niegrzeczna_czarna 18.12.06, 11:13 Macie plany?? Jakieś bale, plener???? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kocio-kocio Re: a Sylwek? 18.12.06, 11:26 My na narty w tym roku ;o)) Hehehe! A poważnie: przed telewizorem z zaciśniętymi kolanami, żeby młodego przetrzymać to przyszłego roku. Myśleliśmy o Muranowie, ale 175 zł od osoby za bigos i 3 filmy to trochę za dużo... Odpowiedz Link
alma82 Re: a Sylwek? 18.12.06, 11:31 Ja w tym roku poza Wawą.. Niewielka grupa znajomych, domek w pobliżu jezior, dwa dni totalnego leniuchowania i zabawy! Szkoda, że tylko dwa, ale dobre i to.. :-) Odpowiedz Link
warszawianka_jedna Re: a Sylwek? 18.12.06, 11:51 my spędzimy pracowity sylwester w plenerze na Bemowie, może po północy ktoś nas przygarnie? ;-) Odpowiedz Link
niegrzeczna_czarna Re: a Sylwek? 18.12.06, 11:56 warszawianka_jedna napisała: (...)może po północy ktoś nas > przygarnie? ;-) Ja to sobie marzę, że ktoś mnie przygarnie jeszcze przed północą.... Odpowiedz Link
krwawymsciciel Re: a Sylwek? 18.12.06, 13:01 mam nadzieje na repete z zeszlego roku, kiedy siedzielismy w szesc osob wysoko w gorach przy ognisku, pilismy wóde, zarlismy kielbase, a dookola bylo pelno sniegu Odpowiedz Link
niegrzeczna_czarna Re: a Sylwek? 18.12.06, 13:08 W zeszlym roku też byłam w górach i siedziałam przy ognisku i było super, ale w tym repety nie będzie, niestety. Odpowiedz Link
warszawianka_jedna Re: a Sylwek? 18.12.06, 13:13 krwawymsciciel napisał: > dookola bylo pelno sniegu w tym roku musicie się wybrać na lodowiec ;-) Odpowiedz Link
sugarbox Re: a Sylwek? 18.12.06, 18:18 niegrzeczna_czarna napisała: > Macie plany?? Jakieś bale, plener???? Z dziećmi swoimi i dochodzącymi robimy kinder balik:) Ale one na leżąco, bo będą już spały. A my zabalujemy:))) Odpowiedz Link
tukee Re: a Sylwek? 18.12.06, 23:10 ja bawię w plenerze a następnie rozgrzeję zmarzniete łapiny przy kominku w domku który to sobie moi znajomi wybudowali. Szkoda, że kuligu nie będzie :-( Odpowiedz Link