sloag 05.02.07, 14:55 jest. piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, piiiiiiiiiiiiii sie powysilałam. ale były już równie bezsensowne wątki (może sobie schlebiam, albo obrażam Forumowiczów). a ja musze to napisać.no to tyle. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vvesna Re: do bani 05.02.07, 15:07 No po sikaniu przerobimy jeszcze inne aspekty wydalania. Sferę seksualną zaledwie tknęliśmy i, co najgorsze, główny wątek jej poświęcony został usunięty, więc na pewno konieczny okaże się powrót do tej tematyki (pewnie znajdą się tacy, którzy omawiane problemy zilustrują przykładami "z życia"). Ale aż boję się, co będzie później? Może ma ktoś jakieś pomysły? Odpowiedz Link
kazuyoshi78 Re: do bani 05.02.07, 15:08 Oj ludzie, już sobie nawet potrollować trochę nie można... :) Odpowiedz Link
sloag Re: do bani 05.02.07, 15:10 no dalej - bo absurd wypwowiedzi mnie do pionu przywraca! Odpowiedz Link
kazuyoshi78 Re: do bani 05.02.07, 15:11 Nie ma się o co burzyć, jeszcze nie było przecież wątku "Mocz a eksperymenty kulinarne" - to tak przykładowo. Odpowiedz Link
vvesna Re: do bani 05.02.07, 15:15 > Nie ma się o co burzyć, jeszcze nie było przecież wątku "Mocz a eksperymenty > kulinarne" Ale masz na myśli jedność akcji, czy problematykę związków przyczynowo-skutkowych? Odpowiedz Link
kazuyoshi78 Re: do bani 05.02.07, 15:16 > Ale masz na myśli jedność akcji, czy problematykę związków > przyczynowo-skutkowych? Jedność akcji. Chociaż ten drugi aspekt też mógłby być ciekawy. Odpowiedz Link
konisko_wielkie Re: do bani 05.02.07, 15:15 znowu mi tu akademia zajezdza. chociaz maly wykladzik na temat uryny bym posluchal. ktora pierwsza? Odpowiedz Link
kazuyoshi78 Re: do bani 05.02.07, 15:21 > ja tam wolę cięższe tematy! Nie nie nie!!! Wątku "Największa kupa, jaką zrobiliście" nie mam zamiaru zakładać. Co to, to nie! Odpowiedz Link
konisko_wielkie Re: do bani 05.02.07, 15:21 czy ty wesna to taka dretwa zawsze jestes, czy tylko na forumach? ja ci naprawde wspolczuje. chyba cie do nieprzyjaciol wsadze bo ja normalnie przy tobie dola lapie. wyluzuj troche. Odpowiedz Link
sloag Re: do bani 06.02.07, 22:01 kontynując mój wątek sobie a muzom, muszę Wam powiedzieć, że właśnie urządziłam sobie ucztę pod tytułem coś dla ucha, a ponieważ moj gust muzyczny jest nieskomplikowany (moj mąż poprawia mnie, że niewyszukany - a tak naprawdę chciał powiedzieć, ze żaden) znalazłam całe mnóstwo hitów (Fogg, Kurtycz, Lech, Villas, Koterbska, Jakubczak, Mirska etc.)!!!!!!! rany!!!! siedzę i się gibam na krześle! pięknie, tym bardziej, ze jutro wolne!!!! Odpowiedz Link
leniwy_wiesniak Re: do bani 06.02.07, 22:18 co do wolnego jutro - zazdroszczę ;) Poza tym zupełnie nie rozumiem dlaczego np. Fogg miałby być niewyszukany? ;P Fajnie śpiewał i jak to w "chłopaki nie płaczą" powiedział Michał Milowicz - wtedy to były prawdziwe piosenki, a nie "widziałem ptaka cień" albo "wszystko się może zdarzyć". Tak, że wielki szacun dla Mieteka Fogga ;) trzymaj się ;) Odpowiedz Link
sloag Re: do bani 06.02.07, 22:58 u mnie w firmir po bożemu - trzeba zaległy urlop odebrac ;) więc się obijam! Odpowiedz Link
sloag Re: do bani 05.02.07, 21:12 po dwóch godzinach snu, a przede wszystkim po jednym gofrze z dżemem, świat juz jest łatwiejszy do zaakceptowania. aż strach myśleć co by było po czekoladzie :0 Odpowiedz Link
rembik_ Mietek Fogg - reaktywacja 07.02.07, 11:25 ostatnio Mieczysław Fogg został "odgrzany" przez zespół Cinq G - wyszła płyta z coverami jego piosenek - bardzo dobra ! Ja polecam zapoznac się z wersją przeboju "Gramofonomanka" w wersji DJ.Twister - moim zdaniem doskonała. www.users.pjwstk.edu.pl/~s2530/Muza/ pozdrawiam Odpowiedz Link
leniwy_wiesniak Re: Mietek Fogg - reaktywacja 07.02.07, 12:45 o, Gramofonomanka rządzi ;) zarówno w wersji oryginalnej jak i tej przerobionej ;) Odpowiedz Link