magdanka.forever 24.10.06, 18:08 Gdzie w Biesku prowadzone sa zajęcia z aerobiku, PILNA SPRAWA, bardzo proszę o szybką odpowiedź! Pozdrawiam!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ja-alutka Re: Aerobik 24.10.06, 22:45 Popytaj na Basenie, w "Ekonomach" lub w BDK ...☺ Odpowiedz Link Zgłoś
bezia74 Re: Aerobik 25.10.06, 08:23 na basenie już nie ma , salę przeznaczono na siłownię, oprócz Ekonomów i BDK-u w zeszłym roku był też w Kościuchach, nie wiem jak w tym roku. Jak czegoś się dowiesz to daj znać , bo przydałoby mi się trochę ruchu. Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Aerobik 25.10.06, 08:25 A w tej silowni na basenie to cos ciekawego jest?A wie ktos moze ile kosztuje nauka plywania na basenie?i czy jakis chetny/chetna jest,zeby sie ze mna zapisac na ta nauke i sie uczyc :) Odpowiedz Link Zgłoś
bezia74 Re: Aerobik 25.10.06, 09:25 wiosną doś intensywnie uczęszczałam na siłownię, ale wg mnie jest drogo 8 zł/godz, a jeśli chodzi o naukę pływania, to jakiś miesiąc temu brakowało 2 osób chętnych żeby utworzyć grupę na doskonalenie pływania, zajdź najlepiej na basen i popytaj Odpowiedz Link Zgłoś
bodek1234 Re: Aerobik 25.10.06, 10:10 jeśli mogę to polecam STOWARZYSZENIE "SZANSA"W Bursie szkolnej jest tam gabinet rechabilitacyjny steper rowerek bierznia oraz masarzysta koszt to jakaś drobna opłata do puszki Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka Sorry Bodek za pytanko ! 25.10.06, 13:00 Być może jest retoryczne więc wybacz! Czy Ty nas podpuszczasz i dlatego robisz takie straszne błędy?! Pozdrawiam ☺ Odpowiedz Link Zgłoś