Dodaj do ulubionych

Majówka :)

03.05.15, 22:58
3 dni jakieś 300 km od domu, tam, gdzie PLAY nie ma zasięgu i czuję się jakbym miała 2 tygodnie urlopu. Jestem gotowa do pracy smile
Obserwuj wątek
    • kanna Re: Majówka :) 03.05.15, 23:11
      Majówkę spędziłam w domu, ale wyjeżdżam sobie w tygodniu big_grin
    • olinka20 Re: Majówka :) 04.05.15, 09:08
      Ja jak Kanna ( mam wstręt do wyjazdów w długie weekendy wink) ale tez fajnie spędziłam.
      Zrobilismy sobie ognisko a w niedziele bylismy z przyjaciolmi w knajpce. Genialnej!
      • toffix Re: Majówka :) 04.05.15, 09:32
        Sama też bym wyjeżdżała w terminach mniej obleganych. Niestety, chłop wolne może mieć tylko w takie weekendy. No i dzieć już do szkoły chodzi... Za to zawsze wyjeżdżamy w jakieś miejsca raczej odludne, Ale mamy też takich przyjaciół w innej miejscowości pod Poznaniem niż nasza. Jak do nich się wybierzemy w sobotę po południu to wracamy w niedzielę wieczorem. I też się zawsze czujemy, jak po wakacjach. Jest u nich coś takiego, ze się pięknie "resetujemy".
        • olinka20 Re: Majówka :) 04.05.15, 09:36
          Heh, budujemy sie w podobnym miejscu.
          Niby miasto, a wiocha wink
          • kanna Re: Majówka :) 04.05.15, 11:24
            Z dziećmi i znajomymi spędziłam przykładnie wink majówkę na grillu i takich tam, teraz dzieci won na zieloną szkolę, a ja sama jadę . odpoczywać.
    • robbea1 Re: Majówka :) 05.05.15, 10:19
      Majówkę spędziłam na przygotowaniach do i komunii córki smile
      Teraz odpoczywam, że już po..... wink
    • slimakpokazrogi Re: Majówka :) 06.05.15, 06:40

ja majówkę spędziłam u tesciowej. pogrillowali, popili. a ja robiła za kierowcę ( w ciąży jestem....) no to przydatna bardzo byłam dla całego towarzystwasmile)
      • toffix Re: Majówka :) 06.05.15, 14:55
        Mój chłop też miał pomysł, zeby do swoich rodziców jechać. Zaprotestowałam stanowczo - ja chcę ODPOCZĄĆ, a nie zmęczyć się jeszcze bardziej wink. Jak tęskni to niech zabiera dziecia i jedzie do nich w któryś weekend - ja zostanę i znów odpocznę smile)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka