krwawymsciciel 20.01.07, 00:22 czyli Muranow zlustrowany. mile panie, mili panowie, milo sie z Wami tutaj mieszkalo, pozdro i narazka, nonsensopedia.wikia.com/wiki/NonNews:Lewobrzeżna_Warszawa_do_wyburzenia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
el_condorpasa Re: niczego nie bedzie 20.01.07, 01:06 buahahahahaha no jeszcze się tak nie uśmiałem w tym roku. No normalnie kawał roku. Proponuję nominację do złotego sedesu. Odpowiedz Link
dwa-filary Re: niczego nie bedzie 20.01.07, 10:01 Ten artykuł powinien iść na Forum humorum.:-))))))))))))) Odpowiedz Link
warszawianka_jedna Re: niczego nie bedzie 20.01.07, 13:18 mam lepszy pomysł, żeby sie pozbyć demonów przeszłości, wszyscy którzy z komunizmem mają cos wspólnego, choćby datę urodzenia do likwidacji. Tak się dobrze składa, że rocznik 1989 osiąga pełnoletniość, więc starzy do dołu i wapnem posypać.Proponuję już zacząć sie zgłaszać, żeby później uniknć łapanki. Jedyną szansą będzie posidanie nieletniego potomstwa, więc do dzieła młodzi i starzy junacy! ;-) Odpowiedz Link
warszawianka_jedna Re: niczego nie bedzie 20.01.07, 15:09 marylalysiak napisała: > Zacznę chodzić kanałami. e tam, jak się dobrze zakręcisz, to i mamuśką mlodocianego zostaniesz, wszak nawet Konisko Wielkie ofertę matrymonialną ci złożyło ;-) Odpowiedz Link
dwa-filary Re: niczego nie bedzie 20.01.07, 17:26 marylalysiak napisała: > Zacznę chodzić kanałami. ja tyż ,ja tyż Odpowiedz Link
niegrzeczna_czarna Re:Łojeeeeezusku......i co to będzie????????????? 22.01.07, 08:48 :D Odpowiedz Link
sugarbox Re: niczego nie bedzie 20.01.07, 14:39 Twój tytuł jak z wiecu wyborczego pana Kononowicza;) Odpowiedz Link
krwawymsciciel Re: niczego nie bedzie 22.01.07, 15:39 nie z wiecu ale ze spotu, podobienstwo celowe ze wzgledu na logike ;) Odpowiedz Link
sugarbox Re: niczego nie bedzie 22.01.07, 16:39 jak zwał tak zwał...wiadomo w czym rzecz;) Odpowiedz Link
dwa-filary Re: niczego nie bedzie 20.01.07, 18:21 Jeszcze Muranów nie zginął,póki my żyjemy Odpowiedz Link
warszawianka_jedna Re: niczego nie bedzie 21.01.07, 17:26 miasta.gazeta.pl/warszawa/1,34862,3863539.html teraz wiadomo skąd się biora chore pomysły wojewody. Odpowiedz Link
kazuyoshi78 Re: niczego nie bedzie 23.01.07, 13:29 Ło Boże, a ja się w PRL-u urodziłem, mnie też wyburzą??? :) Odpowiedz Link
marylalysiak Re: niczego nie bedzie 23.01.07, 14:46 Oświadczam; W sprawie lustracji nie byłam wzywana przed szanowną komisje. Od ucieczki mojej siostry 1974 roku z naszego mlekiem i miodem płynacego kraju, siedziałam na dupie,bo mi władza ludowa nie chciała dać paszportu. Po odwilży otrzymałam w 1987 roku paszport i przysługujące mi 5$ na wyjazd. Udałam się na wojaże po zgniłym zachodzie po powrocie zamknęłam się w sobie ,bo co zobaczyłam i przeżyłam zapierało dech w piersiach. Kontakty utrzymywałam tylko z moją siostrą i wójkiem. I to wszystko co mogę w tej sprawie napisać. Odpowiedz Link