konradbryw 18.10.10, 09:49 Na drzwiach Piotra i Pawła na Stawkach jest informacja, że otwarcie 23.10 o 8 rano. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
muramaru Re: PiP 24.10.10, 13:17 Byłem,rozejrzałem się ,ceny takie sobie.Piotr i Paweł przypomina mi Bomi w Klifie.Jednak dobrze że powstają sklepy ,bo już banków to mamy w okolicy pod dostatkiem.Nawet obok Piotra i Pawła powstał Deutsche Bank. Odpowiedz Link
kropkaa Re: PiP 25.10.10, 13:42 Piotr i Paweł, Bomi i Alma to chyba jedna półka. Swoją drogą, Bomi w Klifie po remoncie wreszcie wygląda jak delikatesy. Co nie przeszkodziło mi sprzedać mi spleśniałego ciasta:/ Odpowiedz Link
konradbryw Re: PiP 26.10.10, 00:03 muramaru napisał: > Byłem,rozejrzałem się ,ceny takie sobie.Piotr i Paweł przypomina mi Bomi w > Klifie. Pierwszy raz byłaś w PiPie? Przecież ta sieć z 10 lat co istnieje albo dłużej, od dawna jest m.in. w Blue City, a w Wiekopolsce w każdym średnim mieście. Tak, to są delikatesy i Bomi to ich konkurent. Cieszę się, że już nie będę musiał po niektóre rzeczy chodzić do Klifu. > Jednak dobrze że powstają sklepy ,bo już banków to mamy w okolicy pod dostatkiem. > Nawet obok Piotra i Pawła powstał Deutsche Bank. Z bankami to jakiś dramat. Powinni chyba limity wprowadzić. Odpowiedz Link
kropkaa Re: PiP 26.10.10, 00:14 Po wizycie w PiP bardzo się podbudowałam - że piję kawę za ponad 44 zł/puszka! Co prawda na Placu Mirowskim płacę za nia 17 czy 18 zł - może powninnam być dostawcą Piotra i Pawła? ;) Przejrzałam półkę kaw i przebitki niektórych grubo ponad 100%. Powierzchnia duża, towaru też. Na razie bez alkoholi. Ciekawa jestem jak wytrzyma konkurencję z pobliskim Carr. Do Bomi nie porównuję, bo to jednak w środku posh Klifa. Odpowiedz Link
carinica011 Re: PiP 27.10.10, 12:15 jedyne z czego się cieszę to to, że po moje ulubione delirium tremens (piwo, polecam) nie będę musiała grzać do blue city :) Odpowiedz Link