serei 25.02.15, 15:01 podaj swój stały nick będzie łatwiej gadać bo zakładam, że o sportowych aferach to Ty wiesz sporo tylko nie wiem czemu chcesz to wszystko wywlekać. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ruda.anka2 Re: ruda.anka2 25.02.15, 19:55 baltycki też z tym wyjechał. No nic nie wiem o aferach i żałuję, bo po trzech banach na ematce za samo pytanie nabrałam wielkiej chęci na szczegóły. Nie mam stałego nicka, wpadam na ematkę od lat, używam jakiegoś nicka czasowo, potem porzucam forum na miesiąc - rok - dwa lata. Potem już nie pamiętam nicka albo hasła, więc zakładam nowy. Na emaglu w życiu nic nie pisałam. Żałuję, że nie czytałam Odpowiedz Link
serei Re: ruda.anka2 25.02.15, 20:01 a świstak siedzi..... dawaj swojego nicka i nie pitol wpadasz na ematkę pytając o zeszłoroczny śnieg, ryjąc jak kret ot tak bez powodu? Jak cię to tak ciekawi uderz do samej zainteresowanej jak nie masz nadawgi to może cię nie obrazi i opowie czemu wszystkie forumki wywaliła i forum zamknęła Odpowiedz Link
ruda.anka2 Re: ruda.anka2 25.02.15, 20:28 Znowu to robisz. Kolejna reakcja: niemożliwe, że istnieje ktoś na tym świecie, kto nie zna tej afery. I jeszcze to "bez powodu". To musiał być jakiś niezwykłych właściwości krem sportowy, skoro budzi taką nadzwyczajną podejrzliwość. Nie wiedziałam, że "ryję jak kret" pytając co się stało, że tamto forum padło. Nie wiedziałam, że jest zakaz pytania o to. Teraz rzeczywiście mnie to "TAK ciekawi". Wcześniej byłam zwyczajnie zaintrygowana. Im więcej było dziwnych reakcji - tym bardziej. Odpowiedz Link
guderianka Re: ruda.anka2 27.02.15, 21:08 Ale wiesz co ruda- w sumie to nic się tak naprawdę nie stało Było fajne forum, poznały się na nim różne dziewczyny, pozakładały różne forma ukryte, niektóre popadały inne nie- normalka, jak to cżesto bywa Magiel założyła doral i do czasu fajna babka z niej była. Ale w pewnym momencie coś się zesrało i przestała być fajna. Zamiast ciekawych mądrych tekstów zaczęła stosować coraz więcej personalnych dopierdalanek, osobistych wycieczek, wyciągania różnych rzeczy-potrafiła np. na emamie dosrać komuś czymś., co pisał na maglu. W pewnym momencie-w moim odczuciu bo wszystkiego nie wiem, nie znam różnych sytuacji- zaczęła przeginać i szczególnie mocno dopierdalać grubym oraz szczycić się tym, że ona biega. I qrwa tak się tym bieganiem jarała, że coraz więcej pisała, coraz więcej dogryzała a to co pisała było po prostu chamskie. Po jej słynnym tekście o kremie sportowym forumki jednym chórem zaczęły z niej drzeć łacha, polecając sobie różne sportowe specyfiki. Było złośliwie ale śmiesznie, sama się nabijałam i cegiełki dokładałam zwłaszcza że i doral mnie sobie upatrzyła i wbijać próbowała szpileczki. Od słowa do słowa, doral się wkurzyła i wyjebała najpierw wszystkich z forum a potem pozapraszała na niego niektóre forumki. A forumki miały ją w dupie i wyniosły się tutaj. End of story, ja wiem i pamiętam tyle-może było coś jeszcze ale...zapomniałam Odpowiedz Link
ruda.anka2 Re: ruda.anka2 25.02.15, 20:01 Ps. To jest bardzo ciekawe, swoją drogą. Trafiam na aferkę, zadaję pytanie. Wątki znikają jeden po drugim na oślej ławce jakbym powiedziała "dupą" lub inne straszne słowo. Okazuje się, że temat jest tabu, nie wolno wywoływać z lasu a jakaś pani D jest pod ochroną. Następnie zaczynam być podejrzewana o to, że wywlekam temat i ciekawe po co A ja wciąż nie wiem, co to była za wielka wspaniała tajemnicza afera! Babki się pokłóciły o krem SPORTOWY. No weźcie, reakcje są jakbym zdradziła forumowego szpiega w Moskwie! Odpowiedz Link
serei Re: ruda.anka2 25.02.15, 20:02 każdy wątek z ematki jadący po którejs foremce jest wywalany skoro czytasz ematkę powinnaś o tym widzieć Odpowiedz Link
serei Re: ruda.anka2 25.02.15, 20:25 Moja sygnaturka coś ci powie . Forum się rozpadło bo właścicielka nie rozumiała że ktoś może mieć inne zdanie niż ona ot cała tajemnica Odpowiedz Link
serei Re: ruda.anka2 25.02.15, 20:32 Z wredną królową nienawidzącą osób grubych i nie majacych sportowego kremu, pocxytaj jej bloga jeśli jeszcze istnieje. Kobieta po prostu zionie nienawiścią Odpowiedz Link
ruda.anka2 Re: ruda.anka2 26.02.15, 10:29 Czyli - jak wnioskuję - po wykasowaniu opozycji rzekomo popierające królową też odeszły. Ta historia jest jak przypowieść! O tym, że gdzie się kończy wolność słowa, tam zapada milczenie. Nie rozumiałam, jak to się mogło stać, ponieważ na początku myślałam, że emagiel był takim forum jak emama - czyli gazetowym a nie prywatnym. I trudno mi było uwierzyć w to, że nagle 100% forumek milknie. Teraz rozumiem, jak to się mogło stać. Z kolei na emamie nie wszystko wolno, ale zapewniają tam, że tu się nie banuje za wypowiedzi. Czyli opozycja utworzyła świat najwolniejszy z wolnych Bardzo ładne Odpowiedz Link
olinka20 Re: ruda.anka2 26.02.15, 10:42 Na tej bazie ( emama) powstał emagiel. Miejsce gdzie sie nie banuje za przeklenstwa itd. itp. Niestety wyszło jak wyszło. Ale takie są prawidła for prywatnych, umiera jedno by mogło powstac inne. I juz. Odpowiedz Link
kowalowa Re: ruda.anka2 26.02.15, 12:23 i ten zacny krem sportowy był raczej gwoździem do trumny Odpowiedz Link
iziula1 Re: ruda.anka2 26.02.15, 14:50 Tere fera ruda, takie bajeczki to nie na maglu Nie ma przypadków. Gadaj kim jesteś i jaki masz cel w odświeżaniu starych aferek ? Odpowiedz Link
ruda.anka2 Re: ruda.anka2 26.02.15, 21:08 Jestem koniem i mam cztery garby, przyznaję, nie udowodnię że nie mam. W życiu nie pisałam na emaglu! Nie czytałam! Opozycja królowej uważa, że nie ma takich na świecie? Laska musiała być bardziej znana niż papież, jak babcię kocham. Odpowiedz Link
ruda.anka2 Re: ruda.anka2 26.02.15, 21:19 Ps. Naprawdę można tu pisać co się myśli i nie ma za to bana/obrazy moda/kasacji/zamknięcia wątku/ uśmiercenia nicka? Odpowiedz Link
ruda.anka2 Re: ruda.anka2 26.02.15, 21:27 A momenty będą? Wspaniała wiadomość. Nigdy nie udało mi się ogarnąć, co jest "zgodne z tematyką forum" e matki. Odpowiedz Link
mamolka1 Re: ruda.anka2 26.02.15, 21:46 Nosz będę mieć zagwozdkę i nie zasnę w nocy.... Ten styl pisania kogoś mi przypomina ale za wuja jeszcze nie wiem kogo... Pani już tu gdzieś była .... Odpowiedz Link
ruda.anka2 Re: ruda.anka2 26.02.15, 22:00 W związku z powyższym oznajmiam, że znalazłam swój netowy dom! Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: ruda.anka2 27.02.15, 09:53 ruda.anka2 napisała: > > W życiu nie pisałam na emaglu! Nie czytałam! A taka obeznana w temacie???? Objawienie w nocy miałaś czy jak? Odpowiedz Link
ruda.anka2 Re: ruda.anka2 27.02.15, 11:17 Założyłam wcześniej 3 wątki na ematce z pytaniem, o co chodzi z martwym forum. Zanim mnie odesłano na oślą, padło kilka odpowiedzi. Uważam, że to jest bardzo intrygujące - ta powszechna na obu forach niewiara, że można nie wiedzieć, co za bomba zmiotła emagiel. (na ematce modka uznała zdaje się, że wątek był po to, żeby jątrzyć i obmawiać personalnie) No można. Nie miewacie napływu świeżej krwi czy co? Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: ruda.anka2 27.02.15, 11:37 ale nie zmieniaj tematu. Piszesz, że na maglu nie pisałaś i nie czytałaś go. Zastanawiająca jest więc twoja znajomość konfliktu i nadmierna ciekawość. Moim zdaniem było minęło i mam nadzieję, że pozostałe forumki też sprawę zostawią. Te co mają wiedzieć o co poszło wiedzą. A reszta, która nie wie najwidoczniej nie musi. Odpowiedz Link
ruda.anka2 Re: ruda.anka2 27.02.15, 19:52 Ciekawość była mierna, gdy zadawałam pytanie na emamie, ale rosła w miarę dziwnych zdarzeń, która następowały po jego zadaniu. Znajomość konfliktu jest u mnie chyba żadna, nie sądzisz? I wynika jak już pisałam z tego co wyczytałam w odpowiedziach. W sumie już mniej więcej (bo bez pikantnych szczegółów) wiem, co się stało, więc moja ciekawość jest zaspokojona. I znowu mierna. To jest pierwszy prawdziwy temat tabu, na jaki trafiłam na emamie I tyle w kwestii ciekawości. Choć Wasza podejrzliwość nieco mnie zaciekawia Odpowiedz Link
olinka20 Re: ruda.anka2 27.02.15, 11:49 Miewamy, miewamy Ale juz nam sie nie chce rozstrząsac o co poszło, kto komu i dlaczego. Tak jak Asiowa pisze- było minęło. Teraz wszystkie biegamy, smarujemy sie sportowymi kremami i w ogole jestesmy fit, cud, miód i orzeszki. A nie, te 2 ostatnie nie, bo tuczą. Odpowiedz Link
dlania Re: ruda.anka2 27.02.15, 19:30 Ogólnie to dawno afery żadnej nie było, tak spokojnie i słodko... Może by tak jakąs rozpętac? Olina, zacznijmy od zbanowania cie, a ty to dalej jakoś pociągniesz, co ty nato? Odpowiedz Link
olinka20 Re: ruda.anka2 27.02.15, 19:32 No ale jak mnie zbanujecie, to bede musiała załozyc nowe konto i opisywac wszystkie brudy jakie znam? Pytam bo byłby to moj debiut banowy i nie wiem jak sie zachowac Odpowiedz Link
whiteczeremcha Re: ruda.anka2 27.02.15, 20:27 Wiosna za rogiem moje drogie dziewczynki , pora na fajniejsze sposoby relaksu ,a nie maglowanie o nieistniejącym maglu Odpowiedz Link
fajnyrobal Re: ruda.anka2 27.02.15, 23:39 Eeee tam, olina słabo nadaje się na rozpętanie afery. Ona najwyżej pundla może nasłać a on nie ugryzie bo anorektyk jest i byle czego do pyska nie bierze Odpowiedz Link