grave_digger 25.03.14, 17:30 Widziałyście? Już wcześniej słyszałam, teraz zrobili video. Ale ta jej dykcja, jest okropna, jak niepełnosprytnej dziewczyny. Nie chce wstawić video, więc link poniżej. Tekst linka Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dlania Re: Masłowska 25.03.14, 17:37 Przeciez to zgrywa, grejw, celowo robi z siebie dresiare niepełnosprytną. Mnie nie bawi taka Masłowska, wolę wersje pisana niż śpiewaną. Odpowiedz Link
grave_digger Re: Masłowska 25.03.14, 17:50 Zgrywa zgrywą, ale nie chce mi się wierzyć, że ta dykcja jest specjalnie. Idę poszukać jakiegoś jej wywiadu. Odpowiedz Link
grave_digger Re: Masłowska 25.03.14, 17:54 Niestety ona tak mówi, jakby miała szczękościsk. To nie udawane. Odpowiedz Link
dlania Re: Masłowska 25.03.14, 19:38 Kiedys oglądałam z nia wywiad, mówi infantylnie i specyficznie. Nie przeszkadza mi to, bo ma genialny słuch językowy i zapewne gdyby chciała, to mówiłaby samymi ę, ą i - izmami. Taką ma kreację i trudno Odpowiedz Link
grave_digger Re: Masłowska 25.03.14, 21:29 A dla mnie jest to ważne. Wg mnie to nie kreacja a niechlujstwo. Może zaniedbanie logopedyczne rodziców Odpowiedz Link
dlania Re: Masłowska 25.03.14, 21:47 Myślę, że Masłowska bylaby bardzo uradowana, czytając Twoje słowa Odpowiedz Link
kiecha3 Re: Masłowska 26.03.14, 16:21 Ona brzmi jak by miała coś w ustach..... No nie wiem.. chu.ja?? Odpowiedz Link
bei Re: Masłowska 30.03.14, 09:42 To dobry projekt, brzmi wiarygodnie. Masłowska dobrze zna to środowisko, idealnie oddaje jego klimat. Odpowiedz Link
totorotot Re: Masłowska 31.03.14, 01:27 Jak masz chuja w ustach to mówisz bardziej niewyraźnie, nic nie idzie zrozumieć. Dlatego mężczyźni tak uwielbiają te formę pieszczot. Fizycznie nie sprawia im ona większej radości, jednak ją markuja dla chwili spokoju. Odpowiedz Link