dwa-filary 13.01.07, 21:13 Czy ktoś wie gdzie w Warszawie jest przychodnia Chirurgii ręki. Podobnież. gdzieś na Czerniakowskiej Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ikosa Re: Chirurgia ręki 13.01.07, 22:32 Zalezy jaką chirurgię masz na myśli.Mój ojciec miał taką operację w Ząbkach pod Warszawą, mają podpisaną umowę z nsz,więc za darmo.Prostowali mu żyły na dłoni,bo się poskręcały i drętwiała dłoń .Robili to pod znieczuleniem miejscowym. Odpowiedz Link
dwa-filary Re: Chirurgia ręki 14.01.07, 10:23 ikosa napisała: > Zalezy jaką chirurgię masz na myśli.Mój ojciec miał taką operację w Ząbkach pod > > Warszawą, mają podpisaną umowę z nsz,więc za darmo.Prostowali mu żyły na > dłoni,bo się poskręcały i drętwiała dłoń .Robili to pod znieczuleniem > miejscowym. zrobił mi się włókniak w nadgarstku i trochę przeszkadza Odpowiedz Link
el_condorpasa Re: Chirurgia ręki 14.01.07, 01:04 www.google.pl i wyskoczyło: 1.Matuszewski Tomasz, dr med. Lecznica chirurgii plastycznej 0 22 592 93 00 02-034 Warszawa, Wawelska 5 pow.m. st. Warszawa, woj. mazowieckie matuszewski-t@tlen.pl 2. Hippocrates. NZOZ 0 22 773 36 33 05-077 Warszawa, Jeździecka (Wesoła) 19 pow.m. st. Warszawa, woj. mazowieckie 3. do tego jeszcze Szpital Orłowskiego na czerniakowskiej (książęcą w dół i na skrzyżowaniu książęcej/rozbrat) czy jakoś tak. Ale nie wiem czy przypadkiem niema on powiązania z hippocratesem. Odpowiedz Link
dwa-filary Re: Chirurgia ręki 14.01.07, 10:28 Dziękuję Radku.Google mi nie odpowiadało,ale wstukałam bez www. Odpowiedz Link
ikosa Re: Chirurgia ręki 14.01.07, 18:03 Podaje Ci namiary na bardzo dobrego chirurga p.Aleksandrę Komorowską , która pracuje w szpitalu na Czerniakowskiej.Jeśli to nie taka pilna sprawa , to poczekaj parę dni ,a dostaniesz ode mnie telefon na kom do niej.Jak wcześniej wspomniałam mój ojciec korzystał z jej usług.tel do szpitala (022)6296969 lub (022)5841191 Odpowiedz Link
dwa-filary Re: Chirurgia ręki 14.01.07, 18:50 ikosa napisała: > Podaje Ci namiary na bardzo dobrego chirurga p.Aleksandrę Komorowską , która > pracuje w szpitalu na Czerniakowskiej.Jeśli to nie taka pilna sprawa , to > poczekaj parę dni ,a dostaniesz ode mnie telefon na kom do niej.Jak wcześniej > wspomniałam mój ojciec korzystał z jej usług.tel do szpitala (022)6296969 lub > (022)5841191 Serdecznie dziękuję,chyba nie jest tak pilne,bo dopiero w piątek stwierdzili.Poczekam. Odpowiedz Link
ikosa Re: Chirurgia ręki 14.01.07, 20:58 Jeśli pozwolisz to nr kom prześle ci na priwe i powiem na kogo masz się powołac żeby było szybciej.Wiem że takie zapisy według kolejności trwaja bardzo długo Odpowiedz Link
michal11990 Re: Chirurgia ręki 22.10.13, 11:03 w Wwie nie kojarze, sam przeszedlem taka operacje, ale pod Wwa w CKR w Konstancinie:) mam nadzieje, ze pomoglem;) pzdr. Odpowiedz Link
dwa-filary Re: Chirurgia ręki 25.10.13, 17:03 Sprawa już nieaktualna to ponad 6 lat temu :) Odpowiedz Link
domino28 Re: Chirurgia ręki 03.02.14, 13:57 dwa-filary napisała: > Czy ktoś wie gdzie w Warszawie jest przychodnia Chirurgii ręki. Podobnież. > gdzieś na Czerniakowskiej Osobiscie mogę polecić klinikę chirurgii reki na ul.Lelechowskiej 5 na Ochocie odchodzi od Bialobrzeskiej.Wykonuja rozne zabiegi rak na NFZ.Ja osobiście miałam wykonywany zabieg usuniecia ciesni nadgarstka 7 stycznia tego roku w pelnej narkozie.Lekarze profesjonaliści - dr Pawel Szymanski,obsluga super,krutkie terminy .Polecam! Odpowiedz Link