hansgrubber 28.09.06, 22:34 nic sie nie dzieje - se ide... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ja-alutka Też tak chcę!! 28.09.06, 23:11 Stawiam piwko albo dwa temu kto nauczy mnie się nudzić!! Bo jakoś nie umiem!! ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Re: Też tak chcę!! 29.09.06, 05:58 Postaw Inzaghiemu. Co akcja, to ziewanie. A w sześćdziesiątej minucie meczu już chrapanko. Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka Ja też tak chcę!! 28.09.06, 23:13 Stawiam piwko albo dwa temu kto nauczy mnie Nudzic się, bo jakoś nie umiem!! ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
arsen-lupin Re: Nuda 29.09.06, 23:39 Brak korespondencji żurnalisty-skandalisty z linii frontu o naprawę świata - to i nuda Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Nuda 03.10.06, 05:40 Twoje forum zostało zamknięte przez administrację. Możliwe powody: - w jakiś sposób złamałeś Regulamin - Twoje forum nie było aktywne - forum dublowało temat innego, popularnego już forum. Uwaga: zgodnie z Regulaminem administracja może zamknąć forum prywatne nie podając powodu . Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: forum Usługi , handel ,sprzedaż 04.10.06, 09:24 Pierwsze slysze o takim forum. :) Odpowiedz Link Zgłoś
burak-cukrowy Re: forum Usługi , handel ,sprzedaż 04.10.06, 23:30 oj hangrubber * ty jakiś zakręcony jak chiński termos było takie forum i o11 zamieszczał kilkanasćie ciekawych informacji o usługach , zachącał do dyskusji na tematy usług nawet sprzedawał wiertarkę którą toy_8 oraz szpila55 licytowali doszli nawet do 200zł , wystawiona cena minimalna 208zł i tak nie sprzedałem . Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: forum Usługi , handel ,sprzedaż 05.10.06, 01:45 Kompletnie nie wiem o co biega. Moze fakt ze handel mnie nie interesuje ma cos z tym wspolnego? Odpowiedz Link Zgłoś