dlania 08.08.14, 09:11 Może to cos dla mnie? wyborcza.pl/TylkoZdrowie/1,137474,16433057,Nowy_sposob_na_kilogramy__Jesz_8_godzin__poscisz_16_.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
babowa Re: O! 08.08.14, 10:04 dlanka jestem na dukanie 3 dzien i mam 3 kg mnie choc do mnie dziecko, razem lepiej a zrec moge na okragło Odpowiedz Link
dlania Re: O! 08.08.14, 10:37 Gud, tak trochę, z 4 kilo. Najlepiej w dupie i udach Babowa, gratuluję. Dla mnie jednak brakuje tam podstawowego składnika odzywczego, bez którego nie moge żyć: produktów mącznych;-( Odpowiedz Link
guderianka Re: O! 08.08.14, 10:41 A masz tak, że Ci z nich zlatuje ? A nie np. najpierw z cycków ? Osobiście-nie wierzę w tę prezentowaną dietę-aczkolwiek ma ona swoich zwolenników. Jest wbrew rytmowi życiowemu-chyba że ktoś żyje w takim właśnie rytmie. A próbowałaś diety cukrzycowej ? Odpowiedz Link
dlania Re: O! 08.08.14, 10:59 Nie próbowałam. Oczywiście że nie mam wpływu na to, jaka część ciała mi schudnie, ale jestem w stanie poświęcic kawałek cycka dla mniej masywnych ud. Ja w sumie wiem, na jakiej diecie chudnę, akurat ma ona pewne punkty styczne z tą 8-godzinną. Otóż chudnę, jak nie jem i nie piję po 18.00 - tylko tyle i aż tyle, bo akyrat po 18 pochłaniam same niezdrowe rzeczy - alkohole, słonia, chrupki, paluszki itd. Chociaż w sumie ostatnio stwierdziłam, że chyba czas zaakceptować swoją figurę, że mam małą górę, a potęzniejszy dół - więc tak się tylko zastanawiam nad tą dietą, ale z odchudzaniem to sobie daję spokój Odpowiedz Link
melancho_lia Re: O! 08.08.14, 11:59 Poszedl siedzieć ale nie za dietę tylko za jakieś inne medyczne przewinienia. Odpowiedz Link
guderianka Re: O! 08.08.14, 11:19 Już Ci pisałam uwielbiam takie figury i pożeram wzrokiem takie babki ubolewając nad moją marną dupinką Pomyśl-o diecie cukrzycowej- częste posiłki, jesteś najedzona, możesz pieczywo (ograniczona ilość ale zawsze). Może na początek po tej 18 spróbuj orzechy , słonecznik ? Odpowiedz Link
redlinka Re: O! 08.08.14, 11:51 Dlanka, ciesz sie, ja mam tak plaska d..., ze mi wszystko z niej spada Odpowiedz Link
beata985 Re: O! 08.08.14, 14:40 dlania napisała: > Nie próbowałam. Oczywiście że nie mam wpływu na to, jaka część ciała mi schudni > e, ale jestem w stanie poświęcic kawałek cycka dla mniej masywnych ud. nie chciałabyś trochę z moich ud?? chętnie bym się pozbyła Odpowiedz Link
mathiola Re: O! 25.08.14, 09:24 już się raz pytałam ale dalej nie wiem. Co to jest sloń? Nie wierzę w te najnowsze wydumane diety. To znaczy wierzę, że pomagają schudnąć, ale pomagają tez w uzyskaniu wielkiego efektu jojo. Odpowiedz Link
dlania Re: O! 25.08.14, 10:00 Pffff... Chyba ci wyślę moje zdjęcie z plazy. mam takie jedno. Odpowiedz Link
rebelka1986 Re: O! 25.08.14, 08:55 Poczytałam, pogrzebałam i postanowiłam spróbować, bo dla mnie nie jest problemem późne śniadanie. Wręcz przeciwnie, nic mi rano nie wchodzi poza kawą i wszelkie diety typu śniadanie o 7.00 a reszta co trzy godziny to ewidentnie nie mój klimat. Zaczęłam 10.08 i spadło mi ok. 3-4 kg ( dokładnie nie wiem, bo akurat miałam okres, a wtedy puchnę). Ale czuję po ciuchach, że są luźniejsze i łatwiej włażą na tyłek, a pasek zapinam dziurkę dalej i mam luz Oczywiście w czasie okna żywieniowego nie jem wszystkiego jak leci, unikam białego pieczywa, zero słodyczy i alkoholu, mało ziemniaków i makaronów, więcej ryżu. I ogólnie jem mniejsze porcje, bo żołądek mi się skurczyl i bardzo szybko się najadam. Zamierzam kontynuować Odpowiedz Link
zales239 Re: O! 25.08.14, 09:03 Jak mój dzieć wybył z domu wakacyjnie na 2 miechy to ,w szafkach było zero słodyczy Ciuchy moje przelatują na durch , zakładam spódniczkę , zapinam i ona natychmiast znajduje się w okolicach kostek Nie jem słodyczy od 2 miesięcy i widać jak waga spadła..., ale ja wcale nie chcę schudnąć , z drugiej strony opychać się czekoladą i golonką .....ciężka sprawa Odpowiedz Link
dlania Re: O! 25.08.14, 09:10 Rebelka, dzieki za info, w takim razie ja też spóbuje. Myślę, że samo rzucenie podjadania po 20.00 już da rezultaty. Tylko lampkę wina nieregulaminową sobie zostawię. Odpowiedz Link
hanti Re: O! 25.08.14, 10:31 dziś jeszcze nie jadłam więc spróbuję, dla mnie nie jest problemem żeby rano nie jeść bo często o tym zapominam, gorzej jeśli przytyję przez wieczorowe jedzenie Odpowiedz Link
rebelka1986 Re: O! 25.08.14, 12:49 Ale tu nie ma miejsca na wieczorne podjadanie, bo jeśli nawet śniadanie zjesz o 12, to od tej pory masz 8 godzin na jedzenie i ostatni posiłek maksymalnie o 20 (chyba, że zastosujesz 10-godzinne okno, to o 22) a podejrzewam, że nie chodzisz spać zaraz po kolacji Ja rozplanowałam to sobie mniej więcej tak: 08:00 kawa z mlekiem, ale lepiej gdyby była bez 10:00 śniadanie - najczęściej jajca, chleb razowy, wędlina, pomidor, itp. 14:00 obiad - różnie, ostatnio polubiłam ryż, ale jem też ziemniory,drobiowe cycki w różnych wariacjach, rybę i surówki 18:00 kolacja - podobnie jak śniadanie, tuńczyk itp. Porcje są co najmniej o 1/3 mniejsze niż dotychczas, ale i tak spore, szybciej się najadam. Między posiłkami czerwona herbatka, kawa, czasem jakieś suche ciastko jak mam chęć na słodkie. Pierwsze 2-3 dni to była rzeźnia, jak wiedziałam, że po tej 18 nie mogę już jeść to włączało mi się mega ssanie, ale ratowałam się wodą. Teraz jest już z górki, w ogóle o tym nie myślę. W piątek byłam na weselu i jakoś też mi się udało zamknąć w oknie, bez specjalnych wyrzeczeń Odpowiedz Link