    • olinka20 Re: weekend...mrrrroźny weekend 25.01.14, 16:11
      Gazete kupiłam, bylam sierscie nakarmic ( martwie sie, bo wczorajsza porcja została sad ), kundla wysikałam i wykupczyłam ( na własnej posesji, posprzatam jak bede chciała tongue_out ), pocwiczyłam i czekam na przekąskę- sałatka z cykorii, gruszek i orzechów.
      A na obiadokolacje duszona łopatka w porach.
    • hamerykanka Re: weekend...mrrrroźny weekend 25.01.14, 18:05
      Heh, u nas ma byc 17C na plusie.
      A mnie glowa rypie juz trzeci dzien. Moze po poludniu zmobilizuje sie zeby pojechac po sciolke do ogrodu.A moze niewink
    • mme_marsupilami Re: weekend...mrrrroźny weekend 25.01.14, 20:10
      U mnie wprawdzie nie mrozny, ale wietrzny, wiec nie ruszam sie z domu. Mlody łypie na mnie glutem, Starszak tez jakis nie w formie. Od rana zaszylam sie w kuchni i walkowalam do upadlego ciasto francuskie na buleczki na jutrzejsze sniadanie. Jutro zamierzam spac do 9 tej, do 12 lazic w pizamie i sie zwyczajnie pobyczyc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka