18.10.10, 09:49
Na drzwiach Piotra i Pawła na Stawkach jest informacja, że otwarcie 23.10 o 8 rano.
Obserwuj wątek
    • muramaru Re: PiP 24.10.10, 13:17
      Byłem,rozejrzałem się ,ceny takie sobie.Piotr i Paweł przypomina mi Bomi w Klifie.Jednak dobrze że powstają sklepy ,bo już banków to mamy w okolicy pod dostatkiem.Nawet obok Piotra i Pawła powstał Deutsche Bank.
      • kropkaa Re: PiP 25.10.10, 13:42
        Piotr i Paweł, Bomi i Alma to chyba jedna półka.
        Swoją drogą, Bomi w Klifie po remoncie wreszcie wygląda jak delikatesy.
        Co nie przeszkodziło mi sprzedać mi spleśniałego ciasta:/
      • konradbryw Re: PiP 26.10.10, 00:03
        muramaru napisał:

> Byłem,rozejrzałem się ,ceny takie sobie.Piotr i Paweł przypomina mi Bomi w
        > Klifie.

Pierwszy raz byłaś w PiPie? Przecież ta sieć z 10 lat co istnieje albo dłużej, od dawna jest m.in. w Blue City, a w Wiekopolsce w każdym średnim mieście. Tak, to są delikatesy i Bomi to ich konkurent. Cieszę się, że już nie będę musiał po niektóre rzeczy chodzić do Klifu.

> Jednak dobrze że powstają sklepy ,bo już banków to mamy w okolicy pod dostatkiem.
        > Nawet obok Piotra i Pawła powstał Deutsche Bank.

Z bankami to jakiś dramat. Powinni chyba limity wprowadzić.
        • kropkaa Re: PiP 26.10.10, 00:14
          Po wizycie w PiP bardzo się podbudowałam - że piję kawę za ponad 44 zł/puszka! Co prawda na Placu Mirowskim płacę za nia 17 czy 18 zł - może powninnam być dostawcą Piotra i Pawła? ;) Przejrzałam półkę kaw i przebitki niektórych grubo ponad 100%.
          Powierzchnia duża, towaru też. Na razie bez alkoholi. Ciekawa jestem jak wytrzyma konkurencję z pobliskim Carr. Do Bomi nie porównuję, bo to jednak w środku posh Klifa.
          • carinica011 Re: PiP 27.10.10, 12:15
            jedyne z czego się cieszę to to, że po moje ulubione delirium tremens (piwo, polecam) nie będę musiała grzać do blue city :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka