Dodaj do ulubionych

Przesilenie

12.02.14, 14:43
Nie wiem czy to przesilenie wiosenne , ale opuściły mnie siły witalnesuspicious
Do momentu jak się nie przeziębiłam i zaczęło mnie masakrycznie boleć gardło , które przeszło w jeszcze bardziej masakryczny katar ,dało się żyć , miałam pałer i chęcitongue_out-nie za dużotongue_out
Teraz jestem tak słaba , że najprostsza czynność sprawia mi trudność.
Najchętniej leżałabym w pozycji embrionalnej pod kocykiem.

Zakupiłam sobie bodymax z żeńszeniem , ale jakoś pałera ani widu ani słychu.
Codziennie muszę być w pracy , a rano jak mam wstać to ledwo patrzałki mogę otworzyć.
Ogólnie to dół mam i ryczeć mi się chce.
Czekam tylko na wieczór, żeby schować się pod kołderkę i zasnąćsad
Macie jakieś sposoby na siły witalne?

Obserwuj wątek
    • andziulec Re: Przesilenie 12.02.14, 14:57
      Łączę się w bólu. Ja jeszcze w nocy kiepsko śpię i się wybudzam. sad Wiosna jak nic.
    • jk3377 Re: Przesilenie 12.02.14, 18:55
      wiem, jak zdarta płyta juz powtarzam,ale moze sprobuj z tym imbirem na przeziebienie i wzmocnienie. a na energie- owsianka + cynamon, jabłko, rodzynki, miód= i masz pałera na polowe dnia i dluzejsmile
    • kolibeer2 Re: Przesilenie 12.02.14, 19:03
      ten bodymax to jak długo przyjmujesz już ?
      po jakimś czasie dopiero widać skutki przyjmowania ,
      ja jak kiedyś to przyjmowałam w okresi studiów , to przez pierwsze 2 tygodnie brałam 2 tabletki ,
      - gdzieś niżej był wątek o yerbie - może też wypróbuj ?
      • zales239 Re: Przesilenie 12.02.14, 19:11
        Ja ostatnio byłam przeziębiona jakieś 100 lat temu.
        Ale oczywiście jak to powiedziałam głośno, chwaląc się , na drugi dzień suprajzsuspicious
        I gotowa byłam.
        Bodymax biorę od paru dni , ale ostatnio jak był sezon w pracy to też się nim posiłkowałam.
        Spróbuję po 2 tabl.
        Wszystkie składniki do owsianki posiadam....... w szufladzie ,nie chce mi się tego robić, złapię kromkę chleba z czymś i lecę.
        Muszę się zmobilizować.
        Wątek o yerba czytałam ,nawet się dopisałam, biorę tablety na obniżenie ciśnienia, nie wiem czy yerba plus te tabletki nie znoszą swojego działania hmmm..........

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka